Şimdi Ara

iPhone için en iyi İngilizce-Türkçe Sözlük Uygulaması Hangisi ?.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
43.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "iSozluk2 English-Turkish Turkce-Ingilizce Sozluk" diye offline çalışabilen ve 1.99$ fiata AppStore da uygulama var bunu kullanan tecrübesi olan var mı ?
  • 30 USD de yani sağlam paraymış.
    Değiyor mu gerçekten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Eğer gerçekten kaliteli bir sözlük arıyorsanız hiçbir İngilizce-Türkçe sözlük sizi tatmin etmez. En iyi sözlük uygulaması Longman Contemporary fakat 30 dolar fiyatı var. Installous'daki uygulama işe yaramıyor çünkü nasıl olduysa kırık olduğunu tespit ettiler. Artık kullanamıyorum. Para verip alacaksanız bence Longman

Bahsettiğiniz longman sözlük ingilizceden Türkçeye çevirisi varmı? Yoksa sadece ingilizceden ingilizceyemi?

Sadece İngilizce açıklamasını verir. İngilizce-Türkçe sözlükler pek işe yaramıyor. Bir kelimenin bir sürü anlamı varken sadece bir tanesini yazıyorlar veya hangi anlamının nerede kullanılacağını yazmıyorlar. Longman'da hepsi var. Örnek cümleler de var. Kelimenin etimolojisi de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanak

"iSozluk2 English-Turkish Turkce-Ingilizce Sozluk" diye offline çalışabilen ve 1.99$ fiata AppStore da uygulama var bunu kullanan tecrübesi olan var mı ?

Ben isozluk2 kullaniyorum. Ucuz olmasina ragmen oldukca etkili. Slovo ya para veremedim ama fiyat/kalite endeksi yaparsak isozluk2 oldukca basarili. Ayrica arama bolumunde ingilizce ya da turkce gibi bi ayrim yapmamislar. Bi kelimeyi ariyosunuz hem ingilizce hem turkce ariyor :D
  • slovoed tabikide detaylı seslendirmeli örnekli vs vs
  • slovoed biraz pahali gelebilir ama hakkini veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slovoed off line sözlüğün veri tabanı ne kadar geniş acaba? aradığını bulamama oluyor mu..

60 lirada çok paraymış yaa
  • guncel. Slovoed beleş olmus galiba.neyse bir deneyelim.
  • Offline olarak Slovoed iyi. Online olarak da Seslisözlük ve Tureng kullanıyorum.

• Slovoed parasini hakediyor

• Uygulama arayanların işine yarayacaktır:

Turkish English Dictionary Free / İngilizce Türkçe Sözlük Ücretsiz

https://itunes.apple.com/tr/app/turkish-english-dictionary/id615889720?mt=8
  • Arkadaşlar ibooksta k,itap okurken kelimenin üzerine tıkladığımda define sekmesinden ulaşabileceğim bir sözlük lazım bana. Normal sişstem izin vermiyor korkarım. Appender da kaldırıldı.

Bu özelliği jailbreakle kazanabilir miyim, jailbreakde, cyndia'da bunun programları var mı?
  • google çeviri tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Arkadaşlar ibooksta k,itap okurken kelimenin üzerine tıkladığımda define sekmesinden ulaşabileceğim bir sözlük lazım bana. Normal sişstem izin vermiyor korkarım. Appender da kaldırıldı.

Bu özelliği jailbreakle kazanabilir miyim, jailbreakde, cyndia'da bunun programları var mı?

Bende böyle bir sözlük arıyorum yabancı dil çalışırken ihtiyaç oluyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.