Şimdi Ara

iPhone kapanıp açıldığından beri garip davranıyor baya garip :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun beni sinir etti size başından anlatayım ben bir nedenden dolayı telefonu home tuşu ve uyku tuşuna aynı anda basarak kapayıp açtım ondan beri bu böyle

iPhoneyi kapadım normalce ve geri açtım. Sorun hala devam ediyor sorun şu:

Telefon yeniden açıldığında ayarları gidiyor mesela ayarlarda klavyede otomatik düzeltme ayarı gibi ya da whatsapp hesabı çıkış gibi bir şey yapıyor numarayı yeniden istiyor ve mesajlar duruyor. Safari resetleniyor yani telefonu yeniden açtığımda bıraktığım gibi olmuyor. Whatsapp uygulamasından mesaj atınca uygulamayı kapatıp açtığım anda o son attığım meaajlar siliniyor. Mesajlar uygulamasında karşı taraf mesajımı görüyor fakat bende hala gönderiliyor diye gözüküyor, resimleri de bazen indirmiyor mesajlar uygulaması. Oldukça karışık, telefonu ilginç bir moda mı aldım yoksa düzeltmenin yolunu bilen varsa çok önemli çok sinir bozucu bu çünkü. Jailbreak yok telefonda. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay692009 -- 21 Ocak 2015; 16:47:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilemiyorum sorun nedir? Ama telefonu uçak moduna alın açıp kapatın sonra da normal moda alın açıp kapatın. Bakalım durum ne olacak birde safariyi bi sıfırlayın.

• Çok ilginç ama benim fikrim bu yönde, telefonum hafızası bir süredir 0 bytedı zaten nasıl hala çalıştığını anlamıyordum. Belli ki göstermediği hafızası var aynı telefonun şarjı bittiğinde ama içinde enerji olması gibi hala saçma gelebilr ama, 800MB lik oyun sildim ve mesajlar görünür oldu telefon hızlandı açıp kapamayı denemedim deniyeceğim. Hafızası olmadığında mesela diskinde bilgisayarda yavaşlıyor ve foto indirilemedi yine aklıma burdan geldi :D :D TEŞEKKÜRLER :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay692009 -- 21 Ocak 2015; 17:10:42 >
  • kardes Kac gblik telefonun var da doldurdun.

• Kardeşim 16 gb ama bir oyun vardı sildim sanmıştım silmemişim foto da fazla bir ara pcye atmam gerek üşeniyorum
    Fotolar 13GB Mİ ne, ne doldurdun deme Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim :) :)

• Restore at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim hafıza açarak sorunu düzelttiğimi söyledim teşekkür ederim dikkatli okusan restore etmeyeceğimi görürdün :/ Yine de sağolasın :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay692009

Kardeşim hafıza açarak sorunu düzelttiğimi söyledim teşekkür ederim dikkatli okusan restore etmeyeceğimi görürdün :/ Yine de sağolasın :):)

Birdaha olmamasınaçısından dedim garanti olsun diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik cevap olacak ama restore et tamamen kurtulursun hem telefon kendine gelir

• Teşekkür ederim sağol :)

• Ztn geçen sene 2014 haziran da aldım hala hızlı fotolar büyük kaplıyor teşekkürler ilginiz için :) :) Mar00N sana da teşekkürler seni ekleyemedim haberdar edemedim niyeyse eklenmedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay692009 -- 22 Ocak 2015; 14:49:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.