Şimdi Ara

iphone kitlendi ve sonunda blackrain ile acilmiyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar bendeki iphone 3.1.2 surumu telefonu mukemmel bir sekilde kullanirken bir gun telefon cok yavasladi ve bende respring ile tekrar acip kapatirken ekrak dil ayarlaniyor yazisinda takildi kaldi. bende mecburen kapatip gene actim
    daha oncesinden blackra1n den defalarca actim sorun olmadi ama bu sefer nedense blackra1n aciyorum her seyi yukluyor itune aciliyor bazen sekranizasyon bitecekken tekrar itune bagla sekli cikiyor bazende hic bir sey yapmadan tekrar basa donuyor sorun nerede anlamadim 3 gun oldu google cok arattim ama sorunumun cevabini bulamadim burdada arattim ama 4.0.1 surumununden bahsediliyor kafam karisti
    ISIN DAHADA KOTUSU BENDE 3.1.2 YEDEGINI ALMADIM RESTORE YAPMAK ISTEMIYORUM ICINDE DUNYA PROGRAM VAR

nasil olursa blackra1n ile her zaman actigim telefonu tekrar sorun olmadan acabilirim yardimci olabilecek varsa tesekkurler

bu arada blackra1n RC3 ile aciyordum telefonu guvenli moddada denedim olmadi

Bunaldim versiyon 4.1 cikti onu indirdim yukledim sonra 3194 hatasi verdi KIRMA NOKTASINA GELDIM
    bir seyler bilen varsa lutfen cevap versin

birde su anda elimde 3.1.2 firmware var indirdim ama onu nasil restore zamani tanitacagimi bilmiyorum
    yani shift + restore basiyorum direk guncelleme ariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkbarut -- 5 Aralık 2010; 21:10:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.