Şimdi Ara

iPhone için en iyi İngilizce-Türkçe Sözlük Uygulaması Hangisi ?.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
43.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım ben de Deluxe yükleyeceğim.. Fakat size bir soru sormak istiyorum. Ben daha bir kaç haftalık iPhone kullanıcısıyım, hep duymama rağmen JB nedir, ne işe yarar doğrusu tam olarak bilmiyorum. Ama ben telefonu ikinci el aldım ve Genpa çıkışlı, kayıt ve JB gerektirmeyen, sim kilidi olmayan bir telefon olduğunu biliyorum sadece.. Bu uygulamaları ücretsiz yüklemek için benim yapabileceğim birşey var mı?..
  • bende delux kullaniyorum deluzte kelimenin (cogunun ) inglizce soylenisi var yani konusuyor daha buyuk boyutlu olmasi ses dosyasindan doalyidr kelime olarak pek dikkatli incelemedima ama sanyorumki ayni miktarda kelime icerigine sahiptir

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Slovoed kullanan ya da en azından bilen arkadaşlar, lütfen bi yardımcı oluverin bize.. Classic ile Deluxe sürümler arassındaki farklar nedir, 10 Dolar daha fazla vermeye değecek kadar fark var mı ?..
  • quote:

Sanırım ben de Deluxe yükleyeceğim.. Fakat size bir soru sormak istiyorum. Ben daha bir kaç haftalık iPhone kullanıcısıyım, hep duymama rağmen JB nedir, ne işe yarar doğrusu tam olarak bilmiyorum. Ama ben telefonu ikinci el aldım ve Genpa çıkışlı, kayıt ve JB gerektirmeyen, sim kilidi olmayan bir telefon olduğunu biliyorum sadece.. Bu uygulamaları ücretsiz yüklemek için benim yapabileceğim birşey var mı?..

Jb yapıp piyasadaki tüm uygulamaları bedava kullanabilirsin. Telefona kullanışlı eklentiler yapabilirsin..
  • Yanıt için teşekkür ederim JasoNBuraK. Bir an önce Slovoed Deluxe kurmayı düşünüyorum. Peki bu JB olayı zor mu ve telefona bir zararı var mı?
  • slovoed deluxe
  • quote:

Yanıt için teşekkür ederim JasoNBuraK. Bir an önce Slovoed Deluxe kurmayı düşünüyorum. Peki bu JB olayı zor mu ve telefona bir zararı var mı?

Zor birşey değil. Telefona da hiçbir zararı yok. iPhone bölümündeki açılan konularda çeşitli yönergeler mevcut. Gayet basit bir işlem..
  • slovoed i dene
  • Arkadaşlar konuyu başlık dışına çıkarmak istemiyorum, en iyi sözlük uygulaması konusunda görüşü olanlar varsa bu başlık altında yazmaya devam etsin ama şu JB konusunda birkaç soru sormadan da edemeyeceğim.. Ayrıca bir başlık açmak istemedim, umarım yanıt alabilirim..

1) iPhone'mun JB yapmaya uygun olup olmadığını nerden anlayabilirim? ( iPhone 3G 16 GB - Sürüm 4.1 8B117 - Modem FirmWire 05.14.02 )

2) JB yaptığımda iPhone'umda yer alan eski bilgileri, ayarları ve uygulamaları vb herhangi birşeyi kaybedecek miyim? Bunları yedeklememe gerek var mı, varsa yedekleme işlemini nasıl yapabilirim? JB işlemini yapmadan önce önerdiğiniz birşey var mı?

3) JB'den sonra da Apple Store'den istediğim uygulamaları yüklemeye devam edebilecek miyim yoksa sadece Cydia'dan mı yüklemek zorunda kalacağım?

Umarım bilen arkadaşlardan bir yanıt alabilirim, teşekkürler..

