Şimdi Ara

iphone mu? asla!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fettah34

Yahu begenmiyorsanız almayın Iphone.
    Hayret bişey!
    Alırken bilmiyor muydunuz bu özelliklerin olmadığını?
    Biliyordunuz..
    Bile bile aldınız. Şimdi de gelip çocuk gibi ağlıyorsunuz. O yok, şu yok, bu yok diye.
    Almayın kardeşim. Zorla mı Iphone sattılar size?

O N95 denen ucubeyi bedava verseler almam, Iphone'nu sürekli sarzda tutmam gerekese bile alırım.

Var mı ötesi?

kardeş çoşma yavas katılıyorum N95 die bir tutturmuslar gidiyolar sankı ucuyo telefon ucan halı misali

• quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis
    kardeş çoşma yavas katılıyorum N95 die bir tutturmuslar gidiyolar sankı ucuyo telefon ucan halı misali

N95 = Son teknoloji kamyon takozu.

1- Çok ağır bir işletim sistemi. (hele de telefon biraz dolu ise, menüler arasında dolaşmak bile işkence)
    2- Ucube tasarım.
    3- Multimedya canavarı deniyor ama video oynatma ve müzik kalitesinde Iphone'un yanında halt etmiş bir canavar.

En önemlisi ise Iphone ile yanyana koyulduklarında N95 i görenlerin kusması.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

N95 = Son teknoloji kamyon takozu.

1- Çok ağır bir işletim sistemi. (hele de telefon biraz dolu ise, menüler arasında dolaşmak bile işkence)
    2- Ucube tasarım.
    3- Multimedya canavarı deniyor ama video oynatma ve müzik kalitesinde Iphone'un yanında halt etmiş bir canavar.

En önemlisi ise Iphone ile yanyana koyulduklarında N95 i görenlerin kusması.

tır şöförleri kullanıyo ikişer zaten harbiden nedir bu N95 baskısı yaw

• iphone telefon degil ki niye digerleri ile karsilstiriyosunuz. Eksiklerine aglamak yerine biraz arastirsaniz vazgecilmez oldugunu anlarsiniz.
  • evet kımse kımseye zorla satmıyo ancak yok iphone acılmıyor yok şarjı gitmiyo yok ekran dondu yok ısınma yapıyo yok servis yok yok o programı yukle yok bu programı yukle bbluetooth için bunu yukle video kayıt için öbürünü yükle.. bu tel piyasada ki en pahalı tellerden biri ve bence kullanıcısını bu kadar uğraştırmamalı ve bu kadarda sorun vermemeli.. evet kullanıcı hatasından da kaynaklanabilir ama bence bunda firmanında kabahati buyuk.. ayrıca nokia n95 takoz dıyen arkadaslar sizce iphone takoz değilmi kocaman bi tel geniş tek özeliiği ince olması bunuda geniş olması nedenıyle kaybedıyo..
  • Bu iPhone'u sevmeyenlerin gelip de iPhone'a ayrılmış bölümde bunu dile getirmelerini anlamıyorum. Sevmek zorunda değilsiniz arkadaşlar rahat olun. Gelip yazıp içinizi dökmek iyi geliyorsa yazın tabii. Şunu da unutmayın ama, n95 ve iPhone birbirine rakip değildir... Biri elma diğeri armuttur.

Neden mi? biri ömrünü telefona adamış Nokia'nın ürünü. Diğeri ömründe ilk defa telefon çıkartmış Apple'ın ürünü. Yani. ister java, ister kova olsun telefonda, 3000 çeşit telefonu olan nokia, 1 adet iPhone'a piyasayı kaptırdı. Gerçek budur :)

Şimdi yarışabilirsiniz, kendinizce galip gelebilirsiniz. Buyrun.
  • iPhone bugüne kadar üretilmiş en muhteşem telefondur. özellik olsun tasarım olsun herşeyiyle 1 numara bir telefondur!!!
  • Niye sidik yarıştırıyorsunuz anlamam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Bu iPhone'u sevmeyenlerin gelip de iPhone'a ayrılmış bölümde bunu dile getirmelerini anlamıyorum. Sevmek zorunda değilsiniz arkadaşlar rahat olun. Gelip yazıp içinizi dökmek iyi geliyorsa yazın tabii. Şunu da unutmayın ama, n95 ve iPhone birbirine rakip değildir... Biri elma diğeri armuttur.

