Şimdi Ara

IPhone konuşma ses problemi (yankı ve Cızırtı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
28.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone'um daha geçen hafta Amerikadan geldi ve 1.1.2 jailbreak yapıldı. Şimdi Turkcell hattım ile kullanıyorum fakat beni arasalarda ben karşı tarafı arasamda , karşı taraf konuştuğunda ses o tarafa mekanik bir gürültü şeklinde yankı yapıyor, eğer benim iphone'un ahizenin sesi sonuna kadar açıksa bu durum dahada kötüleşiyor ve konuşulmayacak düzeye geliyor. Ama ahizenin sesini kıstığımda azalıyor. Ayrıca kulaklığı bağladığımda yada speaker'ı açtığımda veya mikrofonu kapatma butonuna bastığımda sorun ortadan kalkıyor. Bu da herhalde mikrofonun ahizeden gelen sesi alıp karşı tarafa ekolu bir şekilde göndermesi anlamına geliyor. Bu sorunla karşılaşıp çözen birileri varsa lütfen yardımcı olsun. Bu arada AudioAmp programı kurulu. Belkide mikrofonun hassasiyetini ayarlayabileceğim bir program varsa ki ben bulamadım, çözüme ulaşabilirim ?? ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 7 Şubat 2008; 18:33:34 >

• arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım bır kac kez resetledım yıne düzelmedı.Ancak tam kulaga yaklaştırırken ıyıce yapışık olmıyacak sekılde bıraz aralı olarak denedım.Şımdı o sorun yok...Sızde ıstersenız bu sekılde deneyın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN

arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım bır kac kez resetledım yıne düzelmedı.Ancak tam kulaga yaklaştırırken ıyıce yapışık olmıyacak sekılde bıraz aralı olarak denedım.Şımdı o sorun yok...Sızde ıstersenız bu sekılde deneyın...
    valla o işide denedim ama pek yararı dokunmadı ama yinede saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemnahit

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

Telefonu, Turkcell hattı ile nasıl kullanıyorsunuz?, turbosim gibi bir kart yardımı ile mi H/W unlock mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbee

quote:

Telefonu, Turkcell hattı ile nasıl kullanıyorsunuz?, turbosim gibi bir kart yardımı ile mi H/W unlock mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

turbosim, ama sorun turbosimden değil denendi çünkü farklı turbosimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 7 Şubat 2008; 19:15:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

quote:

turbosim, ama sorun turbosimden değil denendi çünkü farklı turbosimler.

Alıntıları Göster
    aynı sorunu bazen ben de yasıyorum...ben de turbosim kullanıyorum we cızırtı yapıyor...hatta konu actım oraya cewap gelmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertlucio

aynı sorunu bazen ben de yasıyorum...ben de turbosim kullanıyorum we cızırtı yapıyor...hatta konu actım oraya cewap gelmedi...

Alıntıları Göster
    kuzenimin cihazındada aynı problem var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

kuzenimin cihazındada aynı problem var

Alıntıları Göster
    Turbosim'den kaynaklanıyor olabilir sanki, ben bir ihtimal kapağı açıldıysa, o sırada mikrofona zarar mı verildi diye düşündüm. alt plastik kapağın içinde filtreler var, rüzgar sesi almasın diye, onları geri takmadılarsa ondan oluyor mudur diyecektim fakat değil belli ki...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Sorun turbosimden değil çünkü turbosim sadece telefon açılırken simkartı tanıtmak amacıyla çalışıyo, konuşma sırasında işlevi yok. Ayrıca başka turbosimlerle de denendi bu olay faydası yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mertlucio

Sorun turbosimden değil çünkü turbosim sadece telefon açılırken simkartı tanıtmak amacıyla çalışıyo, konuşma sırasında işlevi yok. Ayrıca başka turbosimlerle de denendi bu olay faydası yok.

Alıntıları Göster
    yok ztn onu olesine belirtmek için yazdım...sorunun neyden kaynaklandıı hakkında fikrim yok hiç...

• quote:

yok ztn onu olesine belirtmek için yazdım...sorunun neyden kaynaklandıı hakkında fikrim yok hiç...

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar bu yankı sorunu bendede var salak salak espri yapıp telefonu semiha yankı danmı aldın diye soranlar bile var..ne yapıcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted4finn

evet arkadaşlar bu yankı sorunu bendede var salak salak espri yapıp telefonu semiha yankı danmı aldın diye soranlar bile var..ne yapıcam bilmiyorum

Alıntıları Göster
    biliyorum bu yazıyı okuduktan sonra belki hay allah diyeceksiniz ama bu sorunla gelen en az 20-30 kişinin hepsi aynı cevapla rahatladılar ama sizinki farklı ise bilmem

telefonun ön yüzündeki jelatini çıkarttınızmı diye bir soru sorsam sonrada desemki..

müzik setinini hoparlörünü poşete koyun sesi açın bakalım ses nasıl çıkacak..

hoparlörü jelatinle kaplı ve gergin oldugu için ses çıktıgınd atitreşim yapar ve cızırtıya neden olur eee ses çıkacak delik bulamazsa az çıkar haliyle..