• Biraz araştırırsan tüm sorularının cevabı forumda mevcut..
  • İnanın araştırdım ama bu soruların bazılarına yanıt bulamadım. Belki de mevcuttu da ben bulamadım bilmiyorum ama emin olun her türlü başlığı açmadan önce detaylı olarak araştırma yapan bir forum üyesiyim.. Uzun açıklamalar beklemiyorum, sorularıma yanıtı olan arkadaşlar varsa memnun olacağım. Teşekkürler..
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Iphone'da herhangi bir İngilizce ebook u okurken bilmediğim kelimeyi copy ettikten sonra tek tıkla anlamını öğrenebileceğim, sonra da okumaya devam edebileceğim bir sözlük var mı? Slovoed de bu oluyor mu? Yoksa kelimeyi kopyaladıktan sonra sözlüğü aç, oraya yapıştır, sonra sözlüğü kapatıp tekrar e-book programına dön şeklinde 3-4 tıkla mı öğrenmem gerekli?
  • SmartCON English-Turkish Dictionary & Türkçe-İngilizce Sözlük uygulaması oldukça başarılı ve internet gereksinimi duymadan çalışabiliyor. Tavsiye ederim.

Genel:
    http://itunes.apple.com/tr/app/smartcon-english-turkish-dictionary/id444879911?mt=8

Tıp:
    http://itunes.apple.com/tr/app/id461849112?mt=8

Teknik:
    http://itunes.apple.com/tr/app/id461846226?mt=8

• tşk :D
  • Bizzat yükledim ve gördüm, Slovoed en iyisi. AppStore'de paralı, sanırım 30 USD civarı, ama JB varsa beleş.. ;)
  • Eğer gerçekten kaliteli bir sözlük arıyorsanız hiçbir İngilizce-Türkçe sözlük sizi tatmin etmez. En iyi sözlük uygulaması Longman Contemporary fakat 30 dolar fiyatı var. Installous'daki uygulama işe yaramıyor çünkü nasıl olduysa kırık olduğunu tespit ettiler. Artık kullanamıyorum. Para verip alacaksanız bence Longman
  • Buna katılmıyorum, Slovoed kesinlikle çok başarılı bir uygulama, çok iyi bir sözlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Iphone'da herhangi bir İngilizce ebook u okurken bilmediğim kelimeyi copy ettikten sonra tek tıkla anlamını öğrenebileceğim, sonra da okumaya devam edebileceğim bir sözlük var mı? Slovoed de bu oluyor mu? Yoksa kelimeyi kopyaladıktan sonra sözlüğü aç, oraya yapıştır, sonra sözlüğü kapatıp tekrar e-book programına dön şeklinde 3-4 tıkla mı öğrenmem gerekli?

Tabii ki babylon sözlük. Babylon bu sorduklanıza, ihtiyaçlarınıza cevap verebilen bir sözlük programıdır. Önce babylon sözlük programı kurulur sonra da babylon programı altında çalışan yüzlerce (istersen bir tane kur) sözlük kurulur.

Ben PC'de babylon hastasıyım.

iphone'yi yeni satın aldım. iphone için babylon online çalışıyormuş. PC'deki gibi offline de çalışabilseydi slowed'e mlowed'e 10 basardı. Çünkü babylon aynı zamanda bir çok sözlüğü çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdrd -- 8 Kasım 2011; 0:56:18 >

• quote:

Buna katılmıyorum, Slovoed kesinlikle çok başarılı bir uygulama, çok iyi bir sözlük.

Dostum galiba senin babylon sözlüğünden haberin yok!
  • SlovoEd Delixe en iyisi Classic bes para etmez

Ayrica Classic'in yorumlarina bakarsaniz cogu kisi keske 10usd daha verseydim diye hayiflanmis...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Eğer gerçekten kaliteli bir sözlük arıyorsanız hiçbir İngilizce-Türkçe sözlük sizi tatmin etmez. En iyi sözlük uygulaması Longman Contemporary fakat 30 dolar fiyatı var. Installous'daki uygulama işe yaramıyor çünkü nasıl olduysa kırık olduğunu tespit ettiler. Artık kullanamıyorum. Para verip alacaksanız bence Longman

Bahsettiğiniz longman sözlük ingilizceden Türkçeye çevirisi varmı? Yoksa sadece ingilizceden ingilizceyemi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.