Merhaba İphone cihazında pop mail üzerinde gelen her maili cihazın kapasitesi kadar saklıyor mu ? Yoksa en fazla 10.000 mail mi cihazda tutabiliyor ? Kullanım kısmından baktığımda sürekli mail 1.5GB yazıyor. IMAP veya Exchange olsa sunucu ile eş zamanlı çalışacak ancak pop mail cihazda kalıyor diye biliyorum.
Günde en az 250 mail alıyorum.
hllacicalikH
kullanıcısına yanıt
Profesyonel amaçlı kullanacaksanız Google Appsla birlikte Gmail kullanın. En iyisi bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Gmail adresim imap çalışıyor onda bir sıkıntım yok. Şirket maili pop olduğu için ben karışamıyorum. Bana sorsalar direk exchange geçiririm ama :) 40 kişilik bir firmanın exchange sunucusu çok çok yüksek kapasiteli olmalı. Ortalama her birimize 200 mail geliyor. Yafa office 365 exchange :)
hllacicalikH
kullanıcısına yanıt
Pop3 mailler hem cihazda hem sunucuda kalıyor. O zaman aşağıdaki ayarlarda siz en alttakini seçeneği seçin.
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Çok teşekkür ederim. Yoğunluktan mesajınızı yeni gördüm. O seçili ama en fazla 10.000 tane saklıyor. 64 gb telefonumun sadece 1.5 gb kullanıyor. kontrol edeceğim. ayrıca pop mailler sunucuyla eş zamanlı olarak çalışmıyor. Bilgisayarımda outlook'um 3 gün sonra sunucudan siliyor. Ama bilgisayarda ve iphone'da kalıyor. Keşke exchange olsa ama onada sunucu dayanmaz. günde kişi başı 250 mail ve 20 çalışan. :)