Bir şekilde şarj etse bile hızı yavaş olacaktır. İphone sadece PD hızlı şarj destekliyor o da type c portundan çalışır. Eski adaptörünüz hızlı şarj desteklese bile usb-a ise Power delivery destekli değildir, iphone için işe yaramaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone için hızlı şarj 160 tl (2. sayfa)
-
-
Düz mantık yakşayaım, normal apple şarj aleti ve kablosuyla uzun sürede etsede kesinlikle hızlı şardan daha uzun gidiyor batarya süresi günlük. Hızlı şarjlı powerbank ile şarj edince daha kısa gidiyor günlük süre bizzat aynı şeyleri yaparak defalarca denedm. O yüzden hızlı şarjların qualcom 3.1-4.0 özelliği olmayan telefonlarda bataryaların ömrünü azalttığına inanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal şarj aletinden şaşmayın derim. Yan sanayiler bataryanın ömrünü ciddi kısaltıyor. iPad şarj aleti başarılı şarj etmekte, iPad'iniz varsa onu kullanın. Yoksa 3'e 5'e bakmamak lazım, orjinal almak en doğrusu.
-
Biraz büyük ve pahalı olmasa her iki kabloyla da en ideal ve hızlı şarjı sağlayan şöyle bir adaptör alınıp iphone-ipad için şarj konusu konforlu bir şekilde çözülebilir idefixAnker PowerPort II Power Delivery USB ve USB-C 49.5W Hızlı Şarj Aletihttps://www.idefix.com/Elektronik/Anker-PowerPort-II-Power-Delivery-USB-ve-USB-C-495W-MacBook-iPad-Samsung-Galaxy-Serisi-ve-PowerIQ-2/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Sarj-Cihazlari/urunno=0001804174001
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 23 Ekim 2020; 10:46:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cevap için teşekkürler hocam. zaten telefonu gece şarja taktığım için hızlı yada yavaş şarj etmesi benim için önemli değil.quote:
Orijinalden alıntı: ooppssBir şekilde şarj etse bile hızı yavaş olacaktır. İphone sadece PD hızlı şarj destekliyor o da type c portundan çalışır. Eski adaptörünüz hızlı şarj desteklese bile usb-a ise Power delivery destekli değildir, iphone için işe yaramaz
Elinizde adaptör varsa uygun fiyata mfi onaylı bir ligtning kablo alıp keyfinize bakın. Dönüştürücüden çok daha konforlu olur. “Apple lightning fırsatları” başlığını takip edin. Çok kaliteli ve apple onaylı kablolar indirime giriyor bu ara.
https://forum.donanimhaber.com/apple-lightning-firsatlari--128382909
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 23 Ekim 2020; 11:3:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam
kac bin lira verip telefon aliyoruz ustune bir de sarj aleti dusunuyoruz ulan apple
Tam çakal lar dimi artanetif olmayınca böyle oluyor
5w şarj aleti koyuyor lar ama diyor bakın telefon larımız hızlı şarj destek liyor ek olarak gel benim aksesuar larım . ister al istersen de telefon 4saat te şarj oldun .
Birde üstüne 5w şarj cihazını da iPhone 12 serisinden çıkar dılar tamamen boş kutu veriyorlar
5 yıldır iPhone 6 kullanıyorum artık kullanamadığım için iPhone 12 almayı düşünüyorum. Şarj aleti çıkmadığı için mecbur aldım hazır indirimdeyken. Kablo bittiği için almadım ama iPhone12 içerisinden çıkan kablo ile hızlı şarj ederim herhalde.
-
Elimde 2.0A 10W şarj aleti var. İphone11’i 1 saat civarında şarj ediyor. Hızlı şarj adaptör ve kablo alsam fark olurmu? Adaptör ikeadan aldığım adaptör.
quote:
Orijinalden alıntı: e-acar5 yıldır iPhone 6 kullanıyorum artık kullanamadığım için iPhone 12 almayı düşünüyorum. Şarj aleti çıkmadığı için mecbur aldım hazır indirimdeyken. Kablo bittiği için almadım ama iPhone12 içerisinden çıkan kablo ile hızlı şarj ederim herhalde.
