Şimdi Ara

İphone'ların bütün model ve sürümleri için uygun fiyata Jaibreak ve Unlock Çözümü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer jailbreak yada unlock gibi bir derdiniz varsa çözemiyorsanız ve dışarıda telefoncular çok para istiyorsa bir bakın derim ben. Site yabancı dil ama biraz ingilizceniz varsa çözersiniz. 9.99$' a yapıyolar. Şimdiki dolar kuruyla 20.57 TL'ye denk geliyor.

Dediklerine göre ürünü aldıktan sonra güvenli indirmeden firmware'leri indiriyorsunuz İphone'unuzu bağladıktan sonra özel programı aracılığıyla herşeyi hallediyor. İsteyen denesin. Umarım dedikleri gibi işliyordur mekanizma. Çünkü sağda solda olsun internette olsun görüyorum birçok kişinin İphone'u bu unlock ve Jailbreak yapamama dolayısıyla kapanıyor. Umarım bu çare olur dertlerinize.

Eğer almak isteyen olursa benim refli linkimden alırsanız sevinirim. Hem biz kazanırız hemde böyle bir derdi olanın derdi çözülmüş olur. Refli linkten almak istemeyenler olursa sitenin linkini koyabilirim.

Refli Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petfaynder34 -- 7 Eylül 2013; 19:31:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.