Şimdi Ara

iPhone LTFNN Uzmanlar yardım edın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mrb iphone 3g 16 gb tlf aldım 2inci el aldım wireless le iphoneye baglanıp app storeden oyun ındırcem Free ye gelıyorum install a tıkladıktan itunes paralosı cıkıyor ve hıc gormedıgım bır msn adresı altında şifre istyor bunu nasıl degıstırebılırım sımdıden cok saolun

• Ayarlar > Store > Çıkış Yap
  • ayarlarda Store yok arkadasım ilgilendıgın ıcın saol.
  • Ben 2G kullanıyorum sende farklı bir menünün altında olabilir. Ayarlarda hepsini tek tek gez istersen.
  • gezıyorum ama bulamadım :) tşk ederım ilgilendıgın ıcın
  • mutlaka olması lazım ya ayarların altında STORE ordan çıkış yapıp kendi hesabını açman lazım (önceden bir hesap almış olman lazım tabi)
  • STORE YOK arkadaslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göbek Düşmesi - Lutfen Yardım.
    16 yıl önce açıldı
    YARDIM EDIN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • itunesa başlayıp yeni bir account almayı dene belki hiç alınmamış olduğundan olabilir aklıma başka birşey gelmiyor
  • bu ülkede desteklenmıyor diyor :S
  • itunes storea türkiyeden giriş yok sadece app storea girebiliyosun burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baver811 -- 12 Kasım 2009; 16:51:22 >
  • tmm işte oyun indirirken msn yazıyor altında sıfre sunu degıstırebılsem :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkRen

bu ülkede desteklenmıyor diyor :S

şimdi anladım demek istediğinizi ben itunesa bağlayın derken bilgisayara bağlayıp bilgisayarda itunesu açın demek istedim sizin telefonda gördüğünüz itunes ikonu itunes store aslında
  • STORE seçeneğinin ayarlar altında olmamasına imkan yok.. Ben de 2G var ama nihayetinde aynı işletim sistemi..
    Hımmm firmware versiyonu 2.X.X'lerde STORE olmayabilir.
    ITunes'tan kurcalayabilirsin.. Ya da yeni firmware yüklemen kesin çözüm olur...
  • firmware yükleyınce garanti dışına çıkılıyor diye bılıyorum nasıl yükleyebılırım iphone sürümü 2.2.1 (5h11) tşkler
  • bilgisayarına itunesu kurup telefonu bağliyinca bütün sorunların biticek arkadaşım firmwarede ordan yükseltiliyor herşey ordan yapılıyor zaten bunları yapmadan iphone kullanılmaz ayrıca garantiyi falan bozmaz zaten rtapple bunu yükseltesin diye çıkaıyor
  • tamam tşkler ben kabloyu pc ye ye takayım iphonuda takayım itunes açayım ordan hallederım
  • 3.0ın altında tel menüsünde çıkmaz.itunes la sync edersen kendi adresin gelir.ama forumda biraz dolaş free app leri almak için us store hesabı nasıl açılır konuları var.o adımları takip et bi hesap al.pc deki itunes undan yeni açtığın hesaptan log in ol ondan sonra teli bağla ve pc üzerinden app indir sync et değişir.ondan sonra hep telden devam edersin.telinin firmwareinin yükseltmen garanti dışına çıkartmaz fakat cihaz yurt dışı cihazıysa jailbreak ve şu anki güncel sürüm olan 3.1.2 için snow yapmak zorunda kalabilirsin.
  • taktım uptade yapıyor cok tesekur ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.