Şimdi Ara

iphone mu? asla!!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Ben anlamıyorum cidden. Madem kullanmayı bilmiyorsun ne diye iPhone alıyorsun.

Çatır çatır kullanıyorum, aylardır 1 tane sorun çıkarmadı. Nete girerim, hergün spor yaparken müzik dinlerim, video izlerim vs vs vs. Şarjı en az 3 gün dayanır. 4-5 gün dayandığını bilirim fazla müzik dinlemezsem. Ki eski Samsung telefonumda 3 gün dayanıyordu.

Gözünüzü seveyim satın elinizdeki iPhone'ları kullanmasını bilen birisine.

senide goruruz yakinda. kullanmasini bilmiyormusuz!!!! tek siz akillisiniz vaybee.sanki nokia kullananlar salak,iphone kullananlar dahiymis gibi izlenim oldu bu forumda! beyler toparlanin lutfen.kimin neyi nasil kullandigi onemli degil.onemli olan sorunlari beraber cozmek.
  • Beyler, neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Her iki telefonun da hedef kitlesi farklı. Her iki telefonun da birbirlerine göre üstün tarafları var. İsteyen n95 kullanır isteyen iPhone. İphone'undan memnun olmayan da gider ihtiyaçlarını karşılayacak başka bir telefon alır. Burada "iphone - nokia" karşılaştırması yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

walla bana da öle geliyor ki iphone kullananları kendisine bağlamayı başarabilen bir tel hiç kullanmadım ama o kocaman ekranı parmaklarla kontrol ettirebilmek belki bir bluetooth veya mms olamaması eksiklerini insana unutturuyordur ancak kullanan arkadaşlar bilirler bunu şimdi egoları bir kenara bırakalım da bana birisi sölesin şunu:

BEN 1500 YTL GİBİ Bİ PARAYI VEYA SÖZLEŞME İLE ALABİLİRM AMA BU KADAR BÜYÜK PARALARI ZAR ZOR ÖDEYEBİLİRİM ÜNİ. ÖĞRENCİSİYİM ZATEN BU TELEFONU ALINCA DA WAH, TÜH, AH DEMEK İSTEMİYORUM BANA ŞUNU SÖLEYEBİLİYORSANIZ EĞER:

YAW ARKADAŞ BLUETOOTH YOK MMS YOK VİDEO MOD YOK AMA BU TELEFONU ELİNE AL BAKALIM ARAYACAKMISIN BUNLARI DİYEBİLİYORSANIZ BEN DE ALAYIM BİR TANE DİYORUM KENDİM:)

TEŞEKKÜRLER...

Yaa kardeşim burada kimse seni Iphone almaya ikna etmeye çalışmıyor. Herkes kendince neden o kadar eksiğine rağmen Iphone'dan vazgeçemediğini anlatıyor.

Sen sen ol! Iphone -mayfon alma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 29 Temmuz 2008; 18:48:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

hala n95 diyenleri anlamıyorum...heleki ellerine iphone almamış kişilerin iphone a çamur atmalarını hiç anlamıyorum!!!nokia her türlü milleti kazıklıyo ve bizim millette kazıklanmayı çok sevdiği için pazar payları hiç düşmüyo...o mms yok video çekimi yok diyenler acaba günde kaç tane mms gönderip video çekiyo çok merak ediyorum...ama naparsın milletin ağzı torba değilki büzesin...
    sonuçta IPHONE biyana diğer bütün telefonlar öteki yana...

+1905 iphone yasam tarzıdır ya. . .

• Bir karşılaştırma yapamıyorum çünkü iPhone ile şu anda karşılaştırılabilecek bir cihaz ne yazık ki piyasada bulunmuyor. Bu cihaz her şeyiyle koskoca bir sıfır dahi çekse ki bu imkansız bir şey işletim sistemiyle tavan yapar. Mac kullanan arkaadşlar ne dediğimi çok iyi anlayacaklardır. OSX ile Symbian arasındaki fark Ferrari ile Murat 124'e benzer. Daha fazla söz söylemeye gerek varmı? Bence yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearl

ben tum programimi outlook ile yapiyordum su an ical/mobileme/iphone ile
    kendi firmam icin kendim gelistirdigim web yazilimlarini kullaniyorum
    iphone kullanana kadar kompleks yontemler kullaniyordum
    iphone ile bende is akisimi, yaptigim isleri ve asamalarini tek tek analiz ederek gozden gecirdim
    .......
    kullanici odakli olarak tasarlanmis bir servis inovasyonu
    http://www.businessweek.com/innovate/content/mar2007/id20070329_376916.htm
    http://www.fastcompany.com/blog/fast-company-staff/fast-company-blog/service-innovation
    itunes tesadufen amerikanin en buyuk muzik marketi olmadi

