merhaba arkadaslar... ilk defa iphone aldım ve bazı sorularım olacak... 1-ilk açtığımızda uzun sure sarjda bırakmamız gerekir mi? 2-sarj tam bitmeden tekrar takarsak pile zararı olur mu? 3-home tusuna iki kere basınca arka planda calışan programlar gozukuyor onlardan tamamen nasıl cıkabiliriz?
uzun süre şarja gerek yok, %100 dolunca çıkarabilirsin. şarj tam bitmeden tekrar takman pile bi zararı yok ancak daha uzun performans için arasıra pili tam bitirip şarja takmak daha iyi. home tuşuna bastın, altta arka planda çalışanlar çıktı. 2 3 saniye basılı tut titremeye başlar programlar, kırmızı çizgi çıkar üzerinde. kırmızı çizgiye bas kaldır onları.
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
uzun süre şarja gerek yok, %100 dolunca çıkarabilirsin. şarj tam bitmeden tekrar takman pile bi zararı yok ancak daha uzun performans için arasıra pili tam bitirip şarja takmak daha iyi. home tuşuna bastın, altta arka planda çalışanlar çıktı. 2 3 saniye basılı tut titremeye başlar programlar, kırmızı çizgi çıkar üzerinde. kırmızı çizgiye bas kaldır onları.
teşekkür ederim...acil durumlarda yetmeyeceğini düşündüğüm zaman bitmeden takıyorum sarja ama normalde zaten bitmeden takmam ...iyi akşamlar
quote:
Ekliyecek birşey bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
quote:
ekleyecek bir şey var aslında , yeni bir cihaz alındığı zaman yaklaşık yarım gün boyunca şarjda kalması lazım(kutusundan çıkarınca şarj etme süresi) böylece cihaz kendine tam olarak gelmiş olup, full verim alınır. Bu her cihazda geçerlidir.
3gs de arka planda çalışan programlara home tuşu ile erişiliyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: egemenurl
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
quote:
ekleyecek bir şey var aslında , yeni bir cihaz alındığı zaman yaklaşık yarım gün boyunca şarjda kalması lazım(kutusundan çıkarınca şarj etme süresi) böylece cihaz kendine tam olarak gelmiş olup, full verim alınır. Bu her cihazda geçerlidir.
Bu söyledikleriniz yeni nesil lithium-ion piller için geçerli değil artık. Eskidi o günler :)
ya arkadkaileir ben kapatamıyorum :D 2 kere home a basıyorum altta çıkıyorlar menüdeki şeyler. ama kapatma bişeyi yok :D
yeni nesil sarj cihazlarında sarj dolduktan sonra elektriği kesiyormus o yuzden telefonun sabaha kadar takılı kalması mantıklı gelmedi bilen birine sormak istedim... teşekkürler ama farklı fikirler geliyor:)
ya arkadaslar şu ana ekrandaki saati kaldıracak bir tema falan yokmudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: Handsome2000 3gs de arka planda çalışan programlara home tuşu ile erişiliyor mu?
4.0 ve üzeri sürümlerde mevcut. Home tuşuna hızlı şekilde iki kere basıp altta açılan pencereden istemediğin uygulamaları sonlandırabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
Orijinalden alıntı: Handsome2000 3gs de arka planda çalışan programlara home tuşu ile erişiliyor mu?
4.0 ve üzeri sürümlerde mevcut. Home tuşuna hızlı şekilde iki kere basıp altta açılan pencereden istemediğin uygulamaları sonlandırabilirsin.
3G de de oluyormu bu uygulama? S olmayanında?
quote:
Orijinalden alıntı: dievas
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
3G de de oluyormu bu uygulama? S olmayanında?
s le ilgili bir olay değil sürümü güncellerseniz kullanırsınız...
ARkadaslar itunes kullanımı ve iphone aldıgımızda kontrol edilmesi gereknler hakkındada bilgi verirmisniz ? yani cihazın sağlam olup olmadıgnı kontrol etmek açısından bide proximity sensorun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz ??
quote:
ARkadaslar itunes kullanımı ve iphone aldıgımızda kontrol edilmesi gereknler hakkındada bilgi verirmisniz ? yani cihazın sağlam olup olmadıgnı kontrol etmek açısından bide proximity sensorun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme