Şimdi Ara

İPHONE KUTULU DEĞİŞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
459
Cevap
10
Favori
42.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bugün Apple kıdemli danışman ile görüşmemizde cihaz değişimi için gider pusulası gönderilmesine karar verdik. Sıfır
    kapalı kutu geliyor sanırım.
    iPhone 7 cihazım danışman depoya geldiğinde iPhone 7 var ise aynen değişecek yok ise üst modeller verilecek dedi hatta X bile olabilir dedi. Daha önce bu şekilde iphone 7 gönderip farklı cihazlar alanlar var mı?

• x üretimi yok muhtemelen xr gelir. bu arada verildiği oluyor 7 yerine xr verildiğini gördüm

bu arada nasıl kutulu değişim aldınız hocam kolay kolay vermiyorlar da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertayKardes -- 16 Aralık 2020; 20:40:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Valla hocam çok uğraştım ya 6 kere servise gönderdim 3 kere ekran değişti.
    2 si Apple onarım merkezinde 1 tanesi serviste sonra sorunlar devam etti sorun yok deyip göndermeye başladılar. Bende Apple kıdemli danışmanlar ile görüştüm onlar cihazdaki arızaların devam ettiğine dair belge almam için KVK Antalya servisine gönderin dediler gerekli belgeyi aldım sorunlarım doğrulandı bugün de değişim işlemleri başladı. iPhone 7 yerine Xr mı veriliyor 7 plus 8 vs varken . Bunlar depolarında yok mudur sizce?
  • İPHONEDONANIM İ kullanıcısına yanıt

tamamen şans meselesi hocam hangisi varsa onu veriyorlar. mesela benim telefon da bu mayıs ayında değişti 7 plus. aynı modelin yenisini verdiler. ama başka birine 7 yerine xr verildiğini duymuştum o yüzden dedim.

7p-8-8p-xr-11 sıra böyle gider muhtemelen. hangisi varsa elinde onu verir

Bende aylar önce x yerine 11 pro aldım x xs kalmadığı için.Boşuna umutlanmayın 7 yerine 11 pro verilmez size fatura para iadesi yaparlar veya 8 verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertay1

Bende aylar önce x yerine 11 pro aldım x xs kalmadığı için.Boşuna umutlanmayın 7 yerine 11 pro verilmez size fatura para iadesi yaparlar veya 8 verirler
    Süreç nasıl devam ediyor? Danışman bugün TC,ev adresi istedi işlemleri başlattığını söyledi mail olarak ne zamana gelir ve ne zamana sonuçlanır acaba ellerinde 7 var mıdır sizce ? Sonuçta 4 sene önce çıkan ve Apple sitesinde satılmayan bir telefon
    Pusula geliyor imzalayıp mail atıyorsun sorna telefonunu almaya geliyor evden o sırada kulaklık sarj aleti vermene gerek yok sonrasında mail geliyor değişim cihazın sudur diye sise se 2 gelir buyuk ihtimalle 8 yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bertay1 kullanıcısına yanıt
    Mantıken 7 yoktur diye düşünüyorum. Apple tarafından ne zaman mail gelir gelen cihaz 2 yıl garantili mi? Ve bu süreç ne kadar sürüyor gidip gelmesi
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    7 plus da sorunlarınız nelerdi? Hangi işlemler yapıldı serviste, değişim süreci hakkında detaylı bir bilgi verebilir misiniz?
    Benim yılbaşı zamanı 1 aya yakın sürmüştü şimdi pandemi nedeniyle uzayabilir fatura zaten sıfır ürünle gelmiyor 15 gün sonra geliyor evet 2 yıl garantili
  • bertay1 kullanıcısına yanıt

Hocam kaç kere verdiniz x i garantiye ve hangi sorunlar nedeni ile verdiniz. Bende aldığımdan beri 3 kere garantiye verdim

• Zamanında İPhone 6 32 yi 6s32 GB ile değiştirdiler kapalı kutu bu gelen cihazda 7 defa arıza yapınca kapalı kutu 8 verdiler herhalde iki defa üst üste kapalı kutu değişim yapan ülkede tek adamımdır olay tamamen danışmanda bitiyor benim danışman seni çok yormuşuz sana 8 vereceğim renk seç demişti İrlanda’nda birimi onaylayınca cihaz gelmişti fakat uzun sürüyor 30 45 gün arası onu bil birde %80 se 2020 gelir
    İPHONE KUTULU DEĞİŞİM
    İPHONE KUTULU DEĞİŞİM
    İPHONE KUTULU DEĞİŞİM
    İPHONE KUTULU DEĞİŞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slymngbs48 -- 18 Aralık 2020; 0:29:41 >

• slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    Danışman bizim elimizde olan bir şey değil depoya göre geliyor dedi. iPhone 7 gelmez bence bana.
    Güle güle kullanın

1 sefer sorun yaşadım. ekranda piksel hatası ve wifi kopmasından ötürü verdim. yeni cihazda bir sıkıntı olmadı. zaten garanti bitimine 1 ay kala verdiğim için çıksa da başıma kalacaktı :) 6 ay garanti olayı vs olmadı bende kaldığı yerden devam etti ve eski telefonun garanti bitiminde bitmiş oldu.

• Edit:
    İPhone Se2020 ile değişim maili geldi.

Bu başlığa istinaden iPhone alıyorum. 4 yıl sonra iPhone 14S imi isterim :D

Gider pusulası ne zaman kargoya verildi sizde ne kadar sürede geliyor tahminen?
    Apple tarafından gider pusulasını takip etmek için takip no geliyor mu?
    Kargo durumunu nasıl öğrenebilirim?

20 günü buluyor gelmesi kurye net ile geliyor

Kargoyu takip edebiliyor muyuz?
    Gelen mailde bu belgeyi 14 gün içerisinde imzalayıp atmazsam işlemler iptal oluyor yazıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.