iphone içim youtube premium 17.90 liraya alabilirmiyim
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Apple %30 pay istiyor çünkü
varsa bilgisayar veya başka android telefondan, yoksa tarayıcıdan almayı dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 2 Ocak 2021; 10:26:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödemeyi yada üyeliği her neyse PC den yapın öyle olmuyor mu? Bende aille üyeliği var. PC den üye oldum ayarladım herşeyi. 4 kişiyiz 3 u iPhone sadece ben android :)
26₺ normal fiyat
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc den gir ödeme yöntemi olarak elle kartı gir gitsin :)
Android cihazlarda ücretsiz yapıldığını öğrendim dün. Micro G diye birsey kuruyorlar telefona youtube sürümünü başka birsey yapiosun uygulama kurup. Sonra premium gibi kullanıyorsun ama güvenip kuramadım telefona.
Pcden alabilirsin. Papara hesabı aç 10tl iade veriyor.
vanced diyorlar ona :)
reklam kaldırıyor, arka planda oynatıyor ama tamamen premium özellikleri yok mesela indirme yok.
normalde premium kullanıp reklam görmeyenler içerik üreticiye reklam görüyormuş gibi para kazandırır, vanced ile engelleyip reklam görmezsen üreticiye bir şey kazandırmazsın.
kaç kişinin umrunda orası başka tabi
PC de adblock Android de vanced -
+ olarak YouTube dan indirme yapmak isteyenler idm kullanabilir pcden sorunsuzquote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__
vanced diyorlar ona :)
reklam kaldırıyor, arka planda oynatıyor ama tamamen premium özellikleri yok mesela indirme yok.
normalde premium kullanıp reklam görmeyenler içerik üreticiye reklam görüyormuş gibi para kazandırır, vanced ile engelleyip reklam görmezsen üreticiye bir şey kazandırmazsın.
kaç kişinin umrunda orası başka tabi -
Değil hocam vanced. İki tane uygulama kuruluyor birisi Micro g diğeri youtubeun bir önceki sürümü. Hatta telefonda 2 tane YouTube gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: trtunskiDeğil hocam vanced. İki tane uygulama kuruluyor birisi Micro g diğeri youtubeun bir önceki sürümü. Hatta telefonda 2 tane YouTube gözüküyor.
tamam YouTube vanced o işte.
Hocam vancedin üçgen şeklinde logosu var videoları oradan açıyor. Benim bahsettiğim direkt youtube uygulaması.
:)
kullandığın uygulamanın paket adına bak istersen
Ödemeyi pc veya android platformundan yap,hatta varsa papara kartın 10 tl iade alırsın.Aile olan premium 25-26 lira onu alsan daha karlı bir iş olur senin için.
-
MicroG Google hesabına bağlanmayı sağlar
Alttaki de YouTube vanced :D -
Hahahaha o zaman gireyim kullanayım mi?
Dalga geçtiğimi nereden çıkardınız?
Google hesabı girmeden kullanın -
O zaman Google hesabı istiyor bazı videolar için. Ya ben emin olamadım. Arkadaş bahsetti. Parasını verip alır kullanırım muhtemelen. Başımız ağrımasın sonra. YouTube Premium da aynı anda kaç cihaz kullanım yapabiliyor bilginiz var mı?
gir kullan hiç bir şey olmaz, ben premium olduğum halde bazı özellikleri için vanced kullanıyorum hala.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X