Bildirim
İphone Hakkında Sorular [alıcam]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yok hocam o tür işlemler bedava tabii ki. Çekemeyen Fandrozortların uydurması
Çok güzel telefondur al kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: RedFalc0n
Arkadaşlar Selamün Aleyküm Forume yeni katıldım.
İphone 4-5 sorum olacaktı.
Bazı kişiler i tunestir app storesi olsun ücretli diyorlar itunesi müzik atması felan paralı diyolar bu doğrumudur ?.
Ve iphone alınmalımıdır kullanımı rahatmıdır. Tanıdıkta biraz kurcaladım ama güzel geldi bana
Hoşgeldiniz foruma
1-appstoreda bazı oyun programlar vs. ücretli ancak cadılar bayramı vs.tatilleri beklerseniz (ki adamların bir ton tatili var) uygulamaları ücretsiz olarak yakalayabilirsiniz. ben uğraşamam diyorsanız kolayı var appzapp gibi programlarla yada forumda açılan konudan takip edebilirsiniz.
2-itunesten müzik atması zor evet ancak itools adlı programla bu sorunu çözebilirsiniz.
3-iphone şu anki akıllı telefonlar arasında en stabili ios nedeniyle.Kullanımı gerçekten rahat basit . 1hafta kurcalayın gayet rahat kullanabilirsiniz
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukama -- 5 Nisan 2013; 21:42:24 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
eywallah arkadaşlar sağolun. itools programı garandtiyi fes etmiyor demi : -
kalitesi çok yüksek bence apple ürünlerinin tavsiye ederim sıkıntısı çok az -
Android den İOS a geçmiş birisi olarak kesinlikle almanı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: RedFalc0n
eywallah arkadaşlar sağolun. itools programı garandtiyi fes etmiyor demi :
Kesinlikle hayır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
android kullandım ama iosun tadı başka gerçekten.Sade olupta hertürlü işi halletmeyi beceriyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X