Neden mi? biri ömrünü telefona adamış Nokia'nın ürünü. Diğeri ömründe ilk defa telefon çıkartmış Apple'ın ürünü. Yani. ister java, ister kova olsun telefonda, 3000 çeşit telefonu olan nokia, 1 adet iPhone'a piyasayı kaptırdı. Gerçek budur :)

Şimdi yarışabilirsiniz, kendinizce galip gelebilirsiniz. Buyrun.

+1milyon Ama nokia piyasayı kaptırmadı iphonun satısda oldugu sürece pazar payını %38 den 40 a yükseltti.Neden mi çünkü biri elma dieri armut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 27 Temmuz 2008; 15:25:56 >

• sozum iPhone alıpta yok su yok bu yok dienlere.. madem bunların olmadıgını biliodunzda neden aldınz ? ha aldınız dielim neden hic biseyinden memnun kalmadında kullanmaya dewam ediosun satardın 1 ay snra olur biterdi he iPhone takozmus buyukluk acısından yannız iPhone dokunmatik kocum alttan indiripte tuslara basmıon N95 e gelince N95 alıpta kim buyuk bi zevkle telefonunda film izlemistirki ? N95 in tek farkı bana kalırsa 5mp kamera ki İPhone nun gunduz cekimleri bi hayli basarılı.Madem ki beenmiosnz iPhone nuzu satın o zmn kardesim alın N95 emin olun 1 ay snra keske satmasaydm dersiniz . Nokia alan pisman olur cnku adamlar her allahın gunu yeni telefon cıkartıo surekli insanları ellerindeki telefonu satıpta yenilerine cekmeye calısıolar .... iPhone ama tek tiptir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ciancarlo

sozum iPhone alıpta yok su yok bu yok dienlere.. madem bunların olmadıgını biliodunzda neden aldınz ? ha aldınız dielim neden hic biseyinden memnun kalmadında kullanmaya dewam ediosun satardın 1 ay snra olur biterdi he iPhone takozmus buyukluk acısından yannız iPhone dokunmatik kocum alttan indiripte tuslara basmıon N95 e gelince N95 alıpta kim buyuk bi zevkle telefonunda film izlemistirki ? N95 in tek farkı bana kalırsa 5mp kamera ki İPhone nun gunduz cekimleri bi hayli basarılı.Madem ki beenmiosnz iPhone nuzu satın o zmn kardesim alın N95 emin olun 1 ay snra keske satmasaydm dersiniz . Nokia alan pisman olur cnku adamlar her allahın gunu yeni telefon cıkartıo surekli insanları ellerindeki telefonu satıpta yenilerine cekmeye calısıolar .... iPhone ama tek tiptir

Öncelikle KOÇUM lu felan konuşman çok talihsiz olmuş. iphone tek tip felan deil iphonunda yenisi çıkıyo ve eski iphone kullanıcılarının cogu tr de olmayan 3g ve benim işime yaramaz deyip GPS için 3g almaya sıcak bakmıyorlar.n95 ile n96 ya bak bu ikilemi görürsün.Her firmanın amacı kullanıcıyı yeniliklerle cezbedip kendine çeker bu sırf nokia için geçerli deil.6 senedir nokia kullanıyorum hiç pişman olmadım nedenmi?Çünkü ne istediğimi telefonun bana nerler verebileceğini biliyordum.Aynı şey iphone için de geçerli telefondan ne beklediğiniz çok önemli iphone nun verdikleri ile benim beklentilerim aynı ise iphone benim için kusursuz olur.Elbetteki telefonlar markalar modeller eleştirilir benim çok sevdiğim şey başkasını nefret ettirir.Önemli olan bilinçli tüketici olmak telefonları sidik yarışına sokmak değil.

• Iphone kullanıcısı olarak çok memnunum. 2.0 maceralarına atılmam herşey yerine oturmadan bu kadr basit . Dayanamayıp zıplayıp ta hakimiyeti kaybedenlerin feryatları çok komik geliyor. :) Kısacası bu alet biraz ileri düzey kullanııcı işi. Herkes iphone'a hakim olamaz. Nokia'nın N96 miş N96mıymış modern görünümlü takoz cihazları ile aynı kefede olmadığı zaten gün gibi ortada. Cihaza hakim olamayanlar (yani yazılım konusunda müdahale bakımından) satmaları yerinde olur zira ingilizce bilmeyen birinin wow oynamasına benzer bu iş. Bir iki yardım alırsınız ama sonuçt ayalnızsınıdır tamamiyle hakim olamazsınız ve en sonunda soğur ve bırakırsınız... 7 gün 24 saat destek alabiliyorsanız no problem tabiii... :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeytos -- 27 Temmuz 2008; 15:52:58 >
  • ya birakin arkadaslar! daha dune kadar hepiniz nokia veya benzeri telefonlar kullaniyordunuz.simdi ne oldu sattiniz hemen nokia yi,iphoe nu gorunce.ama sunu iyi bilinki,her iphone kullanicisi bir nokia ya muhtactir.suna eminimki cogu iphone kullanicilari 2 telefon tasiyor.biriyle hava atmak digeri ile aramak icin.ha ha ha ha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memetrix75

