O zaman şunu anlıyorum 2 hattı olan bir cihazda bir hattın internetinden diğer hattı faydalandıramıyoruz. |
Bildirim
O zaman şunu anlıyorum 2 hattı olan bir cihazda bir hattın internetinden diğer hattı faydalandıramıyoruz. |
Hocam bende e sim de numara yazmıyor onu nasıl yaptınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AC68B14C -- 3 Kasım 2020; 20:20:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullanırsınız. Bu tarz konularda normal SIM’den farkı yok. Ha SIM kartı telefona sokmuşsunuz ha e-SIM olarak okutmuşsunuz. Aynı şey. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bip kullanmanızı tavsiye ederim.Arama ayarlarından bipten aramaları al seçeneğini işaretlerseniz telefonunuz internete bağlıyken çalacaktır.Fark ödemeden arama da yapabilirsiniz. |
O ayrı bir istisna olabilir tabii ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbuk Avrupa yakası esim alabilen var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olacağı varsa telefondan sıfırlayınca oluyor. Ben telefondan yapmıştım olmuştu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |