Şimdi Ara

iphone kulaklık antalya!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Antalyada orjinal iphone kulaklık satan biyer bilen varmı arkadaşlar çok araştırdım ama biyer bulamadım. Eğer bileniniz varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Kulaklığı yarın almam lazım :) Teşekkürler..

• dostum güvenilir siteler var... hepsiburada falan taksit imkanı güzel kargo da 6 lira tutar enfazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulldepo

dostum güvenilir siteler var... hepsiburada falan taksit imkanı güzel kargo da 6 lira tutar enfazla

+1
    Bulsan bile alacağın yer "Antalya'da başka yok" farkını eklemiştir zaten....
  • Bencede interneti kullan fazla pahalıda olabileceğini sanmıyorum... Ayrıca çin sahtesi ürünler arttı dikkan edin arkadaşlar
  • mağazada bulmak zor.ben de bursada apple mağazasına gittim adam türkiyede yok diyo kulaklık için hepsiburada.com da var ordan sipariş verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan-şimşek

Bencede interneti kullan fazla pahalıda olabileceğini sanmıyorum... Ayrıca çin sahtesi ürünler arttı dikkan edin arkadaşlar

Kaynıyor maalesef...Yaptıkları bütün ürünler kendileri gibi beş para etmez!!!
  • Belki görüntüsü için falan almak istiyorsun ama inanki 5 lira etmez bir kulaklık o. Ses kalitesi için alıyorsan başka tavsiyeler verebilirim. Yok ben tipi için veya ipodumla takım olsun diye alıyorsan birşey demem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Belki görüntüsü için falan almak istiyorsun ama inanki 5 lira etmez bir kulaklık o. Ses kalitesi için alıyorsan başka tavsiyeler verebilirim. Yok ben tipi için veya ipodumla takım olsun diye alıyorsan birşey demem.

5 Lira etmez biraz abartılı olmuş bence ama Apple'a yakışmayan bir kulaklık olduğu kesin....
  • arkadaşım bende var antalyadayım satabilirim istersen
  • tipi için fln değil aslında o kit olayı çok işime yarıyo yolda pause play telefonu aç kapa şarkı ileri atla geri atla vs özellikleri çok iyi. artık siteden sipariş vericem. kuzenim içinde alacağım için 1 den fazla alıcam :) teşekkürler herkese ..
  • bir yer buldum full ıphone aksesuarı var
    5M mıgros D&R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 22 Ağustos 2009; 0:41:27 >
  • Yüzüncü yılda, Asteknik (1. üst geçitin sol tarafında) vardır. Murat abiyi bul yardımcı olur sana.
  • Teşekkürler ilginiz için bakıcam hepsine :)
  • Ben iphone aldıgımda ulaklıgı satmayı dusnuyorum.

Acmadan satacam

• bende senheiser mm50 var iphone kulaklıklarıyla kullanabildiign bütün özellikleri kullanabiliyorsun oynat/durdur/ileri sar vb... orjinal kulaklıga verecegin paraya yazık arkadaşım
    bu arada arkadaş link atmış ama onların orjinalligine güvenmiyorum onu belirteyim ben teknosa dan almıştım 140 tl falandı ama nette çok daha uygun fiyata bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.