Şimdi Ara

İphone Kayıt Ettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pasaport kayıtlı olmayan bir iphone alsam bunu nasıl kaydettirebilirim veya nasıl Türkiye'de kullanabilirim?
    (Son birkaç ay içerisinde yurtdışına çıkmış tanıdığım yok)

Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ER_JaNN:. -- 20 Aralık 2008; 15:50:11 >

• benimkide kayitli degil ama catir catir kullaniyorum forumda illegal islemler yasak oldugu icin .......

sen temiz bir iphone bulursan kacirma al gerisi kolay
  • Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

Siz sanırım 2G cihazlardan bahsediyorsunuz.Biraz araştırdığım kadarıyla 3Gde durumlar biraz daha karışık ama tam olarak bilen ve bana sade bir dille anlatabilecek birisi çıkarsa sevinirim.
  • Benim telefon clone diye bilerek satın aldım. Bir yıl kullandım sonra arada yurt dışına çıkıp gelince kayıt ettirdim. Şimdi orjinal imei'sine döndüm ve kullanıyorum. Yurtdışına gidip gelen bir arkadaşın varsa 15 gün içersinde kayıt ettirebilirsin sorun olmaz.

Yalnız bana geçenlerde 16 aralıkta kapanacak diye sms geldi o zaman orjinale geri döndüm ama dönmeden önce 18 Aralığa kadar kullandım bişi olmadı garip bir durum yani.
  • kardeş eski iphone 2g mi imei kaydı yaptırmama ragmen tkk kapatmıştı sorna bir daha kaydettirdim yine aynı şekilde kapanmıştı bahtsız bedevi hesabı işte :D
    quote:

Orjinalden alıntı: gun

Benim telefon clone diye bilerek satın aldım. Bir yıl kullandım sonra arada yurt dışına çıkıp gelince kayıt ettirdim. Şimdi orjinal imei'sine döndüm ve kullanıyorum. Yurtdışına gidip gelen bir arkadaşın varsa 15 gün içersinde kayıt ettirebilirsin sorun olmaz.

Yalnız bana geçenlerde 16 aralıkta kapanacak diye sms geldi o zaman orjinale geri döndüm ama dönmeden önce 18 Aralığa kadar kullandım bişi olmadı garip bir durum yani.
  • Şimdi Amerika'dan bi arkadaşımın arkadaşı getirecek ama onun pasaportuna kayıt yapılamayacak malesef bende almayı düşünüyorum ama nasıl olur tam bilemiyorum.Diyorsanız ki al hertürlü halledersin alayım ama yok yurtdışı iphone ile uğraşılmaz derseniz hiç bulaşmayayım.

Bu arada Gün abi size de ayrıca teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.