Şimdi Ara

İPHONE KUTULU DEĞİŞİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
10
Favori
42.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 kullanmak istiyorsan mini olanını alabilirsin sonuçta 17 bin TL iPhone 12 Pro Max. Üstüne paran da artar 😂😂 çok şanslısınız hayırlı olsun ama nadiren şöyle bir durum da olabiliyormuş danışmanlar maildeki telefon gelir diyor fakat depoya ulaşınca ellerinde 11 varsa onu da gönderebilirler gelmeden bilemiyorsunuz ama büyük ihtimalle doğrudur
  • İPHONEDONANIM İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bana dedi başından max serisi ile değişir diye max serisi cihaz küçük boyutlu telefonla değişmez dedi ondan öyle düşünüyordum ben 11 pro max gelir dedim ama 12 pro max geldi ben kendi cihazımı 8500 liraya almıştım yaklaşık 8500 lira kâra geçtim 😂
  • İmcomprehensible kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde 3300 tl ye aldığım iPhone 7 yerine se2020 aldım
    Bide hocam cihazın faturası ne şekilde geldi ss atabilir misiniz bana fatura gelmez değişim kağıdı gibi bişey gelcek dediler satacağım için kafamı kurcaladı
    O telefon eğer içerik üreticisi falan değilseniz size faydası pek olmaz satıp 11 almak veya 12 mini almak daha mantıklı elinizde para kalır en azından kârâ geçersiniz yerinizde olsam kutusunu açmadan direkt satardım
    UPS den kargo geliyor kargonun altına yapıştırmışlar e irsaliye faturası karekodlu bir şey
    Eski konularda 15 gün sonra falan fatura gelmiş diye bende korktum satıcam sonuçta alacak kişi o kadar beklemez yani
    Aynen bende öyle biliyordum kaldırmışlar aynı Apple sitesinden aldığınız gibi geliyor ürün
    Satacak mısınız? 😂 En mantıklısı
    Telefoncular 15,500 e alırız dediler bilmiyorum hocam kendim almak istesem 16,500 falan 1000 lira kâr koyuyorlar
    Evet satabildiğin en yükseğe sat sonuçta her türlü kârlısın , o telefonu mesleğiniz ne bilmiyorum ama kullanmak mantıklı değil
    Öğrenciyim hocam 17 bin liralık telefon kullanmak çok aşırı lüks yanlışlıkla bi yerini çizsem bişey olsa akşam uyuyamam 😂
    İPHONE KUTULU DEĞİŞİM
    Bu kutunun altına takılı halde geliyor aynı internetten aldığımız ürünlerin faturası gibi
    Bir de iPhone olunca pil sağlığı falan sorunları da var ben de öğrenciyim gerek yok o kadar lükse
    Valla danışman bana fatura gelmez değişim evrakı gibi bişey gelir dedi ama ondan dolayı satarken sıkıntı yaşarım diye düşündüm video açılmıyor
    Değişim evrakı da geliyor biri sende kalıyor onda verdiğin telefon yazıyor atayım fotoğraflarını
    Foto atsan daha iyi olur hocam ya
    İPHONE KUTULU DEĞİŞİM İPHONE KUTULU DEĞİŞİM İPHONE KUTULU DEĞİŞİM

Kare kod olan yeri okutunca çıkıyor fatura bilgileri
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.