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben de sadece kafayı aldım. Spigen'in Iphone 12 mini almayı düşünüyorum. İçinden çıkan kablosu hızlı şarjı destekliyor. O konuda sıkıntı yok. Şu anda 8 kullanıyorum. Onun şarj aleti ile de yavaş şarj işini hallederiz benden iyisi yok
Amma hala bu şarj aletini geri iade etsem mi diye düşünüyorum:
- Bataryayı öldürüyor söylentisi
- Müşteri yorumlarında yer alan bazı olumsuz yorumlar.
-
Bende daha telefon almadım n11 11 yada Kara cuma beklicem ona rağmen aldım bu ürünü
Bu ürünler için her ne kadar zarar vermez denilse de orijinalin yerini tutmaz diye düşünüyorum. Keşke Apple marka hızlı şarj cihazlarında indirim olsa.
-
https://www.letgo.com/tr-tr/i/anker-powerport-ii-power-delivery-usb-ve-usb-c-495w-hizli-sarj-aleti_a139cc52-eeab-4a2d-aba6-a2be3e3920fd
Anker Powerport II Power Delivery USB ve USB C 49.5W hızlı şarj aleti DH`den olduğunu belirtirseniz. Düz 200 TL’dir.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/anker-powerline-select-usb-c-to-iphpne-lightning-sarjdata-kablosu-09_9aa737eb-4735-431d-b5fe-3032d538f786
Apple uyumlu Anker USB kablo 80 TL’dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 23 Ekim 2020; 20:17:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı ikiliyi toplamda 100 tl ye almıştım Prime Day öncesinde 2 hafta önce..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 23 Ekim 2020; 21:20:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ooppssalternatif olarak ugreen ürünleri de tercih edilebilir..
18w yeterli denirse şu adaptörler takip edilebilir..
yada pps desteğiyle samsung süper hızlı şarj desteği de sağlayan 25w samsung şarj aleti de tercih edilebilir.. Type kablo da kullanım alanı da varsa tercih edilebilir.,
bizim evde samsung kullanıcısı da olduğu için benim tercihim bu olabilirdi..type c kablosu powerbank şarj ederken de işe yarar
Ugreen kablo aldım baya kaliteli çıktı, şarj aletinde de Ugreen tercih edebilirim fakat, linkini verdiğiniz adaptörde Type-C yazıyor. Bunu adaptörü alırsak bir ucu Type-C olan Lightning kablo da mı almak gerekiyor?
-
Evet iphone 8 ve sonrası için en hızlı şarj yöntemi PD destekli Type c adaptör + type c lightning kablo ikilisiyle sağlanıyor, bu başlığın en başında önerilen ikili de bu şekildedir, ben de baştaki ikiliye alternatif önerdim.
yeni iphonelarda artık kutudan şarj aleti çıkmayacak sadece bir ucu type c diğer ucu lightning olan kablo çıkacak, elinde yoksa herkes bu tür adaptörler almak zorunda kalacak.
siz mevcut lightning kablonuzla kullanacaksanız 12w destekleyen normal adaptör alabilirsiniz Type c adaptör + type c lightning kablo ikilisi kadar hızlı olmasada 5w lık standart iphone adaptöründen daha hızlı şarj edecektir.
ugreen istiyorsanız şunu düşünebilirsiniz.
"Max 2.4A for Non-QC Devices
The quick charge 3.0 wall charger can charge fastly non-quick charge devices such as iPhone Xs Max, XS, XR, X, 8, iPad Air Pro Mini, Google Pixel Nexus 6 at up to 2.4A."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 24 Ekim 2020; 0:14:0 >
-
Hocam sen yetkili birine benziyon. İp 11 alacam bu şarj aletini alsam 11in kutudan çıkan kablo ile telefonu hızlı şarj edebilirmiyim. Hızlı şarjı destekliyo mu
Şu an piyasadaki i11 lerde 5w lık tipik iphone adaptörü ve lightning kablo var. Yeni geleceklerde adaptör olmayacak sadece bir ucu type c diğer ucu lightning olan kablo olacak, hangisini alacağınıza göre tercih değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X