Şimdi Ara

IPHONE JB YÜKLEME ARTI VE EKSİLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE HERKESE S.A DİYORUM BUGÜN BİR TURKCELL BAYİSİNDE IPHONE 4 16GB ALDIM İZMİRDEN.CASH PARA 2270 LİRA VERDİM.ŞİMDİ ASIL SORUM ŞU TELİ SATAN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ GENPADAN 2YIL GARANTİLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ YALNIZ JB YÜKLERSEN GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA KALABİLİR DEDİ.BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI.BİDE BU PROGRAMI YÜKLERSEK ARTILARI VE EKSİLERİ NELERDİR YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA TŞKLER

• hayırlı olsun öncelikle, tabikide illegal bir işlem cihazı garanti dışı bırakır bu tartışmasız bir durum, eğerki jailbreak yaparsanız bu dünya çok geniş, öncelikle uygulamar vs. için para harcamazsınız. bu bana göre bir artı, garantiye gelince 5 senedir apple kullanıyorum hiç bir cihazımda garantilik bir durum yaşamadım. bu yüzden bende jailbreak yaptım, yükleme yöneticisinde milyonlarca uygulamar mevcut.
  • ya şu lb nasıl yapılıyor bir yardımcı olsanız anlamıyorum hiç şu telden
  • quote:

Orijinalden alıntı: asossss29

ya şu lb nasıl yapılıyor bir yardımcı olsanız anlamıyorum hiç şu telden

vallahi inan buraya yazmandan daha kolay bir iş greenpoison yayımladığı yazılımı kullan apple bölümü altında çok detaylı anlatlıyor
  • kardeşim sana zahmet linki verebilirmisin
  • donanimhaberin apple bölümüne gir orada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozkaya -- 7 Nisan 2011; 23:04:50 >
  • Cihazın socket girişi dışında biyeri arızalanırsa sıkıntı olmaz Itunes üzerinden restore edersin garantiye gönderirsin. Socket girişi arızalanırsa ve pc görmezse jbyi bozamayacağın için garanti kapsamına girmez.

Sakın sahte kablo takma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.