Şimdi Ara

iphone ile aracta müzik dinleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone ile aracımda mp3 dinlemek istiyorum. Bu amaçla griffin itrip auto isimli charger + FM transmitter aldım. ITrip bir tür radio verici gibi çalışarak radio sinyalleri göndererek müzik yayını yapmakta. Fakat denemelerimde pek başarılı olamadım. Yer altında bir kapalı garajda ilk denememde radio fazla yayın alamadığı için sanırım ayarlanan frekanstan müzik dinlenebiliyordu. Ama aracımı çalıştırıp binadan çıktığımda devreye bir radio girdi ve mp3 yayınını alamaz oldum. Biraz da dışarıda denememe rağmen bir sonuç elde edemedim. Bu alet SmartScan düğmesine basıldığında otomatik olarak bir frekans buluyor ve oradan yayın yapıyor ama ben radiomdan o frekanstan net bir yayın alamıyorum. Bazen başka bir radio ile karışıyor bazen ise hiç mp3 sesi gelmiyor sadece radio kanalının sesi gelmekte.

Bu ürünü yada benzeri benzeri bir aleti kullanmış olan varmı? Bu tür aletler için ayrılmış bir boş frekans aralığı gibi bir şey mevcut mudur? Tecrübelerinizi yada fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: aracımda audio girişi yok. 2006 opel corsa.

• Galiba büyük şehirlerde frekansların kuvvetli olması ve çok fazla radyo kanalının olmasından dolayı kullanımı pek verimli olmuyormuş. Sizin sorunda ondan kaynaklanıyor olabilir.
  • İstanbul gibi frekans kirliliğinin yoğun olduğu metropollerde cihazınızın randımanlı çalışabilmesi için araç radyo anteninizi kapalı tutmanızı veya çıkarmanızı öneririz. Yayıncılık yasaları gereği düşük güçle yayın yapabilen FM vericiler, metropollerde zaman zaman frekans kirliliği nedeniyle tam randıman veremeyebilmektedir.
    Güncel Bilgi: RTÜK'ün İstanbul'da frekans düzenlemesi yaptığı ve bu sayede frekans kirliliğinin en az seviyeye indirildiği açıklanmıştır. Bu da Griffin iTrip ve RoadTrip modellerinin İstanbul'da daha performanslı kullanılabileceği anlamına gelmektedir. Bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman6966 -- 9 Eylül 2009; 11:47:25 >
  • Benım arabadı teyııbıın ıpod ve ıphone ıcın ozel gırısı vardı bunu anlamadım hıc
  • aracının teybinde aux girişi varsa 2 tarafıda stereo olan kablo al direk bağla ben öyle kullanıyorum
  • kulaklık girişinden bahsedioruz di mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım aynı ürüne çok daha fazla ödemeye gerek yok?

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=20632863
  • Arkadaşlar bende aracımda ıphone ile müzik dinlemek istiyorum ancak bu aparat kaset çalar arabalar için cd li bi arabada iphone ile müzik dinlemek mümkünmü bilgisi olan varmı ? ( aux girişi mevcut değil )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.enjoy

Arkadaşlar bende aracımda ıphone ile müzik dinlemek istiyorum ancak bu aparat kaset çalar arabalar için cd li bi arabada iphone ile müzik dinlemek mümkünmü bilgisi olan varmı ? ( aux girişi mevcut değil )

iphone ile arabada müzik dinlemek için benim bildiğim 2 tür aparat var şu an için piyasada...kaset adaptör ve aux çıkışı jaklı aparat ....bunun dışında ürün yok piyada bildiğim ama..araştırma halindeyim ...inşallah teknoloji buna da bi çözüm bulur en yakın zamanda

• Hocam Bluetooh u denemeni tavsiye ederim. Teybinde bluetooth destegi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCManiakk

Hocam Bluetooh u denemeni tavsiye ederim. Teybinde bluetooth destegi var mı?

@prs_bacteria : dostum araştırma sonuçlarını bekliyorum ilgilendiğin için teşekkürü bir borç biliyorum

@OCManiakk : teyp Vw orjinal Cd/mp3 bT desteği malesef yok heralde günümüz teknolojisinde böyle bişey mümkün değil (şimdilik ) neroya saldırmaya devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.