Şimdi Ara

iPhone'larda Wi-Fi bağlantısının bozulmasına sebep olan hata bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone'larda Wi-Fi bağlantısının bozulmasına sebep olan hata bulundu

Güvenlik araştırmacısı olan Carl Shou, iPhone'u ile özel bir ada sahip kişisel Wi-Fi erişim noktasına bağlanırken bir sorunla karşılaştı. Shou, ağa bağlanma çabalarının sonuçsuz kaldığını ve ardından da cihazının Wi-Fi erişim noktalarına bağlanma yeteneğinin devre dışı kaldığını fark etti.

Ayrıca Bkz.YouTube'un iOS uygulaması, resim içinde resim özelliğine kavuştu

Wi-Fi bağlantısını devre dışı bırakan hata

Carl Shou, kişisel ağına "%p%s%s%s%s%n" adını verdikten sonra iPhone üzerinden ağa bağlanmayı denedi. Ağa bağlanamayan Shou, daha sonra cihazda Wi-Fi bağlantısının tamamen devre dışı kaldığını keşfetti.

Karşılaşılan hatanın ardında ağ adının değiştirilmesi ya da iPhone'un yeniden başlatılması sorunu çözmeye yetmedi. Shou'nun bu durumu paylaşmasının ardından aynı ağ adını deneyen birkaç iPhone kullanıcısı da aynı hatayla karşılaştı.

BleepingComputer, hataya neyin sebep olduğuna dair iOS'un % girişlerini programlama komutları ve değişkenlerle karıştırmış olabileceğini söyledi. Belirli bir uğraşın ardından problemin nasıl çözüleceğine dair de paylaşımlar gerçekleştirildi.

Aynı ağ adını deneyen ve cihazının Wi-Fi bağlantı özelliği devre dışı kalan kullanıcılar, Ayarlar menüsü altında yer alan Genel başlığından Sıfırla bölümüne gelerek burada Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneği ile cihazlarının Wi-Fi özelliklerine yeniden erişim sağlayabilirler.

Apple, henüz konuya dair bir açıklama yapmadı.

Kaynak:https://www.engadget.com/iphone-wifi-network-name-bug-191550155.html

• Ya hemen ios’a laf etme peşindesiniz siz gidin dandik adroidi kullanın onda hiç bag olmuyor zaten cok stabil her telefonda aynı süper hızlı vs ios size göre değil baksana hep hatalar dolu 🤦 ya windowstan tutunda dünyadaki tüm yazılımlarda hata çıkabiliyor önemli olan bunu düzelticek güncellemeyi yapmaları 3 yıl önce aldığın adrodinin hatasını düzeltsinler bakalım sendan tonla para alıpta 2 3 yılda elini ayağını çeken firmalara yaz bunları brakın appleyi 7 yıldır se ye güncelleme veriyorlar adamlar hatalarıda güncellemelerde çözüyorlar hatasız işletim sistemimi var dünyada
  • Kim ağ adına böyle bi isim vermeyi düşünüyor yaw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aaa dünyanın en güvenilir sistemine laf mı ediyorsunuz siz şimdi, sorun ios sisteminde olamaz sorun kullanıcılardadır.

• İphone 12 mini
    İPad Pro 5 nesil 12.9

Bir sorunla karşılaşmadım

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Ya hemen ios’a laf etme peşindesiniz siz gidin dandik adroidi kullanın onda hiç bag olmuyor zaten cok stabil her telefonda aynı süper hızlı vs ios size göre değil baksana hep hatalar dolu 🤦 ya windowstan tutunda dünyadaki tüm yazılımlarda hata çıkabiliyor önemli olan bunu düzelticek güncellemeyi yapmaları 3 yıl önce aldığın adrodinin hatasını düzeltsinler bakalım sendan tonla para alıpta 2 3 yılda elini ayağını çeken firmalara yaz bunları brakın appleyi 7 yıldır se ye güncelleme veriyorlar adamlar hatalarıda güncellemelerde çözüyorlar hatasız işletim sistemimi var dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 20 Haziran 2021; 15:23:34 >
  • Bu isimle şifresiz wifi paylaşımı açıp kafelerde falan dolaşası geliyor insanın. :D

• Çöpoes ve yine bi hata. Tonla para verip al sonra paranla rezil ol işte böyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarin gel Apple da basla Shou.

• Son günlerde bende de oldu. Wifi de bağlantı hatası verdi. Ağ ayarını sıfırla demedim. 😌

• marsk35 kullanıcısına yanıt

iyide ios değilmi biz en güveniliriz diye yaygara koparıp diğerlerini aşağılayan, hatta kullanıcılarıda dğeilmi biz güvenilir olduğu için seçiyoruz. Bize herşeyi yaptırmıyor kısıtlıyor ama güvenilir diye kabul ediyoruz diyen ne olduda ios ve siz birden diğerleri moduna girdiniz :) hani siz en üstün en ulaşılmaz ürün ve kullanıcısıydınız siz diğerleri gibi değildiniz ama onlarında bagı var :) diyorsunuz hemen :) neyse siz kendinizi kandırmaya devam edin.

• Android kullananlar yallah instagram 10 fps story atmaya shhfhwhgs

• Ben bu yazdıklarınızı iphone 2g den beri yapıyorum zaten iPhone'larda Wi-Fi bağlantısının bozulmasına sebep olan hata bulundu 

• Geçen gün dışarda macbookdan mail göndermem gerekti cihazı açtım direk iphonuma bağlantı yaptım herşey normal gözüküyor ama macbookda internet siteleri açılmıyor donup kalıyor sayfalar, mailde çalışmıyor daha sonra telefonumdan baktım internet çalışıyor sorun yok. Bağlantıyı kesip tekrar bağlandım bu sefer telefonda da aynı sorun oluştu öyle sinirlendim ki 2 cihazıda parçalayacaktım. Daha sonra iphonumkapatıp açtım ve kişisel erişim noktasını kapatıp açtım ve sorun düzeldi.

Bu apple ürünlerinde her zaman saçma salak internet sorunları hep oluyor özellikle macbooklarda wifi bağlantıları hiç stabil olmuyor, ya bağlantı kopuyor ya internet var ama sayfalar açılmaz ya wifi ağları bulmaz belli bir zaman sonra otomatik gelir. Bi düzeltemiyorlar şu aptalca sorunları ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenimi keşfetmiş yıllardır var bu sorun

• bu tek olay değil benzeri daha öncede oldu...

• yav he he bizde inandık...

• Güvenlik araştırmacıları.

• antonio_06 kullanıcısına yanıt
    iPhone'larda Wi-Fi bağlantısının bozulmasına sebep olan hata bulundu

"shhfhwhgs" seninki kaçtı bu arada? 60 dı demi? Merak etme appl yine bir devrim ile yeni bir çığır açarak 120hz yi getirir ve android dünyasıda onu takip eder.(ironidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Haziran 2021; 16:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandiosta bu kaçıncı androidde bu tarz hata yok... anca iftira atarsınız...

• iPhonelarda yillardir olan bir iki hatayi paylasayim. Bunlar halen daha duzeltilmedi.

1. Wifi ve Bluetooth ayni anda acikken Wifi agi uzerinden bagli oldugunuz internet baglantisi 2.4Ghz ise baglanti asiri yavasliyor. Sebebini kendim buldum, BT de ayni frekansi kullandigi icin.

2. Bazen Mobil Veriler acikken telefon geldiginde konusurken Mobil veriler uzerinden internet baglantisi telefon gorusmesi bitene dek olmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.