Şimdi Ara

iPhone için hızlı şarj 160 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
6.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, se2020 telefonum var araç içinde hızlı şarj destekleyen 15w cihazlar buldum fakat bunların illa usb-C mi olması lazım desteklemesi için. Ayrıca çakmaklık da 15w mi olmalı, hepsi bir arada olan ürün denk gelirse önerebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capoeirista C kullanıcısına yanıt

Ugreen 30W Type-C PD 4.0 ve QC 3.0 USB Hızlı Araç Şarj Cihazı https://www.amazon.com.tr/dp/B07S7ZMTQK/ref=cm_sw_r_cp_api_i_da.KFbX3A8ER0

• ooppss kullanıcısına yanıt

Bununla birlikte bir USB C kablosu ve 18w destekleyen kablosuz şarj cihazı yeterli olur sanırım

• capoeirista C kullanıcısına yanıt

Siz kablosuz diye belirtmemişsiniz, kablosuz hakkında bilgim yok. Siz hızlı şarj sormuşsunuz, Önerdiğim araç şarj cihazına bir ucu typec diğer ucu lightning kablo takarak 18w hızlı şarj yapabilirsiniz. Mesela şunun gibi

Ugreen Örgülü Type-C Lightning iPhone Hızlı Şarj Kablosu, Siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B07PW6F28G/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dlC_H5eLFbX3C2QTJ?_encoding=UTF8&psc=1

normal iphone şarj kablonuzu kullanarak ta usb yuvasından telefonunuzu şarj edebilirsiniz ama max 12w ile şarj eder

• 6 haZirandan beri Se 2020 kullanıyorum. 11 pro max ile cıkan hızlı şarj aletini kullanıyorum . Pil saglığı %98 . %20 den %80 30-40 dakikada geliyor. %80 den sonra İos yavaşlatıyor.

Amazonda linki verilen spigen , kablo ile 120 civarına satıldı 2 hafta önce.

Hızlı şarj protokolu için usb typeC şart.

Alabiliyorsanız orjinal apple tabiki , yoksa spigen de iyidir , diye düşünüyorum .

İpad şarjları hızlı şarjı desteklemez, esas pile zarar veren bu cihazlardır.

• Perşembe gecesi sipariş verdim ama ürün hala kargoya verilmedi. Teslim tarihi salı yazıyor. Amazon prime olmanın avantajı geç kargoya verilmesi mi ? Sizlerde durum nedir

• bugrayeyer kullanıcısına yanıt

Bana ayın 26 ile 30 arasında dediler o yüzden hiç kontrol etme gereği duymadım satın alırken özelik belirtmiş lerdi sizde belki böyle bir durum vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 25 Ekim 2020; 6:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaerdurmus

iphone 11 kutu içinden çıkan 5w adaptör ölüm gibi bişey, hadi olum yaparsın diye gazlayarak şarj ediyorsunuz. Gerçi iphone 12 de komple çıkardılar herifler buna da şükür
    Adamlar hem söğüşlüyor hem de tabak geçiyorlar. Yok doğayı korumakmış Yok israfmış bilmem ne . Shift delete de Furkan güzel söyledi. Ben bu kabloyu nereye sokacam. Normal USB olsa o da değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşların kafasında soru işareti kalmış. Şu video ya bakmalarını tavsiye ederim. Adam bütün şarj aletlerini denemiş. En iyi f/p iPad şarj aletinde diyor

https://www.youtube.com/watch?v=4OfCbE9t0BY&feature=youtu.be

• Conixite kullanıcısına yanıt
    ipad 12w sarj aletim kaybolunca alayım dedim 200 lira olmuş. 50 liraya spigen 12watt pd aldım neredeyse aynı sarj ediyor. usb voltmetre ile bakıyorum 1.6 amper ile başlıyor, %80lere kadar 1amprere düşüyor sonra yavaşlıyor

nasıl fiyat/performans ipad sarj aleri oluyor anlamadım.

ek: telefon iphone 7

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orijinal Apple şarj aleti kullanmak isteyenler için en iyi f/p iPad şarj aleti demek istedim. Spiegen de alınabilir ama kablo ile şarj ünitesi rengi neden farklı anlayamadım. Çok çakma görünüyor öyle olunca.

• ben aldım memnunum, 1 satte 27 den 100 e gitti.

• Conixite kullanıcısına yanıt

Beyaz ve siyah olmasının sebebi her iki üründe de indirim olduğu için paylaş tım büyük ihtimalle Spiegen beyaz koblosuda vardır ayrıca ürün ler elime ulaştı kalite olarak beni tatmin etti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.