Şimdi Ara

İphone Elma'da Kaldı! Restore Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3Gs 16GB var telefon Elma'da Kaldı! Restore Olmuyor dfu moda sokup shift+restore yapıp 3.1.3, 4.0.1 ve 4.1 versiyonları yüklemeye çalıştım hata verdi, direk restoreyi tıklayınca itunes ta versiyon yüklenmiş görünüyor ama tel hala elma da kalıyor

not: tel türkiyeden alınma unlock derdi yok servis bir ay bekleteceği için göndermek istemiyorum

Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoneProof -- 13 Ekim 2010; 11:04:23 >

• Cihazı dfu mode a alıp restore yapın.
  • Home ve power tuşlarına aynı anda bas data kablon cihaza bağlı iken reset atacak cihaz zaten cihaz reset atınca elini powerdan çek.. PC cihazı okuyunca da restore yaparsın geçen gün bende de aynı sıkıntı olur öyle yaptım...
  • olmuyor kardeş aynı sorun bendede var telefonu alıyorum mode restore diyorum 4.1 e update için preparing iphone for restore kısmında barla apple simgesi gelmeden siyah ekranda kalıyor. nasıl aşacağım bu sorunu ya
  • tinyumbrella indirip kick device tuşuna bas..cihaz recovery modda kalmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

tinyumbrella indirip kick device tuşuna bas..cihaz recovery modda kalmış galiba

hayır recoveryden çıkmasını biliyorum benim derdim update olmaması neden olmuyor onu anlamıyorum preparing iphone for restoreden sonra 1604 hatası alıyorum.
  • o hatayı kablo sıkıntısından ya da USB'de ki enerji eksikliğinden veriyordu diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsini denedim ama değişen bişey yok hala servise vereceğiz mecburen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizma-Turk

Home ve power tuşlarına aynı anda bas data kablon cihaza bağlı iken reset atacak cihaz zaten cihaz reset atınca elini powerdan çek.. PC cihazı okuyunca da restore yaparsın geçen gün bende de aynı sıkıntı olur öyle yaptım...

bende yaşadım aynı sorunu arkadaşın dediği gibi yaptım.
  • Ama sen yapamıyor da olabilirsin. Ben de ilk denemede yapamadım.
  • belkide üstad ama bir sefer değil en az 7-8 sefer farklı usb ve data kablosuyla çok yerde anlatıldığı gibi yaptım olmadı
  • Merhaba iphone 4 4.0.2 versiyon telefonumu jb yaptım sorun olunca sıfırlamaya çalıştım fakat elma ekranında takılıp kaldı.Ne yapabilirim acaba
  • Merhabalar bende de aynı sorun var, ekranda sadece elma var. DFU modda açılabiliyor.
    İphone 4 4.0.2
    Ne yapmam lazım, SHSH kaydı yok?
  • Sorunu olan arkadaşlar eğer kargo ücretlerini karşılarsa cihazlarını ücretsiz tamir edebilirim.
  • DFU Mod' a alıp restore edin İtunes' tan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.