Şimdi Ara

iphone kayıt yaptırmadan açsam tel kitlenirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone getirtdim amerikadan fedex le geldi ve hiç bi sorun çıkmadı elektronik hediyelik eşya derseniz sorun çıkmaz ben bişey sormak istiyorum telefonu daha kayıt ettirmedim turkcellden ve kapalı bi şekilde duruyo kutusunda ben iphone açsam teli kitlenirmi kayıt ettirmediğim içn sadece içine mp3 atıcam tel olarak kullanmıycam cevaplarsanız çok sevinirim sabırsızlanıyorum da biraz

• Hack işlemi yapmadan açmak biraz zor olcak sanıyorum Zaten Turkcell falan taksanız da çalıştırmaz merak etmeyin. Forumu şöylece bi okuyun derim
  • benim demek istediği şey teli açtım amerikdan gelmiş haliyle içine mp3 yükliycem o kadar ondan sonraada turkcelle gidip kayıt ettircem kitlenmez dimi açarsam şuan telefonu
  • Benim demek istediğim şey de aktivasyon işlemini yapmadan hiçbir işlevi kullanamazsın ve haliyle TR'de aktive etmen mümkün değil bazı kırma işlemlerini yapmadan\yaptırmadan. O yüzden zaten şebekelerle bi işin olamaz şu durumda
  • Annadım teşekküer ederim cevapların içerin
  • nerde yaptıra bilirm aktivasyonu peki ben yapmim şimdi hiç bilmediğim bişey o yüzden şimdiden kurcalamak istmeyiyorum
  • Yanlışım yoksa telefon ilk açıldığından itibaren 14 günün var kayıt ettirmek için.

Aktivasyon olayını da İstanbuldaysan doğubankta falan yapıyolar 50TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok çok sağol bu bilgiler çok ii oldu zaten yarın giderim doğu banka hemen
  • Forumu biraz araştır; birsürü yöntemi var kırma işleminin. Belki sen de evde yapabilirsin kendin Ben öyle yapıcam şahsen.
  • valla öle ama hiç görmedim bilmiyorum ilk defa olucak ya o yüzden diyorum ki verim bi kere parayı ondan sonra biraz göriyim nasıl oluyo alet nasıl bişey ondan sonra kendim bişiler yapamya çalışırım diyorum
  • arkadaslar peki telefonu kaydettirmemiz gerekiyor mu? gerekiyorsa nasıl yapmamız gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.