Şimdi Ara

iphone mu? asla!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence boşa tartışıyorsunuz bırakın iphone kullanmasınlar..
  • Arkadaşlar ben bu bahsi geçen sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım hatta 2.0 'a geçtim sorun yok :) pil 2,5-3 gün çok rahat gidiyor. Eğer Wi-Fi sürekli açık ise bu pili ciddi derecede etkiler, ben sadece lazım olduğu zaman wi-fi açıyorum. Cihazın bataryasını değiştrimeni tavsiye ederim.

Kolay gelsin.
  • Cebime iki telefon sokucam, biri iPhone 3G diğer HTC Touch Pro .. pek yakında! :)
  • Bence de iPhone iğrenç, sakın almayın sakınn
  • haha süper ya birisi bişi dio herkez destan yazıyo ben telefonu çöpe attım hiç sevmıyorum vede tavsıye etmıyorum bu telefonu iğrenç yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Orjinalden alıntı: memetrix75

ya birakin arkadaslar! daha dune kadar hepiniz nokia veya benzeri telefonlar kullaniyordunuz.simdi ne oldu sattiniz hemen nokia yi,iphoe nu gorunce.ama sunu iyi bilinki,her iphone kullanicisi bir nokia ya muhtactir.suna eminimki cogu iphone kullanicilari 2 telefon tasiyor.biriyle hava atmak digeri ile aramak icin.ha ha ha ha.

Bence sen hiç Iphone kullanmadın.
    Sırf karalamak adına buraya böyle abuk sabuk bir başlık açtın

İlginçtir: Nokia'nın 5800Tube'si ikiz kardeşi gibi Iphone'a benziyor. Acep niyeki?

sen daha iphonun ne oldugunu bilmezken ben onu kullaniyordum.ben o iphona sahib olmak icin bir bir hafta boyunca geceleri newyork daki arkadasimla skypeden canli baglanti yaptim.hatta applestore dan msn ile yazisdik,bilgi aldik.o zamanlar iphone turkiyede kimsede yokdu.ve arkadasim bizzat kendisi getirdi bana.sim kilit islemi icin 3 gun ugrasmisdim ama nafile cunku hic bi yazilimi cikmamisti.ayrica ben hayatimda hic windows falan filan da kullanmadim.her zaman mac osx tiger.iphonu cok sevmistim ve seviyorumda.cok guzel bi telefon yalan yok ama benim gibi teknoloji meraklisi birine pek dayanmiyor.arkadasim bunu kullanmak marifet degil.cocuk oyuncagi gibi bisey.onemli olan saglam ve kolay sorunlarinin cozulmesi.benim elime yaklasik 45-50 tane iphone gecti.cunku arkadaslarimin unlock islemlerini ben yapiyordum.simdi bana pek cazib gelmiyor.neyse tartismaya ben son noktayi koyuyorum.iphone iyi bir telefon tavsiye ederim ama artik amele telefonu oldu.cok yakinda kimse tasimaz yaninda utancindan

• nerde amele telefonu ya abarttın sende hocam ben izmirde bir Allah'ın kulunda görmedim senin bahsettiğin telefon n95 olmasın?
  • iphone mis alet. bence gayet güzel.
  • bence araştırmacı olmayanlar ve ameleler iphone kullanmasın. böyle adamlar iphone a zarar veriyor..

aslan gibi telefon. biraz araştırmacı olun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis
    kardeş çoşma yavas katılıyorum N95 die bir tutturmuslar gidiyolar sankı ucuyo telefon ucan halı misali

N95 = Son teknoloji kamyon takozu.

1- Çok ağır bir işletim sistemi. (hele de telefon biraz dolu ise, menüler arasında dolaşmak bile işkence)
    2- Ucube tasarım.
    3- Multimedya canavarı deniyor ama video oynatma ve müzik kalitesinde Iphone'un yanında halt etmiş bir canavar.

En önemlisi ise Iphone ile yanyana koyulduklarında N95 i görenlerin kusması.

nokiada çareler tükenmez.n82 ne güne duruyor(boyut olarak).aldığım günden beri zevkle kullanıyorum.artık telefonum da keşke şu özellik olsaydı diyemiyorum.telefonlardan soğudum valla.verdiğim paranın her zerresini hakediyor.iphoneyi kullanmadım etmedim ama n95 e böyle eleştiri olunca dayanamadım.

• arkadaşlar bu tartışmaya son noktayı koyayım iphone kullanabilen için süper bir alet.....

teknoloji özürlüler için kabus bir alet..

ben iphonu 100'e yakın program kurulu (çoğu bu forumdaki uzman fikirleri ve tavsiyelerle kurulmuş) şekilde kullanıyorum...

bilmediğim ve tavsiye edilmeyen hiçbirşeyi kurmadım....

nokia n95 kesinlikle rakip değil... (kullandım)

yakında tüm teller neredeyse iphone taklidi olacak...

sadece sevmediğini söylemek için iphone bölümüne insanları getirecek kadar da popüler...:))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: biyooo

arkadaşlar bu tartışmaya son noktayı koyayım iphone kullanabilen için süper bir alet.....

ben iphonu 100'e yakın program kurulu (çoğu bu forumdaki uzman fikirleri ve tavsiyelerle kurulmuş) şekilde kullanıyorum...

sadece sevmediğini söylemek için iphone bölümüne insanları getirecek kadar da popüler...:))))

inşallah 10 yıl sonra bu söylediklerine katılıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klasör.:X:. -- 28 Temmuz 2008; 1:43:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

quote:

Orjinalden alıntı: biyooo

arkadaşlar bu tartışmaya son noktayı koyayım iphone kullanabilen için süper bir alet.....

inşallah 10 yıl sonra bu söylediklerine katılıcam

ama iphone kullanmadan eleştiriyorsun..

zaten dikkat ettim eleştirenler ya kullanmayanlar ....yada alan ama kullanamayanlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

nerde amele telefonu ya abarttın sende hocam ben izmirde bir Allah'ın kulunda görmedim senin bahsettiğin telefon n95 olmasın?

illaki izmirdemi gormen lazim! ben narli derede subatda 3 gun kaldim ve 3 -4 tane iphone gordum.hele birde hava alaninda,aman allahim her yer iphone kullanicisi ile dolu.herkes james bond olmus sanki.valla ne yalan soyleyeyim ben iphonu sadece maus olarak kullaniyorum.wine server den baglanib wireless uzerinden cok hos bi maus gorevi yapiyor.telefon kismini nokia n958gb ye birakiyom.malum en hizli mesaji nokia yaziyor. bu arada nokia aeon iphonun tahtini sallar
  • neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 28 Temmuz 2008; 3:40:36 >
  • ahahahahaha
    quote:

Orjinalden alıntı: haruspexlx

bu taraflara dooru at
  • benim için son zamanlardaki en güzel teknoloji, evdeki pc ve laptopu oturduğum yerden bile tam kontrol edebiliyorsam va bu kendi özelliği bile olmadan bunu bana sağlıyorsa, ve bunun gibi birçok özelliği de yanında getiriyorsa başka söze gerek yok..
    Olumsuz fikirler de olabilir saygı duymak lazım ama ben başka bir telefon kesinlikle tercih etmem..
  • Boş tartışıyonusunuz ben çıkar iphonun 50 tane üstün özelligini sayarım başkası cıkar n95in 50 tane üstün özelliğini sayar...
    Ayrıca dokunmatik telin mucidi iphone herkes onu taklit ediyor demeyin iphone dan önce lg vardı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 28 Temmuz 2008; 11:40:51 >
  • halen dvm ediyo yarışma
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

Boş tartışıyonusunuz ben çıkar iphonun 50 tane üstün özelligini sayarım başkası cıkar n95in 50 tane üstün özelliğini sayar...
    Ayrıca dokunmatik telin mucidi iphone herkes onu taklit ediyor demeyin iphone dan önce lg vardı....

aman diim, lg de almistim bi heves ilk ciktiginda
    mesaj yazarken n95 gibi yaziyordun o dokunmatik ekranda
    internete girince 4 tane ok cikiyordu ekranda onlara basa basa sayfada assagi yukari gidiyordun

evet ilk "capacitive" ekranli lg idi ama sadece kagit ustunde ilk'ti
    iphone o donanimi/bulusu inovasyona cevirdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.