şimdi kimse evet ben jalatini çıkarmayı akıl edemedim demeyecek elbette ama naalım cevabını bilinde en azından rahatlayın ..adamlar çizilmez cam yapmış hala jelatini çıkarmaya kıyamıyorsanız ne diyeyim ..

çıkarın jaletini bu başlık kapansın...

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

biliyorum bu yazıyı okuduktan sonra belki hay allah diyeceksiniz ama bu sorunla gelen en az 20-30 kişinin hepsi aynı cevapla rahatladılar ama sizinki farklı ise bilmem

telefonun ön yüzündeki jelatini çıkarttınızmı diye bir soru sorsam sonrada desemki..

hoparlörü jelatinle kaplı ve gergin oldugu için ses çıktıgınd atitreşim yapar ve cızırtıya neden olur eee ses çıkacak delik bulamazsa az çıkar haliyle..

şimdi kimse evet ben jalatini çıkarmayı akıl edemedim demeyecek elbette ama naalım cevabını bilinde en azından rahatlayın ..adamlar çizilmez cam yapmış hala jelatini çıkarmaya kıyamıyorsanız ne diyeyim ..

Alıntıları Göster
    haklısınız arkadaşlar speaker a alınca görüşmeyi ses karşı tarafa yankı yapıyor gerçekten iphone u dizayn edene yuhhh yani ses veren mekanizmayı ses alan ile yanyana koy sen sonrada telefona hands free özelliği ekle süper valla bu cihaza yakışmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: xendaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

Valla jelatin olayı bir espri ben zannetmiyorum kimsenin çıkarmayı unuttuğunu burda, ben o tarz şeylerin durmasını sevmem zaten telefonda ne o görmemişler gibi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

Valla jelatin olayı bir espri ben zannetmiyorum kimsenin çıkarmayı unuttuğunu burda, ben o tarz şeylerin durmasını sevmem zaten telefonda ne o görmemişler gibi

Alıntıları Göster
    ben mesela ilk 2 -3 gun ole kullandım we ondan dolayı olabilir die dusundum hemen cıkarttım ama maalesef ondan dolayı da diilmiş....

• quote:

ben mesela ilk 2 -3 gun ole kullandım we ondan dolayı olabilir die dusundum hemen cıkarttım ama maalesef ondan dolayı da diilmiş....

Alıntıları Göster
    kadikoyde içini acarak 40 ytl karsılıgı deiştiriolarmıs ahize hoparlorunu...
  • quote:

kadikoyde içini acarak 40 ytl karsılıgı deiştiriolarmıs ahize hoparlorunu...

Alıntıları Göster
    Sorunumuza bu son çıkan OTB 1.1.3 ve 1.1.2 kırma işlemleri çözüm oldu. Ilk önce makinanızı ITUNES'dan update edin , broadbandiniz 04.03.13_G olsun sonra kırma işlemlerini yapın ve makinanızı en son firmware sürümü 1.1.3'de kullanın, ses problemi yankılanma vs. hepsi gidiyor. Hepinize kolay gelsin.
  • quote:

Sorunumuza bu son çıkan OTB 1.1.3 ve 1.1.2 kırma işlemleri çözüm oldu. Ilk önce makinanızı ITUNES'dan update edin , broadbandiniz 04.03.13_G olsun sonra kırma işlemlerini yapın ve makinanızı en son firmware sürümü 1.1.3'de kullanın, ses problemi yankılanma vs. hepsi gidiyor. Hepinize kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1.1.4 yazılım yüklü iphonumda ziphone ile kırdım BL 4,6 olarak kalmasını sağladım.fakat aynı sorun bende de var ilk aldığım günden beri. Avea hat kullanıyorum ve beni arayanlar benimle konuşmakta gerçekten güçlük çekiyor.Sorunun çözümü için yardım bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

arkadaşlar 1.1.4 yazılım yüklü iphonumda ziphone ile kırdım BL 4,6 olarak kalmasını sağladım.fakat aynı sorun bende de var ilk aldığım günden beri. Avea hat kullanıyorum ve beni arayanlar benimle konuşmakta gerçekten güçlük çekiyor.Sorunun çözümü için yardım bekliyorum..

Alıntıları Göster
    selam
    arkadsımında böyle bir problemi var ilk aldığında yoktu şimdi konusurken karsıdaki kişinin sesi cok yankılanıyo....cok rahatsız cözüm bulan yokmu acaba..

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

selam
    arkadsımında böyle bir problemi var ilk aldığında yoktu şimdi konusurken karsıdaki kişinin sesi cok yankılanıyo....cok rahatsız cözüm bulan yokmu acaba..

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Bu sorunu Nokia telefonumda da yaşamıştım. En sonunda paramı alarak telefonu geri iade ettim. iPhone'da da malesef böyle bir sorun çıktı. Bende karşılaştım. Fakat şu an o sorun yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.