Şimdi Ara

iPhone Kulaklıkla Sorunu (Şarkı değişmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarkı dinlerken eskiden kulaklık düğmesine çift basınca şarkı değişiyordu. Şimdi ise değişmiyor. Sorun ne olabilir.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaymz Hetfield -- 15 Ekim 2011; 15:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaymz Hetfield

Şarkı dinlerken eskiden kulaklık düğmesine çift basınca şarkı değişiyordu. Şimdi ise değişmiyor. Sorun ne olabilir.
    Teşekkürler.

Sanırım kulaklığın bozulmuş bende burada yazılanları uyguladım ve öğrendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam simdi yolda muzik dinlerken okudum bu basligi ve yeni birsey daha ogrendim iphonela ilgili aradan 3 ay gectikten sonra
  • Sorma yaa. İlk geldiğinde wi-fi uzaktan çekmiyordu biliyor musun? 120 lira bayıldım yaptırmak için. Amerika' dan geldiği için burda garantiye veremedim tabi. Bir çözüm bulursan kulaklık sorununa, haberdar edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

Şarkı dinlerken eskiden kulaklık düğmesine çift basınca şarkı değişiyordu. Şimdi ise değişmiyor. Sorun ne olabilir.
    Teşekkürler.

Hayır, kulaklığımın bozulduğunu zannetmiyorum çünkü başka bir iPhone 4 kulaklığı ile denedim.
  • quote:

Teşekkürler.

Restore yap en iyisi ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

Teşekkürler.

Hayır, kulaklığımın bozulduğunu zannetmiyorum çünkü başka bir iPhone 4 kulaklığı ile denedim.

O zmn hocam bir restore yapabilisin belki I'sini gorebilir

• Restore yaptım ama sorun devam ediyor.
  • Yok mu bir çözümü olan?
  • Kulaklıkta var birşey.
  • Yeni keşfettim ki benim de kulaklıktaki ses tuşları işlemiyor! ios 5.0.1...
  • Ios 5'te kulaklik tusu ile fotograf cekim özelligi gelmisti beelki ondandir beeelki .. :)
  • 3gs ios 5.0.1 kullanıyorum.Müziği ilk açtığımda sonraki parça-önceki parça normal çalışıyor.Ama daha sonra bazen parça değişiyor bazen değişmiyor.Durdurmada bir sorun yok her zaman tek tık durduruyor parçayı.Kulaklık yeni sorunsuz.Neden bazen parça değişmediğini anlayabilmiş değilim.
  • quote:

Yok mu bir çözümü olan?

Kulaklık sorununu çözmez ama parça ileri/geri olayını şu program ile çözebilirsin:

http://itunes.apple.com/us/app/tipskip/id445221794?mt=8

Telefonu vurduğun zaman sonraki/önceki parçaya geçmeni sağlayan bir program.

• beyler 1 yil sonra bu olayin cok basit bi cozumunu bulan yok mu? yuruyus yapiyorum ve kulakliktan sarkiyi degistiremiyorum hatta durduramiyorum bile. sadece ses geliyor, o kadar alismisim ki eziyet oldu sarki degistrmek..

• beyler baska bi iphone'da denedim kulaklik takir takir calisiyor.. acaba bi ayar mi yapmam lazim telefonda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklik girisinin icini temizleyin toz pislik iplik falan kacabiliyor ondan dolayi yapar

• aynısı bende de oluyor kardeşim..sorun kulaklıkta..bazen çalışıyor,bazen çalışmıyor bendeki..kablolarda sorun oluyor,çünkü sürekli katlıyorum..doğal olarak kopuyor,ufak temassızlıklar oluyor.o yüzden..ayrıca bazende çıkartıp tekrar takınca düzeliyor..yani giriş yerindede sorun olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaLuA

kulaklik girisinin icini temizleyin toz pislik iplik falan kacabiliyor ondan dolayi yapar

evet ondanmış;

http://www.gazelle.com/how-to/iphone/how-to-clean-an-iphones-headphone-jack

bi ataş yardımıyla temizledim çalıştı, çok teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.