Şimdi Ara

iphone için xiaomi powerbank hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ip 7 plus kullanıcıyım. Bu konuyu burda açmamın sebebi çok fazla xiaomi powerbank kullanan arladaşların burada olması. Konularda görmüştüm yazılanları.

Her neyse konuya geleyim. Dün netten xiaomi mi 2i 10000 mah powerbank siparişi verdim. Bugün elime ulaştı ve kapalı üründü üstten tutan jelatini vardı. Orjinallik kodunu sorguladığımda orjinal ve ilk kullanılan kod olduğunuda gördüm. Fakat içinden micro usb kablosu çıkmadı. Bu yüzden tereddüte düştüm sizce iade edeyimi? Ürün orjinal duruyor ve sorgulamadada orjinaö fakat kablo çıkmayınca acaba dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de aynı ürünü hem 7 plus hem 8 plus ı şarj etmek için kullanıyorum. tek sıkıntısı gerçekten hızlı bir şarj aletiyle şarj etmen gerekiyor makinayı. yoksa 1 günü buluyor neredeyse şarj olması :)

yani 1A şarj aletiyle yürümez o iş. en az 12w , 2.4A bir şarj aleti çözmen lazım.

onun haricinde kusursuz bir ürün kafan rahat olsun

• Hocam 2 amperlik adatörle çabuk doluyor yani çabuk dediğim 5 saat. İçinden micro usb kablosu var yaa o çıkmadı. Kafama takılan o sizce iade edeyimi yolsa kullanayımı?

• içinden çıkmıyor zaten , n11 den quickcharge cihazlar var ortalama 50 tl, hem o alet için kullanırsın hem de genel anlamda işine yarar.

• Hocam emin misin? Minik bi tane micro usb kablosu var yaa onu diyorum yani kutunun içinde yeri var ama kendisi yok.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    kafadan bahsediyorum , kablo konusunda emin değilim benimkinden çıkmışmışmıydı inan hatırlamıyorum. kablo o kadar sorun değil zaten

• Yok hocam önemli değilde neden çıkmadı hani. Ürün orjinalliğinde sıkıntı olur mu diye kafama takıldı. Veya içi açıldımı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 12 Eylül 2019; 14:7:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bence 2. söylediğin daha mantıklı. belki de kutunun içinden kabloyu aldı. ama kutudaki kod ile sitedeki uyarı eşleşiyorsa orijinaldir

• Bir insan kutuyu açıp niye micro usb yi alsın oda ayrı bi kafada :) ürünü sorguladım ilk ben yapmışım orjinal diyo xiaomi nin sitesinde. Powerbank teki mi yazısı kabartma falan orjinal yani. Acaba fabrikasyon aşamasındamı koyulmadı micro usb.

çok ta takılma boşver dostum. zaten 10 liralık kablo çıkıyor içinden. diğer söylediklerine bakarsan ürün orjinal kafan rahat olsun

• Steve Jobs'u mezarında ters döndüreceksiniz.

Apple ile Xiaomi yi yan yana getirmeyin

• Doğru diyosun hocam heralde fabrikasyon hatası falan oldu. Ürün gayet kaliteli çünkü.

• Aldığın yerde kutu içeriği yazar. İçinde kablo var diyorsa, satıcıyla iletişime geçip göndertebilirsin.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Kutu içeriğinde micro usb var yazıyor ama bunda çıkmadı. Geri iademi etsem ama ürün orjinal sorgulattım o kodu.

Satıcıdan istemek yeterli. Cihaz orjinal, cihazda sorun yok.
    Heralde fabrikasyon hatası oldu hocam. Dediğiniz gibi kabloyu istiyim. Ama içinden çıkmayınca insan bi kuşkulanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Heralde fabrikasyon hatası oldu hocam. Dediğiniz gibi kabloyu istiyim. Ama içinden çıkmayınca insan bi kuşkulanıyor.
    Paketlemede hata olur. Cihazla alakası yok. Rahat olun.
  • Evet olabilir

Teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.