Şimdi Ara

iPhone için en iyi İngilizce-Türkçe Sözlük Uygulaması Hangisi ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
43.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir iPhone satın alırken benim için en önemli amaçlardan birisi de her an cebimde taşıyabileceğim bir Türkçe-İngilizce / İngilizce-Türkçe sözlük sahibi olmaktı. Henüz yeni bir iPhone kullanıcısıyım ve sanırım birçok sözlük uygulaması mevcut. Kullanmak için internet bağlantısına ihtiyaç duymayan en iyi, en kullanışlı sözlüğü aramaktayım. Sizin bu konuda bir fikriniz, öneriniz var mı? Ayrıca bu sözlük iPhone'umda en çok başvuracağım uygulamalardan olacağı için benim için önemli ve bedava olmak zorunda değil. Eğer harbiden parasının hakkını verecek kadar iyi bir sözlük uygulaması varsa onu da yükleyebilirim. Ama internet bağlantısına ihtiyaç duymaması gerektiği kesin. Eğer bilen, ilgilenen kullanan arkadaşlar varsa her iki kategoride de öneri sunabilir. Yani bağlantıya gerek olan ve olmayan, hatta bedava olan ve olmayan.. Şimdiden teşekkürler..

• bendeki " SlovoEd "dene istersen
  • Bence slovoed dostum
  • iSozluk
  • seslisozluk
  • Slovoed.
  • Tabii ki Slovoed..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu sözlüklerden hangisi çalışmak için internet bağlantısına gerek duyar, hangisi gerek duymaz, hangisi ücretli, hangisi free ?..
  • Ben free translatör kullanıyorum
    yaklaşık 20 dili ister kelime ister cümle olarak çevirebiliyor
    free uygulama kullanımı kolay wifi-3g bağlantısı istiyor
    birde Free 50 lisan olanı varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericik -- 25 Ekim 2010; 20:18:50 >
  • Sesli Sözlük+1
  • offline sözlük olarak slovoed çok iyi. Online olarak da seslisozluk. Seslisozluk de sadece kelimeler değil, ingilizce deyimler falan da var.
  • İngilizce sözlük benim için çok önemli ve ücretli de olsa en iyisini almayı düşünüyorum. Gerçekten de Slovoed en iyisi ve en kapsamlısı gibi görünüyor. Bu kadar kapsamlı bir sözlüğün offline olarak çalıştığından emin misiniz? Ayrıca Deluxe ve Classic olmak üzere iki tane sürümü mevcut. Deluxe sürümü 10$ daha fazla, aralarındaki farkın ne olduğunu biliyor musunuz ve 10$ daha fazla vermeye değip değmeyeceği konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Katılıyorum. Slovoed classic 15 dolar. Kullananlar bıra daha bılgı verebılırlermı? Bu arada pc.sine indiren bi arkadasımızın pc sine baglasak ve uygulamayı benım tele yuklesek olur mu. Yenı bır iphone 4 kullanıcısı olarak soruyorum.
  • Slovoed kullanan ya da en azından bilen arkadaşlar, lütfen bi yardımcı oluverin bize.. Classic ile Deluxe sürümler arassındaki farklar nedir, 10 Dolar daha fazla vermeye değecek kadar fark var mı ?..
  • Hey Slovoed kullanan arkadaşlar, nerdesiniz ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77
    Hey Slovoed kullanan arkadaşlar, nerdesiniz ?..

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77
    Hey Slovoed kullanan arkadaşlar, nerdesiniz ?..

?

Yani üstteki soruya yanıt alamadık, ondan nerdesiniz dedim.. Classic sürümü ile Deluxe sürümü arasındaki farklar neler, 10 dolar daha fazla verip Deluxe almaya değer mi?..
  • Slovoed kullanan arkadaşlar allahaşkına bir yanıt, bir öneri.. Classic sürüm mü, yoksa 10 dolar daha fazla verip Deluxe sürüm mü ve neden ?..
  • slovoed kullanan arkadaşların çogu jb yapıpda para vermediği için hemen hemen hepsi deluxe yüklemiştir onun için farkını bilmiyorlardaır.(ben gibi):)
  • itunes'da açıklamalar var orayı bi inceleyin, deluxe 87mb, classic 30 mb.. demek ki içerik olarak epey bi fark var.. ben ingilizce-ispanyolca'sını kullanıyorum, deluxe. oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim, tabii cihazım jb'li olduğu için... gerisini biliyorsunuz :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.