ya birakin arkadaslar! daha dune kadar hepiniz nokia veya benzeri telefonlar kullaniyordunuz.simdi ne oldu sattiniz hemen nokia yi,iphoe nu gorunce.ama sunu iyi bilinki,her iphone kullanicisi bir nokia ya muhtactir.suna eminimki cogu iphone kullanicilari 2 telefon tasiyor.biriyle hava atmak digeri ile aramak icin.ha ha ha ha.

Yanlış,

Iphone kullanıyorum. Iphone kullanmaya devam edeceğim. Hatta çevremdekilerin de edinmesini sağlıyorum.
    İyi bir lokanta bildiğinizde yada filanca kasap iyi et satıyor dediğinizde dostlarınızla paylaşırsınız ya onun gibi işte.
    Bilgisayar kullandığını zanneden değil ama bilgisayar kullanabilen herkes Iphone kullanabilir bence.

Şarj vs. problem değil arabamda da var çakmak şarjım, evimde de var prizden şarjım, iş yerimde de var usb üzerinden şarjım. En iyisi prizden.
    Ama sonuçta her ortamda şarj imkanım var.

Bana kattığı çok şey var. Şimdi mobileme üyeliği alıyorum daha da fazla yararlanacağım nimetlerinden.

Tavsiye ederim.

Not: ikinci bir telefon olarak nokia felan kullanmıyorum hatta ikinci bir telefon kullanmıyorum. Mercedes'i olan birisi neden bir de yanına Dacia alsın ki?

• Mercedes ? Dacia ? komik olmuş her zamanki gibi
  • Yine başlamış bu komik tartışmalar ben iphone'u savunanların tarafındayım ama gerek yok bu tartışmalara herkezin zevkleri farklıdır kimi nokia sever kimi samsung o yüzden herkez birbirinin tercihine saygılı olursa daha ii olur.Ama fikrimi söylemek gerekirse İphone'a telefon dersek diğerlerine ne demek lazım bilmiyorum.Diğerleri telefon ise iphone koca bir soru işareti çünkü n95'de dahil çok telefonla yan yana getirdim kesinlikle aynı kefeye koyamadım.Özelliklere gelince hayatımda hiç mms yollamadım telefonumla hiç resim veya video çekmedim çekme ihtiyacıda duymadım ve bana kalırsa 5 megapixelli telefonları alan çoğu kişi (tabii ki herkez değil) sırf hava olsun diye alıyor.Bende çoğu arkadaşım gibi çok çabuk sıkılan ve çok telefon değiştiren biri olarak iphone'dan sonra ancak yeni bir iphone olur benim için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memetrix75

ya birakin arkadaslar! daha dune kadar hepiniz nokia veya benzeri telefonlar kullaniyordunuz.simdi ne oldu sattiniz hemen nokia yi,iphoe nu gorunce.ama sunu iyi bilinki,her iphone kullanicisi bir nokia ya muhtactir.suna eminimki cogu iphone kullanicilari 2 telefon tasiyor.biriyle hava atmak digeri ile aramak icin.ha ha ha ha.

