Bildirim
iphone gümrük
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gardaş bir forumu arat yau -
forumu arattım 150 euro altı 2. el iphone için msj bulamadım senin gözüne çarpan varsa link atarsan sevinirim. -
Posta yoluyla yurda cep telefonu ve benzerlerini sokmak yasaktır. Vergisini verseniz dahi sokamazsınız. Hiç umutlanmayın. -
anladım hocam saolun ama sokan nasıl sokuyor işin garip tarafıda bu saygılar. -
Gelen postayı açan kişi arkadaşın veya akraban olursa istediğini sokarsın...... -
kutuyu açıp bakmadıktan sonra sorun olmaz bayram dönemi yollat fiyat limiti 300 euro oluyor ki bu dönemde bütün kargoları tek tek inceliyebiliceklerini sanmıyorum hatta ihtimal vermiyorum kutuya gift yazdır telefonu dergi yada kıyafet varsa arasına koydur her ihtimale karşı -
hocam sen bu şekilde hiç soktunmu yurda telefon ayrıca gift ve bayram da 300 euro olayı kalktı die biliorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mazeus
kutuyu açıp bakmadıktan sonra sorun olmaz bayram dönemi yollat fiyat limiti 300 euro oluyor ki bu dönemde bütün kargoları tek tek inceliyebiliceklerini sanmıyorum hatta ihtimal vermiyorum kutuya gift yazdır telefonu dergi yada kıyafet varsa arasına koydur her ihtimale karşı
-
şahsi olarak kendim bişey sokmadım ama sokanlar en çok bu yolu kullanıyor 300 limit ne zaman kalktı arkadaşım ramazan bayramında amerikadan ürün getirtti bu sayede 150 limiti olsa takılcak miktardı -
ya konu dağildi aslında benim sormak istediğim iphonu ipod diye yutturabilirmiyiz. -
Yılbaşı, Bayram, Gift falan kalktı geçen sene 7 Ekim de çıkan kanunla.
quote:
Orijinalden alıntı: Mazeus
şahsi olarak kendim bişey sokmadım ama sokanlar en çok bu yolu kullanıyor 300 limit ne zaman kalktı arkadaşım ramazan bayramında amerikadan ürün getirtti bu sayede 150 limiti olsa takılcak miktardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X