Şimdi Ara

iphone mu? asla!!!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum biz iphone kullananlar PDA dahil hepsini kullandık ondan biliyoruz aradaki varkı ondan konusuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodur

Arkadaşlar iphone`uma resmen aşığım!
    Onunla hicbirşey yapmasam,günboyu aklıma bile gelmese bile..
    Benim oldugunu bilmek,benimleyken neler yapabildigine bizzat şahit olmak yetiyor..
    Belki biraz komik olacak biliyorum fakat,telefonumu cebimden cıkarttıgım zaman cevredekilerin gösterdigi ilgi alaka bile mutlu ediyor beni!

Ve durup kendi kendime şöyle diyorum...

``İPHONE SEN BUNU HAKEDİYORSUN``

Ben sirf bu ilgi alakadan korkuyorum,heralde almazsam sadece bu yüzden olacak
  • skor ne şimdi?
  • chip.com dan alıntıdır!

"iPhone sahipleri hayal kırıklığı yaşıyor
    Çıktığı ilk hafta 1 milyon satan iPhone, bazı kullanıcılarını üzmeye başladı.
    Resimlerle: iPhone 2 ilk testte: Zayıf ve güçlü yanları
    iPhone kapağının plastik olması sorun yaratıyor.İlk hafta 1 milyon satarak rekor kıran iPhone'u Türkiye'de de birçok kullanıcı dört gözle bekliyor. Henüz Türkiye satış tarihi belli olmayan iPhone'un geç gelecek olması belki de hepimiz için iyi oldu.

Sebebi ise bazı kullanıcıların 2 hafta önce satın aldıkları iPhone 3G'nin 16 GB beyaz modelinde hatalı üretim olduğunu bildirmesi. Bazı modellerde kasanın kulaklık çevresinde ve ya da köşelerinde çatlamalar olması tüm iPhone hayranlarını korkuttu.

Telefonda meydana gelen bu hatanın sebebi ise hem üretim maliyetlerini düşürmek hem de telefonun daha iyi çekmesini sağlamak amacıyla telefonun orijinalde alüminyum olarak üretilen kapağının plastik ile değiştirilmesi.

Ayrıca yazılımsal hataların giderilmesi amacıyla telefon için 2.0 firmware yayınlandı.
    "

yorumsuz sizinle de paylaşmak istedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

chip.com dan alıntıdır!

iPhone kapağının plastik olması sorun yaratıyor.İlk hafta 1 milyon satarak rekor kıran iPhone'u Türkiye'de de birçok kullanıcı dört gözle bekliyor. Henüz Türkiye satış tarihi belli olmayan iPhone'un geç gelecek olması belki de hepimiz için iyi oldu.

Sebebi ise bazı kullanıcıların 2 hafta önce satın aldıkları iPhone 3G'nin 16 GB beyaz modelinde hatalı üretim olduğunu bildirmesi. Bazı modellerde kasanın kulaklık çevresinde ve ya da köşelerinde çatlamalar olması tüm iPhone hayranlarını korkuttu.

Telefonda meydana gelen bu hatanın sebebi ise hem üretim maliyetlerini düşürmek hem de telefonun daha iyi çekmesini sağlamak amacıyla telefonun orijinalde alüminyum olarak üretilen kapağının plastik ile değiştirilmesi.

Ayrıca yazılımsal hataların giderilmesi amacıyla telefon için 2.0 firmware yayınlandı.
    "

iphone 3g burada bahsettigimiz iphone degil ayrıca hd dede konusulmus bu haber düşmeler sonucu oluyormus kendi kendine degil sitede dedigi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 31 Temmuz 2008; 10:02:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

chip.com dan alıntıdır!

"

Her iPhone 3G'de bu hatanın olmadığını belirtmek isterim...Aynı şekilde Beyazların hepsinde de olmamış..Sadece bazı kullanıcılarda bu soru ortaya çıkmış...Ancak kullanıcılar Apple'a bu durumu sormuşlar ve Apple sorunlu aletlerin yenileri ile değiştirme yapacaklarını söylemiş (Apple'ın dünyaca ünlü satış sonrası memnuniyeti)..Hatta değiştirmesi yapılan kullanıcılar bile var..

http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1616295

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 31 Temmuz 2008; 10:16:23 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.