Bence sen hiç Iphone kullanmadın.
    Sırf karalamak adına buraya böyle abuk sabuk bir başlık açtın

İlginçtir: Nokia'nın 5800Tube'si ikiz kardeşi gibi Iphone'a benziyor. Acep niyeki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Yine başlamış bu komik tartışmalar ben iphone'u savunanların tarafındayım ama gerek yok bu tartışmalara herkezin zevkleri farklıdır kimi nokia sever kimi samsung o yüzden herkez birbirinin tercihine saygılı olursa daha ii olur.Ama fikrimi söylemek gerekirse İphone'a telefon dersek diğerlerine ne demek lazım bilmiyorum.Diğerleri telefon ise iphone koca bir soru işareti çünkü n95'de dahil çok telefonla yan yana getirdim kesinlikle aynı kefeye koyamadım.Özelliklere gelince hayatımda hiç mms yollamadım telefonumla hiç resim veya video çekmedim çekme ihtiyacıda duymadım ve bana kalırsa 5 megapixelli telefonları alan çoğu kişi (tabii ki herkez değil) sırf hava olsun diye alıyor.Bende çoğu arkadaşım gibi çok çabuk sıkılan ve çok telefon değiştiren biri olarak iphone'dan sonra ancak yeni bir iphone olur benim için.

Zaten meselenin özü şu:

Iphone sahiplerinin %90 ı en klas telefonları, PDA ları vs kullanmış kişiler. Piyasadaki çoğu high-end telefon ya da PDA özellik olarak, tekenoloik olarak Iphone' 5 basar. Ama Yinede millet Iphone alıyor. Kesinlikle Iphone kullanan birinin bir daha başka bir telefondan o zevki alabileceğine inanamıyorum. Ben PDA hiç kullanmadım, Iphone'dan önceki telefonum N95 8GB idi. Aldığımda Iphone adını çok duyuyordum ama hiç kullanmamıştım. Ayrıca N95 ten nefret ettim. Neymiş ? Multimedya canavarı imiş. Geç o işi sen. Film seyretmek rezillik, Müzik desen ehh işte. İnternette sörf mu? Sakın denemeyin! Telefonu kaldırıp duvara atma riski var.
    Tabii ki özellikle telefonun hafızasını biraz doldurursanız o zaman ayvayı yediniz. Telefonun açılması 1 dakika! (Pin kodu kullanıyorsanız) Menüler arasında geçişler ölüm. Ve en kötüsüde inanılmaz hantal görüntüsü. Taşımak için özel bir şey gerek.

Evet Iphone diğer teknolojik ucubelere göre bomboş sayılır. Ama hiç birisi kullanım olarak Iphone'a yaklaşamaz bile. Dimond da dahil!!

• Apple'ın tarihi böyledir..Apple her zaman hem en çok sevilen hemde en çok eleştirilen firma olmuştur...iPhone için geçerli değil iPod'ta da iMac'ler de de kısacası Apple'ın her ürününde bunu görürsünüz...Çünkü Apple diğer firmalara benzemez...32 Yıldır taklit etmemiş taklit edilmiştir.Hep çığır açmıştır her ürün tanıtımı inanılmaz ses getirmiştir...

Yani siz ne kadar eleştirsenizde eleştirin Apple ürünleri kitlesi için en iyi üründür...

Apple'ın büyüklüğü satış pazarındaki büyüklük değildir Onun büyüklüğü ayrı bir büyüklüktür işte adı konamaz... (İslam Abi'i sevgiyle anıyorum)

Ekleme:Yine Elmacı damarım kabardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 27 Temmuz 2008; 20:14:10 >

• ben bir teknoloji hastası olarak kullanmadığım telefon kalmadı k850i almıştım 2 ay önce onu hanıma verdim iphone aldım sıfır 16 gb şimdi ne mi yapıyorum istediğim yazılımı yükleyip iphone da olmayan özellikleri üretiyorum n95 mi tırıvırı k850i mi kamera harici fos diğerlerini hiç saymıyorum bile ben paşa paşa dvd lerimi iphone de izliyor evde laptopla sorf yapacağıma iphone ile tıpkı şuan forumda fikrimi beyan ettiğim şekilde sörf yapıyorum elimden düşmüyor karizmamı bu cihazın kasası 2 sene daha çizilmez bence her telefon aldığımda tamam daha almam bu işimi görür derdim ama bu iphone bi 5 sene işimi görür :) kısacası arkadaşlar dandik iphoneler yani çakma yada hor kullanılmış 2.el iphoneleri alıpda bu cihaz beş para etmez demeyin ben sıfır aldım kullanım saati iphonede 12 saat diyor jelatini açılmamıştı imei si benim üzerime kayıtlı ve orjinal ama hiçbir problem yok ha olurmu olur ilerde sonuçta elektronik cihaz ve en hassa yeri geniş ekranı Allah muhafaza cama bir sert darbe gitti 350-400 ytl. hele bide şimdi 2.0 ı attım fimware of oyunlardan başımı alamıyorum heleki enigmo yedi bitirdi beni :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.