S.a arkadaşlar iphone almak istiyorum da öncelikli olarak sizin tavsiye ettiğiniz modeli nedenlerini vs. anlatıp bilgilendirir misiniz Sonrada birkaç sorum var onları cevaplayabilir misiniz? Not:Lise sondayım yaş 18 inşallah üniversiteye gidicem.İlk iphone kullanışım olucak :) 2.el almayı düşünmüyorum.Bütçe önemsiz desemde yalan olur MSİ laptop+ehliyet+araba almak da istiyorum.
5S. En günceli her zaman en iyisidir bence.
Métropol
kullanıcısına yanıt
yanlız dostum 5sin uygulamaları falan yokmuş yani 4sden de farkı kalmıyo kısaca
quote:
Orijinalden alıntı: musrat
Uygulamaları yokmuş derken? İşlemci farklı en önemlisi..
iPhone 6'yı bekle üniversiteye başladığında çıkmış olur zaten
yani farkını ortaya koyabilecek yüksek gereksinimli uygulamalar.4S de açıyo hepsini azıcık yavaşlık 1 milyara mı bedel :D
quote:
Orijinalden alıntı: Métropol
quote:
Uygulamaları yokmuş derken? İşlemci farklı en önemlisi..
Her halde 64 Bit'e özel uygulamaların sayıyla olduğunu söylemeye çalışmış ama Infinity Blade 3 tek başına yeter.
quote:
yani farkını ortaya koyabilecek yüksek gereksinimli uygulamalar.4S de açıyo hepsini azıcık yavaşlık 1 milyara mı bedel :D
Infinity Blade 3, Gangstar Vegas ve GTA San Andreas'a bak dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Milk with Oreo
quote:
Infinity Blade 3, Gangstar Vegas ve GTA San Andreas'a bak dostum
+1 aynen bak bakalım bak da gör
Milk with Oreo
kullanıcısına yanıt
dostum anadolu Lisesliyim ygsden din k. Öğretmenliği tercih edicem iznimi kullandım full okuldayım artık pdf kitap arşivim+nokia c3üm var :( ayrıca okulda oyun falanda oynamak istiyorum @Milk with Oreo
quote:
dostum anadolu Lisesliyim ygsden din k. Öğretmenliği tercih edicem iznimi kullandım full okuldayım artık pdf kitap arşivim+nokia c3üm var :( ayrıca okulda oyun falanda oynamak istiyorum @Milk with Oreo
kutsal kitap okuyabilirsin madem o bölümü istiyorsun
Métropol
kullanıcısına yanıt
ben öyle büyük bilgisayar oyunlarınıda şey kadar ekranda oynamayıda trajikomik buluyorum.5s 2 küsür tl istediğim msi de 3 milyar ;)
quote:
ben öyle büyük bilgisayar oyunlarınıda şey kadar ekranda oynamayıda trajikomik buluyorum.5s 2 küsür tl istediğim msi de 3 milyar ;)
Onu al o zaman niye bu foruma konu açıyorsun? Tavsiye sormuşsun bizde söyledik
Métropol
kullanıcısına yanıt
seviyeni belli edip ortamın kalitesini düşürmezsen sevinirim :)
quote:
oyun oynamak istiyorsan. İphone'un ekranı senin için kücük gelecek ve şarjın akşamı zor bulacaktır Z2, htc veya note 3'e bak derim
İphone 6 yı bekle sabret üniversiteye gir önce :) ;)
Métropol
kullanıcısına yanıt
Yukarıda belirttiğim gibi bütçe önemli demiştim belirteyim miktarınıda maksimum 1.5 miyar
quote:
seviyeni belli edip ortamın kalitesini düşürmezsen sevinirim :)
Seviyeden söz eden sensin. Senden yaşça büyük birine saygıyla yaklaşmayı bil ki saygı göresin. Öğretmen olacaksın sözde. Memleketin emanet edeceği öğretmenler çok güzel yetişiyor. Nesil güzel devam. Buraya tavsiye konusu açıyorsan bu yorumlarada katlanmak zorundasın.
Ken Block43
kullanıcısına yanıt
google playi hiç beğenmediğim için applea yöneldim ve kalitesinden dolayı
Métropol
kullanıcısına yanıt
O zaman insanların kutsal kabul ettikleri değerleri kabul etmeyebilirsin ama saygı göstermek zorunda olduğunu biliyosundur sanırım