Şimdi Ara

İphone ile facebookta online olamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merbalar beyler iphone 4s ile facebookta online olamiyorum sohebbet cevrimici ol diyorum fakat ismimin yaninda telefon isareti gozukuyor bunu arkadaslarima tegit ettirdim, yani sey de yok biriyle konusmaya baslayinca yesile donme gibi bir olayi da yok acaba herkes te boyle mi yada nasil yesil yani tam online olabilirim? Birde bende ipadde var acaba onda sohebti ac cevrimici ol dedigimde yesil gozukuyormuyum ? Son olarak ta facebook uygulamasini arka plana attigimizda offline mi oluyoruz yoksa online gozukmeye devam ediyoruz ? Baya bi arastirdim ama bnm sorularimin tam cevabini alamadim telefonunum 4s version 5.1.1 jb yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• valla yesşil oluyormu bilmiyorum ama hep onlinesın, uygulamayı kapatsanda.. yeşil olmuyor sanırım yeşil nokta pc den açıkken çıkıyor.. telefondayken telefon işareti çıkıyor işte telefon ile kullandığına dair..

ama dediğim gibi bu söylediklerimde tam emin değilim, ama sonuç olarak hep online durumdasın uygulama kapalı olsada sana atılan mesajlar gelir tabi çıkış yapmazsan, yani hesabı kapatmazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 28 Kasım 2012; 2:36:59 >
  • Anladim daha kesin bilen varmi acaba? İpad icin nasil oluyor mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen yokmu ya hadi beyler bi yardim ya

• sorunu galiba buldum.. facebook surekli guncellendi 6.0.1 yapman lazim telefonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietmar

Bilen yokmu ya hadi beyler bi yardim ya

Bildiğim kadarıyla mobil iseniz sadece mobil işareti gözükür. Yani yeşil top çıkmaz. Bu arada bende mobil işaret nasıl çıkarabilirim, yapamadım sanırım
  • Sagil dostum bi guncelleyelim bakalim peki ipadde yesil oluyormu o brzdaha farkli olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorununuzun çözümü bende;girin safariye ordan face yazın orda yrşil oluyosunuz

• Mobil kullanımda asla yeşil çıkmaz
    Boşa zorlamayın telefon işareti çıkar

• Kinzhul dene hocam safariye gir orda dene

• Bu konuyu önceden açıcaktım ama gerek yokmuş,
    Ben telefondan face uygulamasından girdiğimde hep yeşil çıkıyor. telefon amblemi çıkmıyor.
    Biraz sıkıntılı bir durum.herkes beni facede biliyor bütün gün.
    Varmıdır çözümü , sadece telefon işareti çıksın istiorm. Olması gerekende bu aslında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahankarabulut

Kinzhul dene hocam safariye gir orda dene

dostum zaten safariyi açtığında pc'nin mobil sürümüne girmiş olursun yani yeşil olması normal. fakat uygulama açık yada kapalıyken telefon resmi çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 6 Aralık 2012; 12:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

Mobil kullanımda asla yeşil çıkmaz

O kadar emin konuşarak insanları yanlış yönlendirmeyin. Facebook'un yeni güncellemesiyle o anda facebook veya messenger uygulamasındaysanız yeşil yanar kapatığınız anda 10-15 sn. içerisinde mobil işaretine geri döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutivanbuuren

quote:

O kadar emin konuşarak insanları yanlış yönlendirmeyin. Facebook'un yeni güncellemesiyle o anda facebook veya messenger uygulamasındaysanız yeşil yanar kapatığınız anda 10-15 sn. içerisinde mobil işaretine geri döner.

Güzel kardeşim iyi diosun hoş diosunda. olmuo işte olmuo.
    Uygulamayı açıosun yanında yeşil yanıyor. Fakat kapattığında telefon işareti olmuyor.
    Şuan deniyorum. Sorun Başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaca209

quote:

quote:

Uygulamayı açıosun yanında yeşil yanıyor. Fakat kapattığında telefon işareti olmuyor.

Ayarlar'dan facebook'a giris yaptiniz mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaca209

quote:

quote:

Ayarlar'dan facebook'a giris yaptiniz mi?

Giriş yapılı ayarlarda. Bildirimlerde de açık. Ama değişen bişi yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.