iphone'nun piyasayi altust etmesinin bir sebebi de piyasada olanlarin yillardir yerinde saymasi
    daha akici, daha kolay, daha hizli arayuzler yapmak yerine renkleri degistirdiler
    eskiden pocket internet explorer'in alt barinda tuslar vardi,
    pocket emailde de, ordaki sil tusu ile hizlica siliniyordu,
    simdi smart phone ile ayni olacak diye kullaniciyi hic dusunmeden tum hersey menulerin altina girdi

olayı baya derinlemesine incelemişsin,
    ancak ben niye normal windows ortamından alışık olduğum .Net, JAVA, Flash platformları dururken yep yeni bir platform öğrenmeye çalışıyım ve bunun için apple a para veriyim, sen web uygulaması ile sorunu çözmüşsün ama bizimöyle değil,

itunes da ipod dayatması unutmayalım, itunes olmadan müzik atamıyorsun, Apple'ın bu dayatlamarı, .NET tamam ama JAVA ve Flash gibi platformları desteklememesi yeni bir tekel oluşturmaya çalışması Apple ın özü ile uyuşmuyor,
    geçenlerde tekelcilerin karşısındayın diyen Apple bugün herkezden fazla tekelci olmuş lafım ona,

Ama dediğin şu konuda çok haklısın,
    adamların creative zekasına hayranım, direk boyut atladılar, rotayı değiştirdiler,
    ama tekelci davranmalarınıi dayatmalarını lıyorum :)

Bu arada symbian ını itin dotune sokmaya gerek yok,
    symbian görevini fazlası ile yerine getirdi, basit bir cep telefonunda e-posta ile gelen excell dosyasında ki formu doldurup e-posta ile rüyanda bile doldurmayı hayel edemezdin

• quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

Bir karşılaştırma yapamıyorum çünkü iPhone ile şu anda karşılaştırılabilecek bir cihaz ne yazık ki piyasada bulunmuyor. Bu cihaz her şeyiyle koskoca bir sıfır dahi çekse ki bu imkansız bir şey işletim sistemiyle tavan yapar. Mac kullanan arkaadşlar ne dediğimi çok iyi anlayacaklardır. OSX ile Symbian arasındaki fark Ferrari ile Murat 124'e benzer. Daha fazla söz söylemeye gerek varmı? Bence yok.

O kadar değil beaSymbian in da avantajları var hakkını yememek lasım
  • Var ama çoooook yavaş. Tam bir ömür törpüsü. OSX rakipsiz.
  • quote:

Var ama çoooook yavaş. Tam bir ömür törpüsü. OSX rakipsiz.

Evt osx daha hızlı geliyo adama ama bunun cihazlarla da alakası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoqoKo -- 29 Temmuz 2008; 21:15:00 >
  • yaslandıgımı dusundukce bir elimde baston diger elimde 15.nesil iphone goruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 29 Temmuz 2008; 22:37:00 >
  • Yarışma Devam Etmekte süpersiniz yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

Yarışma Devam Etmekte süpersiniz yaw

Ne yarışması ya.
  • İphone katili(imiş) :D

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=395805

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 29 Temmuz 2008; 23:02:41 >
  • Bence de iphone ve N95 kıyaslanamaz ama Lg nin KE 990 olabilir. Eğer diyorsanız benim için wifi gereksiz diyorsanız bence i phone yerine lg doğru tercih olacaktır.

Teknik özellikler:

� Şebeke: Triband (GSM 900 / 1800 / 1900) / (GSM 850 / 1800 / 1900)
    � EDGE desteği: Var
    � Boyut ve ağırlık: 103.5 x 54.4 x 15.3 mm / 112 gram
    � Ekran: 3.0 inç 240x400 piksel 262.144 renk dokunmatik TFT
    � Bellek: 100 MB dahili + microSD desteği
    Kamera: 5 MP, Schneider Kreuznach lens, otomatik odaklama, manuel odaklama, xenon flaş, IS
    � Video kaydı: 640x480@30 FPS / 320x240@120 FPS
    FM radyo: Var, RDS desteği
    � WI-FI: Yok
    � Bluetooth: Var, v1.2
    � A2DP profili: Var
    � Desteklenen dosya formatları: MP3 / MPEG4 / WMV / AAC / DivX
    � Döküman görüntüleyici: Var (DOC / XLS / PDF)
    � Batarya: 1000 mAH (250 saate kadar bekleme; 2.5 saate kadar konuşma süresi)

