< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone eSIM hakkında (20. sayfa)
-
-
Ben sim içindeyken yaptım bide bunu denicem.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne zaman gelir o yazılım güncellemesi artık bekle dur.
quote:
Orijinalden alıntı: colaker
Telefon sıfırlandığında verdikleri QR kod 2. kez kullanılabilir mi? Bilgisi olan var mı?arkadaşlar telefon sıfırlandığında QR kod yeniden kullanılıyor mu?
yabancı bir forumda vodafone müşteri hizmetlerini arayınca farklı bi qr kodu telefon numarasıyla eşleştirip mail attıklarını söylemişler. türkiyede durum ne olacak bilen biri yardım edebilir mi ?
telefon sonuçta sıfırlamak gerekebilir her seferinde 28 tl ücret bir de üstüne bankalardan sim bloke falan kaldırmak gerekecek
-
İzmir içinden herhangi bir Vodafone bayisinden alan var mı acaba? Ben bulamadım. Daha gelmedi deyip duruyorlar.
Cümleten selâmlar
Beyler e sim geldiğine göre iphone almaya karar verdim ama merak ettiğim bir konu var. Muhakkak yurtdışını takip eden bilgili arkadaşlar vardır.
E sim ile çift hattın aktif olması için illa ki telefonda internet bağlantısı mi lazım?
Saçma geldi ama sanki öyle bir yorum gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu bi denemek lazım. Sim kartı çıkarıp sıfırlama işini...
peki itunes ile mi yoksa normal cihaz üzerinden mi sıfırlama yapıldı ? Dfu ya alındı mı ?
Normal şartlarda her iki hat da aktif. Her ikisine de çağrı gelebilir, çağrı yapılabilir. Biriyle görüşme yapıyorken diğerine aradığınız numara meşgul anonsu yapılır. Ama telefonunuz wireless ile internete bağlıysa ve siz normal bir telefon görüşmesi yaparken çağrı gelen diğer hattınız wifi aramayı destekliyorsa o hatta gelen çağrıyı da wifi üzerinden yanıtlayabiliyorsunuz. İnternete bağlı olma detayı bu durum için geçerli.
-
Sim yokken sıfırlama tamam.
ama sim takmadan hücresel e giremezsiniz sanıyorum.
Sıfırlamadan sonra kurulum yapılıp sim kart takılabilir belki
-
Aklıma şey geldi, acaba hücresel plan ekle kısmına bir e-sim telefon numarası tanımlanmış bir telefonun (örneğin iphone 11 pro) yedeklemesini, aynı model iphone 11 pro ya yüklediğimizde acaba o kısım çıkabilirmi yedekten dolayı o kısma tanımlaması gereken bilgiler olduğu için? Onu da denemek lazım aslında ama bende aynı model 2. bir telefon yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffm64 -- 28 Ekim 2020; 20:27:16 >
Hücresel plan ekle kısmı çıkmayan arkadaşlar;
Birde beta.apple.com dan beta profili indirip ios 14.2 public beta 4 e güncelleme yapıp, hücresel plan ekle kısmı çıkan ya da deneyen oldumu?
Bu haftaki 4. Sıfırlamam. Fazlaca simle denemiştim, sizler için simsiz de denedim. olmuyor. Zaman kaybetmeyin.
Forum Bornova
Teşekkürler ben de az önce Optimum’dan aldım. Aktif ettim. Çalışıyor.
Ben mac ten direkt kopya aldım sonra cihaz üzerinden sıfırladım. Direkt geldi.
Normalde evet girilmiyor hücresele hat yokken ancak sıfırlamadan sonra hücresel plan ekle seçeneği geldiği için hücresel e giriş yapılabiliyor.
Hayırlı olsun
Hücresel plan ekle olmadığı için, ana menüde hücresel seçeneği tek başına deaktif durumda idi.
olmadı zaten
Zaten simli simsiz ben de farkedeceğini sanmıyorum. Telefonun olacağı varsa oluyor gibi sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X