< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPhone eSIM hakkında (24. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ffm64
Biz onların ve o yöntemlerin hepsini denedik, önceki yazılanları okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız :) bazılarında bu yöntemle çıkıyor, ama bazılarında da bu yönteme rağmen çıkmıyor.SIM kartı çıkarıp sıfırlayın, yedekten geri kurmadan telefonu açın. Bir bunu dener misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber bekliyorum inşallah.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hepsini denedik. :) onuda denedik.
Vodafone'un e-Sim SM-DP sunucusundan anladığım kadarıyla Türkiye'de Protahub diye bir firma bu hizmetin altyapısını sağlıyor. Diğer operatörler için de denediğimde ip adresi dönüyor yani onlarda da bir çalışma olduğu gözüküyor. Yakın zaman da onlar da bir duyuru yapar diye düşünüyorum. Bu arada sizinle LinkedIn üzerinden bağlantımız varmış. :)
vodafone.smdpp.protahub.com
turkcell.smdpp.protahub.com
turktelekom.smdpp.protahub.com
-
hücresel plan ekleyi etkinleştirdikten sonra e-sim kurulumu yaptım fiziksel turksell , e-sim vodafone olcak şekilde ancak vodafone da LTE yokmu 4G gösteriyor
e-sim sadece faturalı hatta mı veriyor. Faturasız alan var mı
Bugün apple store’da çalışan görevliye esim destekli saatlerin durumunu sordum. Maalesef olumlu bir şey yok, gündemde bile olmadığını söyledi. Umarım doğru değildir, kendisinin bilgisi yoktur :/
Her bir soruda 'Malesef efendim, bize bu tarz bilgiler verilmiyor' diyen çalışanlar nasıl oluyorda 'gündemde bile yok' diye biliyor.
Belki dediği doğru çıkar ama %90 palavradır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 3 Kasım 2020; 0:57:37 >
Hayır bildiğim kadarıyla sadece Turkcell sembol olarak LTE'yi kullanıyor. Vodafone'da 4G yazıyor.
Aynı şey.
Sim kartı çıkartarak sıfırlama yaptım hücresel plan ekle geldi. İtunes e yedeklemiştim yedek şifrelenmiş ben şifrelememiştim çok uğraştım bi yol bulamadım Windows ve iTunes’u son sürüme güncellendim bu sefer itunesdeki yedek silindi görünmüyor. Çok fazla önemli dosyam vardı mahfoldum. Apple’dan nefret geldi töbe almam birdaha. Ben şifrelememişim sen ne die şifreliyorsun işkence bunlar. Herşey gitti.
Bütün yorumları okudum sorulmayan bir soruyu sorayim
Telefonum pasaport kayitli
Fiziksel olarak Türk telekom hatti kullaniyorum. Hat ustume kayiti
Esim vodafone hattini kullanabilir miyim? Hat benim ustume kayitli degil.
Arkadaşlar selam. 1 haftadır eSim ile uğraşıyorum. İphone 11 cihazımda hücresel plan ekle seçeceği yok. Yerli yabancı bütün forumları dolaştım. Sıfırlama, dfu modda iTunes ile sıfırlama, 3tools ile deaktive etme herşeyi denedim. Olmadı. Apple support ile konuştum. Herhangi bir sonuç elde edemedim. Az önce akasy Apple dan çıktım. Telefonumu bir de orada iTunes üzerinden sıfırladılar. Benimle ilgilenen arkadaş hemen telefonuna baktı, onun telefonunda hücresel plan ekle seçeceği varken bir diğer arkdaşınınkinde yoktu. Sizi madur etmeyiz. Probleminiz herşekil çözülür dedi. İletişim bilgilermi aldı haber bekleyin. 3-5 güne dönüş yaparız dedi. Durum bu.
E-sim teknolojisini tecrübe eden arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi ? 2 telefon birden taşımak istemiyorum.
Yurtdışına taşındım işim sebebiyle Türk hattım açık kalması lazım evdeyken/ofis Turkcell Wifi (uçak modunda) üzerinden sürekli açık ancak dışarı çıktığımda diğer telefonum ile kişisel erişim noktasından bağlamak zorunda kalıyorum.E-simli bir telefon alıp dışarı çıktığımda da Türk hattımı e-sim (uçak modunda) kullanıp fiziksel hattımın internetini kullabilir miyim ?
-
Uçak moduna almanıza gerek yok hangi hattı isterseniz onu kapatıp diğerini kullanabilirsiniz. Ayarlarda böyle bir seçenek var.
-
Sizin durumunuzdan örnek vermek gerekirse; Dışarı çıktığınız Turkcell Hücresel açık ama vodafone ucak modunda , Turkcell internet bağlantısi ile Vodafone wifi üzerinden görüşme imkanı veriyor mu ? Sorum aslında budur ; Benim örneğime geri gelecek olursak eğer Turkcell’i ucak moduna almazsam yurtdışında olduğum icin günlük 40 TL yazıyorlar.Dolasiyla ucak modunda olmalıdır.
hatti ucak moduna alma diye bir fonksiyon yok. telefonu ucak moduna alindiginda tum hatlar gidiyor. (esim ve fiziksel)
ancak wifi ye baglandiginda turkcell wifi kullanilabiliyor. disariya ciktiginda diger hattin interneti uzerinden turkcell wifi ye baglanmiyor.
Eğer kullanmayacağınız hattı kapatırsanız o hattı uçak moduna almış olursunuz aslında. Diğer hattınız açık olur. Wifi üzerinden görüşmeyi sadece kendi hattı ile yapabilirsiniz. Ama şöyle bir şey olabilir. Facetime sesli arama yapabilirsiniz wifi üzerinden.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X