Şimdi Ara

İPHONE KUTULU DEĞİŞİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
10
Favori
42.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben istanbuldayım diye belki pusulada erken gelebilir çünkü bi tane kredi kartım da bugün kuryenete verilmiş iki tane kargom olmuş oluyor belki bundan dolayı da erken getirirler diye düşündüm
  • İmcomprehensible kullanıcısına yanıt
    Evet ama ben eski tasarımı seviyorum hem küçük hem parmak izi var
  • İPHONEDONANIM İ kullanıcısına yanıt
    1 ay kadar kullandım çok hızlı cihaz ama ekran aşırı küçük bide şarjı iphone 11 kadar iyi gitmiyor hocam
    Bana gelmediler bile ben gidip kendim buldum adamı seyyar dağıtıyormuş ofis falan yok evine geliyor adamın çok saçma bir firma ne takip no veriyolar ne müşteri hizmetleri var! En zor süreçtesiniz şuan gelmesse işlemler tekrar başlıyor 2 hafta içinde danışmana göndermeniz gerekiyor yoksa iptal oluyor işlemler şikayet var a Kuryenet Apple yaz oku neler neler var.
    Sizin şehir neresiydi hocam
    1821 mah ekran küçük olunca cebe kolay atılıyor hafif ama hızlı vosvos kasalı Ferrari. Bataryası 3000 olsa Dünya'nın en iyi f/p telefonu
    😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İPHONEDONANIM -- 22 Şubat 2021; 10:59:4 >
    Bende normalde İstanbul’da yaşamıyorum ama bu işler uzamasın diye misafir kalmaya devam edeceğim
  • Ruhunu bile beleşe vermez Apple :)
    Nerde olursanız olun Kuryenet geldikten sonra iş biter 1 hafta içinde elinde olur tel
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    :D
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Ruhunu napcaz telefonumuzu versin yeter 😂
    İşte İstanbul’da hızlı gelir diye kaldım 😂
    Kuryenet hiç bir yere hızlı gelmez. Gider pusulası bana 10. Günde geldi son 4 gün kala
    Tosla kart mı? :)
    Dün işlemler başlatıldı bugün hangi cihaz olacağı maili geldi hocam bakalım haftaya pazartesi gelecek mi 😂
    Yok hocam Vakıfbank kredi kartı bugün kargoya verildi en geç 1 haftaya size ulaşır dedi bide Apple bugün vermiştir muhtemelen iki kargo olunca belki bi faydası olur diye düşündüm
    Kargoya hemen vermiyolar öyle danışmana sor her gün bana mailden 3 gün sonra kargoya verdiler
    Bugün veya yarın verilir dedi bana
    Telefon Apple a ulaştıktan sonra onlarda inceliyorlar telefonu imei/orijinallik/doğru ürün mü diye farklı telefon gönderen çakallar var 😂
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.