Şimdi Ara

iPhone ile iPad'a 3G Baglanti!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone sahibiyseniz iPad'inizi wireless olmadigi zamanlarda da internete baglayabiliyorsunuz...
    Bunun icin JB iPhone'unuza MyWi isimli tethering uygulamasini yuklemeniz yeterli.
    Bu program araciligiyla iPhone'nunuz bir wifi yayinina basliyor.
    iPad'inizle iPhone'a baglaniyorsunuz ve 3G veya edge uzerinden iPad'iniz internete baglanabiliyor.
    Ben denedim, gayet hizli baglanti kuruluyor ve iPhone'un 3G hizinda sayfalara iPad'den baglanabildim.
    Speed Test ile olctugumde Vodafone iPhone'umun 3G hizi 2 mb, iPad baglanti hizim 650 kb gosterdi. Hic fena degil...
    Asagidaki linkte detayli anlatim ve video'sunu bulabilirsiniz...

http://jaxov.com/2010/04/tether-your-wi-fi-ipad-with-your-iphone-using-mywi-app/

• Benzer bir islemi symbian platformlu mobile telefon kullananlar da joikuspot adli program ile yapabilir. Hem telefonunuzu hacklemeden ve sertifika programi olamadan da joikuspot kurulabiliyor. Ben de IPAD alip Samsung i8910 HD uzerinden joikuspot ile internete baglanmayi dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapya

Benzer bir islemi symbian platformlu mobile telefon kullananlar da joikuspot adli program ile yapabilir. Hem telefonunuzu hacklemeden ve sertifika programi olamadan da joikuspot kurulabiliyor. Ben de IPAD alip Samsung i8910 HD uzerinden joikuspot ile internete baglanmayi dusunuyorum.

Usta süpersin, kurdum benim omnia hd'ye bonba gibi oldu....
  • rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.