Şimdi Ara

iPhone İOS 8.0.2 İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Telefonum iPhone 5c ios 8.0.2 yazılım güncellemesi gelmişti bi kaç gün önce benimki şuan ios 7 ve 8 e güncellemek istediğimde 1gb olmasına rağmen tüm gece açık bıraktım yükler diye şarj %30'a düştü sadece %20 si dolmuş ve kalan süre 9 saatti diyordu. Ve yazılım güncelleme hatası geliyor tekrar denediğimde çözümünü bilen yardım edebilirse çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TRChino

Herkese merhaba arkadaşlar.Telefonum iPhone 5c ios 8.0.2 yazılım güncellemesi gelmişti bi kaç gün önce benimki şuan ios 7 ve 8 e güncellemek istediğimde 1gb olmasına rağmen tüm gece açık bıraktım yükler diye şarj %30'a düştü sadece %20 si dolmuş ve kalan süre 9 saatti diyordu. Ve yazılım güncelleme hatası geliyor tekrar denediğimde çözümünü bilen yardım edebilirse çok iyi olur

O yolla yavaş olur.Yüklenmeyebilir.İnternetten ios 8.0.2 ipsw diye arat kendi cihazına uygun versiyonunu indir cihazını itunes a bağla güncellemeleri denetleye shift e basılı tutarak bas indirdiğin dosyayı seç 5 dk da güncellesin.Tabi benim tavsiye yanındaki geri yükleye shifte basılı tutarak kurman orası ayrı.Çünkü yeni bir sürüme geçerken restore en sağlıklısı.
    Önemli not:İkinci dediğim yöntem yani restore cihazındaki herşeyi silip sıfırdan temiz kurulum demektir.Bir nevi format.O nedenle restore yapmayı düşünüyorsan rehberini filan icloud ile yedeklemelisin.Yoksa kişilerin de dahil herşeyin silinir.

• İtunes'a bağla o şekilde bi dene olmazsa teli,in yedeğini al sıfır iphone olarak ayarla ozaman yeni sürüm yüklenmiş olur ama 8.0.2 yi tavsiye etmiyorum 8.1 beta 1 yüklersen baya bir faydasını görürsün 8.0.2 usandırır benden söylemesi benim 5s ime yükledim şu an saat gibi telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Yani ilk sıfırlayıp cihazı sonra itunes aracılığıyla kurmalı mıyım? restore etmeye gerek varmı ki ya
  • iTunes ile pc den denedim yazılım güncelleme sunucusu aranıyor gibi bişey dönüp duruyor gelmiyor bişey o zaman ios 7 demi kalsam ki?
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Ayrıca iClouddan wifi bağlanıpta şimdi yedekle dediğimde son yedekleme tamamlanamadı diyor bana niyeyse
  • quote:

Yani ilk sıfırlayıp cihazı sonra itunes aracılığıyla kurmalı mıyım? restore etmeye gerek varmı ki ya

Bakın üstte ne dediğimi iyice okuyun.Bence restore atsanız daha sağlıklı daha sorunsuz olur dedim.Yani tabiki zorunda değilsiniz.Ayrıca ilk sıfırlayında demedim.Bakın google a ios 8.0.2 ipsw diye aratın.Çıkan sayfalardan birine girin.Oradan telefon modelinize uygun olan linke tıklayın.Dosyayı indirsin.Ondan sonra cihazınızı itunese bağlayın Güncelletirmeleri denetleye "shifte basılı tutarak" basın.İndirdiğiniz dosyayı seçin.O kendi günceller.Eğer sıfırlayarak yani reestore ederek sürüm güncellemek istiyorsanız "shifte basılı tutarak" güncelletirmeleri denetleye değil iphone a geri yükle seçeneğine basıp indirdiğiniz dosyayı seçmeniz gerekiyor.Dediğim gibi restore işlemi format gibi bir eydir.Yani cihazınızdaki hereyi silerek temiz kurulum yapar.O nedenle bilgileriniz icloud ile yedeklemeniz gerekmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ayrıca iClouddan wifi bağlanıpta şimdi yedekle dediğimde son yedekleme tamamlanamadı diyor bana niyeyse

O zaman bilgisayar üzerinden yedekleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.