< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iPhone eSIM hakkında (22. sayfa)
-
-
Whatsapp business
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıyorum. Whatsapp Businnes
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu işi çözmeyecekler ne yapacağız peki bu durumda.
En kolayı o. Tüketici heyeti müracaatı. Swap cihazı verirler. Olacağı o olacak zaten.
almanya forumunda tr cihazlı birisinin cihazına çözüm bulamamış genius o dakika değişmiş.
ss atmak isterdim ancak şu an bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkans. -- 30 Ekim 2020; 21:56:44 >
Swap hakkı 1 kere olmuyomu nie buna harcimki ben. Direk o anda yeni garantili tel vermeliler. Bi sorun yaşarsam değişim hakkım kalmalı. Ama ios 14.2 ile belki gelir umudundayım.
Türk telekom müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum tabii ki müşteri temsilcisinin e-sim hakkında herhangi bir bilgisi yok. Tavsiye öneri niteliğinde bir kayıt oluşturdu sadece
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bugün şöyle bir yol izledim. Geçmiş sayfalarda yazdım bilenler bilir. Benim (TR cihazı) iPhone 11 cihazımda da hiçbir şekilde "Hücresel Plan Ekle" seçeneği görünmüyor. Apple makalelerindeki sıfırlama yöntemler, dfu modu ile sıfırlama vs hiçbir şekilde fayda etmedi.
Apple teknik destek ile baktık kontrol ettik, cihazı test ettiler uzaktan, yine herhangi bir problem görülmedi. Ancak Apple Store'a götürürseniz oradan bi kontrol etsinler dediler. Bugün Zorlu'da Apple Store'a gittim. Derdimi anlattım, danışman arkadaş epey şaşırdı bazı cihazlarda bu özelliğin bir türlü çıkmamasına, sıfırlama sonrası gelmemesine ve akabinde cihazı teslim aldılar. 4-5 gün kadar kendilerinde inceleneceğini belirttiler. Sonuçta A operatörü, B operatörü vs önemli değil, satılan cihazın fiilen e-sim teknolojisini destekliyor olması gerekiyor.
İnceleme sonrası eğer hala E-sim için hücresel plan ekle seçeneği gelmiyorsa %100 değişir yeni cihaz veririz dediler. Ben cihazı teslim ettim. 3-5 güne ne olacağını bildirirler sonuçta garantili olduğu için zaten ilgili hücresel menüsünü çıkarabilirlerse de işime geliyor, yeni cihaz verilse de işime geliyor.
Bilginiz olsun. Hayırlı forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kleftiko -- 1 Kasım 2020; 0:9:51 >
-
Eğer çıkmazsa değiştiririz, demeleri iyi bir yaklaşım. Hayırlı olsun sizin için, aynı sorunu bende yaşıyorum. Teknik destek ekibinin talimatıyla mı apple store’a gittiniz, yoksa o tavsiye etti, sizde o şekilde haber vermeden kendinizmi gittiniz?
Kesinlikle. Hemen zorluya gideceğim bende hafta içi aklımdaydı son çare oraya gidicekdim iyi oldu bu.
Hafta içi bende gideceğim randevu alıpmı gittiniz.
Ben gittim, cihazımı servise verdim şimdi izmirde, bakalım ne olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffm64 -- 1 Kasım 2020; 14:45:19 >
İnş halledilir. Bende zorluya verim hafta içi.
Selamlar forum dostları ;
Ben Kıbrıstayım. Türkiyeye geldiğimde vodofondan telefonuma e-sim tanıtabilirmiyim acaba? Bilgisi olan varsa sevinirim.
Türkiyede o hattı kullanırım Kıbrısta bunu gibi
Teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: delibal34
İnş halledilir. Bende zorluya verim hafta içi.Yanıt gelince paylaşır mısınız?
Son güncelleme:
- Türk Telekom'dan yanıt bekliyoruz. Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih bey attığım maili bir çok kişiye forward ettiğini MailTrack programı ile gördüm. Her açıldığında bildirim alıyorum :) Ayrıca mail ile durumu ilettim.
- Turkcell'den dönüş yok. Bekliyoruz.
- Apple Türkiye Direktörü'nden dönüş yok. Bekliyoruz.
-
Beyler esim operatörü ile normal nano sim operatörü aynı mı olmalı ? Şuan Turkcell kullanıyorum Esim de. vodafone kullanamaszzmıyım? “hücresel plan ekle” çıkmıyor zaten nano sim in e sim i desteklemesi gerekli dediler apple da.
Bir türlü alamadım. Ya gelmemişti ya da hemen bitmişti mağazalarda. Her iletişim merkezi kafasına göre takılıyor. Vodafone kim ve kimler tarafından temsil edildiğini kontrol etmeli, denetlemeli. Duyurusunu yaptığın hizmeti kolaylıkla alabilmemiz lâzımken biz anlatıyoruz ne olduğunu ne işe yaradığını ürünün mağazalarda.
Benim fiziki sim Turkcell, e sim Vodafone. Şu anda kullanıyorum.
Çok saçma bir pazara giriş yapıldığı aşikar, haklısınız. Ben en az 10 bayi gezdim, ya bilmiyorlar ne olduğunu ya da yanlış biliyorlar. Önce tüm bayileri bilgilendirirsin, sonra tüm bayilere aynı anda e simleri ulaştırırsın. En son da yaparsın duyurunu “şu tarihten itibaren e sim bayilerimizde” diye olur biter. Çok zor değil. Beceremediler maalesef.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X