Şimdi Ara

iPhone İçin Windows Live Messenger App Store'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Microsoft Corporation sonunda iphone için wlm sundu...Biz önceden msn yi yan programlarla kullanabiliyoduk ama artık msn resmi bir sürümü var.
    Program, Windows Live Messenger'dan beklediğiniz her şeyi veriyor; arkadaş listenizle anında mesajlaşabiliyor, Windows Live, Facebook ve MySpace üzerindeki arkadaşlarınızın fotoğraflarını görebiliyor ve anında yorum yapabiliyosunuz. Aynı zamanda Flickr, YouTube ve daha birçok siteyi kullanan arkadaşlarınız hakkında son güncellemeleri takip edebiliyosunuz.
    Fakat uygulamayı şimdilik U.S Store'dan indirebilirsiniz..U.S Store u kullanabilmek için U.S Apple ID almak gerekiyo...Uygulama FREE !!

indirmek isterseniz:Windows Live Messenger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaq -- 25 Haziran 2010; 19:10:53 >

• hımmm güzelmiş beleşmi
  • Buna benzer bir çok başlık açıldı zaten bir dahaki sefere açmadan önce araştırın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse

Buna benzer bir çok başlık açıldı zaten bir dahaki sefere açmadan önce araştırın lütfen.

kusura bakmayın...haberi görünce hemen sizi bilgilendirmek istedim...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaq -- 25 Haziran 2010; 19:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orodreth Elanesse

Buna benzer bir çok başlık açıldı zaten bir dahaki sefere açmadan önce araştırın lütfen.

bunu ben de yazacaktım fakat linki aradım ve 4., 5. sayfalarda bulunca bulamamıs olabilir dedim
  • yaw kişileri favoriler vb gibi değilde online ve offline olarak görüntülemezmiyiz sadece?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.