Şimdi Ara

iPhone icin Msn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok soru soruyorum ama bu iphonelar icin MSN programı varmı? simdiden tesekkürler

• Evet var. Apollo veya MobileChat...
  • Apollo 1.1.4 de çalışıyor mu acaba?
    MobileChat 'de MSN kullanırken kişiler listesinin hepsinin gösterilmediğini farkettim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 19 Nisan 2008; 18:51:09 >
  • 1.1.3'de çalışıyordu. 1.1.4'te de çalışıyor olması lazım. Hiç olmazsa 1.1.4'üzerine 1.1.3 uyumluluk yaması yükleyerek çalıştırabilirsiniz. Yalnız Apollo sorunlu bir program birazcık. Bağlantı sorunları olabiliyor. Telefona bağlanıp Apollo'nun ayarlarıyla oynamak gerekebiliyor. MobileChat'i öneririm.
  • Ama mobile chatta sorun oluyormus. Kisilistesinde falan
  • hiç birine gerek yok bence safariden www.meebo.com adresine gir msn ve diğerlerinin keyfine bak kardeş yok açlışmadı nasıl çalıştırıım diye kafayı yiyceme gierrim safariden keyfime bakarım :):)
  • Bilmiyorum bende sorun olmamıştı, ama bu programda sorun olmayacağı anlamına gelmez. MobileChat zaten ßeta bir program.

Apollo'yu kurmadan önce;

BSD Subsystem'ın kurulu olduğundan emin ol, değilse kur.

Apollo'yu kurduktan ve çalıştırdıktan sonra, login sırasında hata olursa, bağlanmazsa, hata verirse;

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

Arkadaşlar,

winSCP'de (yada iPhone Browserda) iPhone root menude karşımıza çıkan "etc" kısayolu'na tıkladığımızda direk " /private/etc " kalsörünün içine aşağıda verdiğim dosyayı kopyalayarak var olanı değiştirdiğimizde Apollo kullanılır hale geliyor....

tabii ki kopyaladıktan sonra telefonu kapatıp açın....

http://rapid$hare.com/files/93007318/hosts.zip

~Xphoid'e teşekkürler

- - -
    Safari aracılığıyla;

meebo.com
    ebuddy.com
    iphone.beejive.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 19 Nisan 2008; 19:18:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar en önemlisini unutunuz. Fring. Fringle msn, gtalk, im, skype yapiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramisk

arkadaslar en önemlisini unutunuz. Fring. Fringle msn, gtalk, im, skype yapiliyor.

kesinlikle fring, apollo ve mobile chat çok problemli (benim denemelerim de öyle oldu) . Hem fring IM adına ne varsa destekliyor + voip daha ne olsun
  • İlginiz icin tesekkürler arkadaslar. iPhonemi yere atarak kırdım artık bunlara gerek kalmadı sagolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtHeLLo.

İlginiz icin tesekkürler arkadaslar. iPhonemi yere atarak kırdım artık bunlara gerek kalmadı sagolun.

Bunu yaparken videoya çekseydin de stress test olarak izleseydik be abi :)
  • Eminmisin? elinden düsürmüs olmayasin?

quote:

Orjinalden alıntı: OtHeLLo.

İlginiz icin tesekkürler arkadaslar. iPhonemi yere atarak kırdım artık bunlara gerek kalmadı sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramisk -- 19 Nisan 2008; 19:36:43 >
  • MSN kişi listeniz 300-400 kişiyse siz bu sevdayı bırakıp bilgisayardan bağlanmaya devam edin bence.
    Şahsen ben öyle yapacağım :))
  • dun bi msn temizligi yaptım 369 kisiden 40 kisi kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

dun bi msn temizligi yaptım 369 kisiden 40 kisi kaldı

330 kişi nereye gitti peki kimlerdi onlar silinmeyi hakettilermi :)
  • ya benımkı bır turlu acılmıyor ne yapmalıyım
  • meebo da turkce karakter sorunu var bende bunu çözen yada gören varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.