Hocam merhaba. Bu ekstra garanti olayını merak ettim. Nasıl oldu? Normalde eski garanti süresinden devam eder. |
İPHONE KUTULU DEĞİŞİM (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Swap cihaz verirlerse eğer kalan garanti süresi devam ediyor ancak kapalı kutu verilirse eğer sıfır cihaz satın almışsınız gibi 2 yıl garantiniz oluyor eski cihazla bı alakası kalmıyor yani kısacası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağol hocam bilgi için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Eğer değişim cihazını içeren maili diyorsanız 2 gün içinde geliyor bu 2 ay içerisinde cihazıma iki kere kutulu değişim kararı çıktı ve ikisinde de iki gün içerisinde mail gelmişti bana
Bende daha önce değişim yaptım Mart 2022 de airpods pro da bu iPhone geç mi geliyor yoksa Kıdemli arkadaş görğşmeler yapıp ısrar ederek mi değişim istiyor ds bu yüzden mi gelmedi hala. Anlamadım ilk etapta 1 hafta bekledim dedi ki cihazınızın kaydı sistemde yok. Anlatmadı onların sistemiyle alakalıymış çözülür dedi. Tekrar başvurdu. Artık sabırsızlanıyorum ama şunu da istiyorum geç gelirse apple storedan kalkan cihazları apple göndermiyormuş 14 Pro Max gelebilir dedi kıdemli arkadaş :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppLeBoyS -- 16 Ağustos 2022; 21:29:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam büyük ihtimalle şu an 13 Pro Max stoğu yoktur tam hakim değilim konuya ama süreç bundan dolayı uzamıştır bu durumlarda direkt üst model veriliyor ama sizinkisi zaten en son model :d stok durumu düzelmeden 14 Pro Max satışa çıkarsa dedikleri gibi onu verirler size.
Şimdi kıdemli arkadaş dedi ki sistemde kayıtla ilgili sorun olmuş. Başvurunuzu yeniden yapmıyoruz. Sadece düzenliyoruz. Tekrar TC mi istedi galiba eksik yanlış bilgi oldu. Sizce mail ne zaman gelir ve Mailden sonra gider pusulası kaç güne geliyor. Ve apple ola ki değişimi 13 olarak onayladı ama pusula 14 Pro Max tanıtıldıktan sonra geldi diyelim. O zaman pusulada yazan değil de 14 gelir mi malum siteden kaldırılmış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppLeBoyS -- 21 Ağustos 2022; 22:17:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 güne değişim maili geliyor hocam 7 gün içinde de kargo gelir zip kargo ile geliyor bulunduğunuz ilde bayileri yoksa sürat kargoya verip gönderiyorlar zipi arayıp bilgi alabilirsiniz mail geldikten 2 3 gün sonra gider pusulası kargoya veriliyor ve değişim mailinde ne yazıyorsa o gelir hocam zaten o mail depodaki güncel cihazlara göre geliyor size mail geldikten sonra zaten bi sorun olursa iletişime geçilir ama sorun olacağını sanmıyorum mailde yazan cihaz gelir
Arkadaşlar Xs Max cihazımda değişim kararı çıkmıştı. 13 Pro Max falan diyorlardı ama Xs Max ve birçok eski modeli depoda değişim için saklıyorlarmış. O nedenle Xs Max stok var dediler ve aynı teli göndereceklerdi. Üst model bekleyen arkadaşlar için bilgi vermek istedim bizzat yaşadığım olayı.
14 Pro MAX gelmesini çok isterdim. Acaba şöyle bir şey yapabiliyor muyuz kutulu cihaza. Bu sorunlu diyip ilk 14 gün içinde yeni değişim vs ? 14 ü kovalıyorum açıkçası :)
-
Üretimi dursa dahi 1,5 2 sene daha depolarında bulunuyor o modeller diye biliyorum vallahi hocam ben değişim için 5 aydan fazla uğraştım xr gitti 11 geldi elinizdeki cihaz zaten maşallahı olan bir cihaz çok da zorlamamak lazım :d
-
-
Arkadaşlar Apple servislerinden değişim cihazı satın alınabiliyor mu?
Çok kötü bir şey oldu telefonun kasasında üst sol tarafta kırık oluştu 0.1cm civarı yarık çentik yani ama ekranda hiç bir şey yok. Bu değişim kararımı etkiler mi? Acil cevap arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppLeBoyS -- 31 Ağustos 2022; 12:34:40 >
Harcama notu belgeniz/gider fişi/gider pusulası onaylandı maili geldiyse etkilemez. iPhone’umu buldan çıkış yaparak TNT randevusuna göre cihazı gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slaperigtje -- 30 Ağustos 2022; 17:57:57 >
Hocam cihazı alıp inceliyorlar mı TNT ile gönderirken yani korkuyorum iptale düşer diye inanın
Hayır, incelenmiyor depo sadece gider pusulası ve kodların seri numarası/ IMEI ile uyuşup uyuşmadığına bakıyor.
Apple, resmen cihazı sizden satın almış oluyor endişeniz olmasın. Aldıkları cihazların da zaten yurt dışına ihracatı gerçekleştiriliyor ve geri dönüşüm/ refurbished cihazlar için kullanılıyor.
Sizin hiç endişeniz olmasın sadece iPhone’umu bulun kapalı olduğundan emin olarak cihazı gönderin. O onay maili geldikten sonra gerisi önem arz etmiyor.
Cihaz depoya ulaştıktan sonra birkaç gün içerisinde yeni cihazınız UPS ile tarafınıza ulaştırılacaktır herhangi bir sorun olursa zaten mutlaka danışmanınız sizinle iletişime geçer.
Hocam peki apple önceden cihazı ayırıyor mu bu işlem mailini atmadan yoksa gider pusulası gittikten sonra işlemler esnasında. I cihaz varsa gönderiyor? Açıkçası baktım 13 pro max stok sorunu var apple taa 1 aya erteliyor teslimatı şuan. Buna göre 14 pro max gelebilir mi diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X