Şimdi Ara

İphone kullanım süresi hatası (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pil kullanım süresine ara ara bakarım . Bazen abartılı gelir onda yazanlar . Bi gün dikkat ediyim dedim . Normalde olandan daha fazla göstermekte olduğunu farkettim . Herzaman değil ara ara . Örneğin bugun telefonu 12.30 gibi sarjdan çıkardım . Aradan 7 saat civarı geçmesine rağmen sarjdan çıkaralı toplamda 10 saatten fazla geçtiğini göstermekte . Benim yanlış hatırlamam gibi bi durum söz konusu değil . Dediğim gibi özellikle dikkat ettim . Asıl merak ettiğim şu . Bi problemmi var cihazda ? Bu arada alalı 6 ay oldu telefon iphone 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk ss ile bunun arasındaki farka bakın .

• Şarjdan çıkardığınız anda “beklemede” kısmı aktif hale geçer ki bu da sizin dediğiniz saate denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvanan -- 30 Mayıs 2018; 21:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvanan kullanıcısına yanıt
    Pekii kullanırkende “beklemede” kısmı da doluyor mu ? Yaklaşık 6 yıldır iphone kullanıyorum . Bekleme süresi telefonu kullanmazken geçen süreye denir diye biliyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarı

• Beklemeye kullanım da dahil diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAFREF kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kullanım kullanırken geçen zamanı beklemede ise kullanmadığın zamanları gösterir . Yanlışım varsa düzeltin . Açıkçası yanlış biliyosam sevinicem bi sorun olmadığına

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiivii

Benim bildiğim kullanım kullanırken geçen zamanı beklemede ise kullanmadığın zamanları gösterir . Yanlışım varsa düzeltin . Açıkçası yanlış biliyosam sevinicem bi sorun olmadığına
    Hocam bekleme süresinin içine kullanım süresi dahil diye biliyorum ben. Mesela 10 saat bekleme, 2 saat kullanım. 8 saat bekleme 2 saat kullanım diye görünmez.

Şarjdan çıkardığınız andan itibaren başlar bekleme süresi.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Apple destekle görüştüm . Hata olduğunu söylediler ama bunun normal kabul edilebiliceğini arada bu tarz şeylerin yaşandığını söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiivii

Apple destekle görüştüm . Hata olduğunu söylediler ama bunun normal kabul edilebiliceğini arada bu tarz şeylerin yaşandığını söylediler
    Bende 6s kullanıyorum böyle bir şey başıma hiç gelmedi. Hatta 5-5s-6-6s hepsini kullandım hiç birinde yaşamadım bu sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.