• cep telefonu teknik servisinde çalışan biri olarak iphone diğerlerine oranla daha önde bende iphone kullanıyorum bu zamanada kadar n95 ,htc touch,k750,k800, p990 kullandım hepsinin birbirinden farklı özellikleri var k750de ses kalitesi iyidir k800de xenon flash vardır cybershot özelliği vardır p990da klavye vardır n95in kamerası 5mp vs bunun gibi örnekler çoğaltılabilir öncelikle sizin ne istediğiniz önemlidir iphonedaki özelllikeri bilerek satın alıyoruz sonuçta.Bende iphone 3g olanı beğenmedim belki gps var veya daha başka özellikleri ama kasa olarak beğenmedim gps ihitiyacım yok şu anda iphonedan memnunum kolay kolayda değiştirmem.
    buyrun bide samsung un bu modelini inceleyin 8mp kamera 16gb hafıza +artılabilir hafıza gpste var symbian isteyenler bunu beklesin öyleyse
    http://www.gsmarena.com/samsung_i8510_innov8-2471.php

• quote:

Orjinalden alıntı: aggressor19

İphone katili(imiş) :D

Cihaz çıkmadan erken konuşma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

quote:

Var ama çoooook yavaş. Tam bir ömür törpüsü. OSX rakipsiz.

Evt osx daha hızlı geliyo adama ama bunun cihazlarla da alakası var.

OSX normalde de hızlı bir işletim sistemidir...Aynı özellikte iki farklı bilgisayara Win ve OSX kurun;OSX daha hızlı olduğunu anlarsınız...
  • quote:

quote:

ne olursa olsun multi touch olmaca için erken konusmakta zarar gormuyorum Tip olarak bakıyorum bir sakınca gormuyorum o kalemi PDA da gordum ben ins bundan bitane alırsında o kalemle arabada giderken sms atmayı denersin. Nokianın tek bir kurtulusu var artık iş telefonu uretmesi lazım estetik ve kullanıslılık olarak iphonele ***** yarıstırması imkansız

• quote:

quote:

quote:

ne olursa olsun multi touch olmaca için erken konusmakta zarar gormuyorum Tip olarak bakıyorum bir sakınca gormuyorum o kalemi PDA da gordum ben ins bundan bitane alırsında o kalemle arabada giderken sms atmayı denersin. Nokianın tek bir kurtulusu var artık iş telefonu uretmesi lazım estetik ve kullanıslılık olarak iphonele ***** yarıstırması imkansız

Ya mutitouch varsa
    O deil stylus olmasında bi zarar yok yani parmakla kullanılsında varsın stylus da olsun
    Mesela bende 7710 var ekran essek kadar olmasına rağmen parmakla kullanımı zor öyle olmasında.Ve nokianın iş telefonları zaten var hemde iphone nin nokia yı safdışı ettiği felan yok yani nokia zaten iphone satışda olduğu zamanda pazar payını %38 den 40 a yükseltti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya mutitouch varsa
    O deil stylus olmasında bi zarar yok yani parmakla kullanılsında varsın stylus da olsun
    Mesela bende 7710 var ekran essek kadar olmasına rağmen parmakla kullanımı zor öyle olmasında.Ve nokianın iş telefonları zaten var hemde iphone nin nokia yı safdışı ettiği felan yok yani nokia zaten iphone satışda olduğu zamanda pazar payını %38 den 40 a yükseltti.

neyse dostum sen belliki iphonele sms atmmassın daha "essek kadar olmasına rağmen parmakla kullanımı zor öyle olmasında" diyorsun bosuna konustugumuz kanısına kapıldım bir anda sırtımdan buzgibi su dokulmıs gibi oldu valla :D ayrıca madem ole pazarı varda neden Surekli iphoneye karsı sunu yaptı iphone katili gibi bu haberdeki baslık gibi baslıklar vvar? ayrıca iphone bircok ülkede satılmıyorduda o halde zorluklarla ulastı insanlar o yuzdendir piyasada pazarı varsa.

http://www.pcworld.com.tr/?bolum=haber&id=2690&uid=9069&nid=41

Baslıga bakılırsa Nokianın bir kuyryk acısı var neden acaba allah kimseyi gordugu gunden geri bırakmasın diyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 30 Temmuz 2008; 0:09:40 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.