Şimdi Ara

İPHONE KUTULU DEĞİŞİM (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
10
Favori
42.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya onarim olur sorunu bulurlarsa,yada ellerinde varsa sifir gönderirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tekrar iyi günler dilerim, bana yeni telefon yollayacaklarını söylediler ancak kutusuz bir şekilde yollayacaklarmış. Acaba ikinci el falan mı yollayacaklar ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayaccak A kullanıcısına yanıt

Swap cihaz diye geçer. İkinci el demeyelim de, kutusuz yenilenmiş cihaz şeklinde tanımlayabiliriz.

• ayaccak A kullanıcısına yanıt

Cihazi elden teslim edip elden alicak isen karşilarinda açman iyi olur yada kameraya alip öyle aç derim,insan hali sorun cikmaz ama yinede elinde kayitli video yada teslim eden biri olsun sağina soluna iyi bak aç calişiyormu kontrol edersin.

• Yorumlarınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar dilerim.

• Arkadaşlar benim iphone 11 cihazım kendi kendine kapandı yani çalışan telefonu cebime koydum 15 dk sonra tekrar aldım, telefondan hiçbir tepki alamadım ekran gelmedi sarj olmadi vs, Ankara ankamall gurgencler teknik servise teslim ettim, son durum resimdeki gibi, sizce süreç nasıl işler, garantinin son 1 ayı kalmisti İPHONE KUTULU DEĞİŞİM

Edit: Değişim kararı verildi , Guzel bir haberimiz var! Servisteki cihazinizi degistiriyoruz.Her sey hazir oldugunda sizi bilgilendirecegiz." Şeklinde mesaj aldım, swap cihaz mi verirler yoksa kapalı kutu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmmMert -- 12 Kasım 2023; 0:54:0 >

• BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Her türlü testten geçirilmiş, orijinal parçalarla yenilenmiş bir cihaz. Ülkemizdeki gibi yan sanayi parçalarla donatılmış değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Yenilenmiş kutusuz cihaz diyorum. Siz yazdığımdan gerçekten bunu mu anladınız?

• Benim iPhone se de anakart arızası verince yenisiyle değiştirdiler. Sıfır kutudan çıkardılar bandrollü etiketli. Üzerinde jelatini duruyordu hatta. Sanırım ülkeye yedek parça olarak sokulan cihaz veriyorlar bazen.

Bu arada kutu ince bir kutuydu, bildiğimiz iPhone kutuları gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayaccak -- 11 Kasım 2023; 19:38:14 >
  • BlackEagle kullanıcısına yanıt
    Hayır, ülkemizdeki yenilenmiş telefon mantığı ile yurtdışındakini kıyasladım.

• Mesajımı alıntılayarak yazdığınız için dedim. Sanki ben aksini söylemişim gibi.

Bahsettiğiniz şey ancak servis dışı onarılmış/toplanmış cihazlar için geçerli olabilir fakat konu o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 11 Kasım 2023; 20:2:6 >
  • Hocam benim iphone 11 imin anakartı bozuldu durduk yere, tespiti gurgencler servisi koydu, degisim kararı verildi, swap cihaz mi verirler sizce?

• BmmMert B kullanıcısına yanıt

Ellerinde satişi olan cihaz varsa aynen

• Merhabalar

İphone 14 pro max telefonumun kamerasında yaşadıgım sıkıntılardan dolayı zentech yetkili servise verdim. ordan Apple onarım merkezine gönderilmiş ,ve bu şekilde not düşülmüş

''Tanı : Yapılan testlerde Kamera - LiDAR Tarayıcısı Sensörü başarısız oldu. Onarım merkezine daha fazla incelenmesi için gönderimi sağlandı.''

Sizce degişim gelir mi. degişim gelirse Swap cihazla degişim yapmalımıyım yoksa kamerayı tamir mi istemeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler!

• yuemfed Y kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle onarım ile halledilir. Açıkçası ilk gönderimde ekstra bir durum olmadıkça onarım mı yoksa swap cihaz mı istersiniz diye seçenek sunulduğuna tanık olmadım. 2 3 onarım sonrasında onarım istemiyorum değişim talep ediyorum derseniz insiyatif olabiliyor. Ha bana soracak olursan asla swap önermem.

• Üstadım kamera degişim yapıldı bugun gönderildi. İlginize teşekkür ederim

• Hepsiburada dan eskiyi getir yeniyi götür ile iphone 12 aldım. eski iphone 11 i sitede 15000 e sayacaklardı ama gelen teklif 10500. Yeni iphone 12 yi de kullanmaya başladım. 14 gün cayma günü içerisinde iade etme şansım varmıdır?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.