Şimdi Ara

iPhone veya iPad'den evdeki webcam'i izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tarz bir uygulama kullanan var mı?

Performans nasıl? Tavsiyeleriniz nelerdir?

• Hocam bu ancak senin evindeki kameranın yazılımsal bir desteği varsa mümkün olur.
  • Çok zor birşey gibi görünüyor ..
  • imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

imkansız

Turkcell'in buna benzer bir olayı vardı sanki.
    Şöyle yapılabilir aslında.
    Telefonunuza , bilgisayariniza teamviewer programıni yükleyin. Bağlanın(ip ve internet üzerinden yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam,wifi ile ise olmaz) bilgisayardan webcam programını acın. Telefondan seyredin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba takibi bile var ama bunun olacagını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu şu şekilde yapabilirsin bazı kameraların yazılımsal olarak desteği var, İOS APP ile olmaz (şuan o tarz bir şey yok) fakat iphoneden internet üzerinden, yayın yapan kameranın "ip" sine girersen bu şekilde mümkün olabilir. Tabi bunun için kamera desteği lazım...
  • Bunu yapan bir uygulama var sanıyorum.
    Argedeyim.

edit: Buradan buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 21 Haziran 2012; 23:28:38 >
  • orb isimli app ile yapabilrisin ben izliyorum hatta pcdeki filmlerinide izleyebilirsin fotoğraflarınada bakabilirsin aynı app ile ... bir araştır orb yi
  • buldum sanırım

buradan pc için olan app'i indiriyoruzhttp://www.eyespyfx.com/broadcast.php
    buradan da mobile için olanı indirebilirsinizhttp://www.eyespyfx.com/mywebcam.php

4.99$ apple için :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bunu yapan bir uygulama var sanıyorum.
    Argedeyim.

Ben bunu kullanıyorum %100 işe yarıyor tavsiye ederim
  • Webcam'in baglı olduğu bilgisayarın açık ve internete bağlı olması şartı ile (doğal olarak :)) teamviewer ya da benzeri programlarla bilgisayara bağlanıp izlersiniz. En ucuz çözüm bu. Webcam'e doğrudan ulaşabileceğiniz bir ip adresi olmadığından izlenemez. Fakat webcam'i ipcam gibi çalıştırabilecek bir yazılım varsa (yazılım masaüstü bilgisayarda çalışacak) sanal bir sunucu yaratır, uzaktan erişip izleyebilirsiniz teorik olarak.

Ya da en güzeli bir ipcam alır (örneğin Edimax marka), bilgisayardan bağımsız olarak, varsa kendi app'i ile yoksa safari üstünden izleyebilirsiniz (her marka olmaz herhalde, html5 desteği verebilen bir ipcam lazım).
  • quote:

Argedeyim.

ooo bunu da deneyelim

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Argedeyim.

ooo bunu da deneyelim

teşekkürler

deneyebildin mi?

+ ları ve - leri :)

• splashtop camcam
  • bu isin bir numarasi jumitech firmasinin jumicam uygulamasidir..hem webcam i hemde pc masaustunu gosterir ve port yonlendirme sart degil gmail hesabinizi girerek hem pc ye hemde iphone direk baglanabilirsiniz ugrastirmaz..

• quote:

Argedeyim.

programı denedim bilgisayara kendi programınıda kurması gerekiyor sonrasında üyelik alıp bir güvenlik şifresi seçiyorsunuz telefonda aynı şifreyi girdiğinizde webcamınız açılıyor hatta seste destekliyorsa seste geliyor telefondan. benimde bi sorum olucak fazladan kameram olmadığı için deneyemedim ama birden fazla kamera görüntüsü için ne yapabiliriz bunun için bir destek yok gibi hatta görüntüyü alırken başka hiç birşey yapamıyoruz uygulamaya tekrar dönemiyoruz orta tuşa basıp çıkmamız gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Argedeyim.

programı denedim bilgisayara kendi programınıda kurması gerekiyor sonrasında üyelik alıp bir güvenlik şifresi seçiyorsunuz telefonda aynı şifreyi girdiğinizde webcamınız açılıyor hatta seste destekliyorsa seste geliyor telefondan. benimde bi sorum olucak fazladan kameram olmadığı için deneyemedim ama birden fazla kamera görüntüsü için ne yapabiliriz bunun için bir destek yok gibi hatta görüntüyü alırken başka hiç birşey yapamıyoruz uygulamaya tekrar dönemiyoruz orta tuşa basıp çıkmamız gerekiyor ?

birden fazla kamera icin jumicam kullanin.4 tane kameraya kadar quad destegile ile var..bu isin bir numarasi jumicam dir.fazlasi var eksigi yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Argedeyim.

birden fazla kamera icin jumicam kullanin.4 tane kameraya kadar quad destegile ile var..bu isin bir numarasi jumicam dir.fazlasi var eksigi yoktur

şimdi deniyorum teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.