arkadaşlar ben yeni tleefon alıcam ama hangisinden karar veremedim günlerdir araştırıyorum daha önce iphone kullandım ve çok rahat. ama bir sorunu var şarjı bir süre sonra günü birlik gibi bir süre dayanıyo. buna bir çözüm var mı?
Yeni bir cep telefonu icin blackberry cok iyi bir secim ama iphone istiyorsaniz iphone almalisiniz :) kullaniminiza bagli olarak kendimden ornek vereyim iphone 1 gunu gormeyebilir ama 3 gunu de gorebilir. Bahsettigim cihaz ip4 digerlerini hic kullanmadim
İphone da sıkıldiginiz zaman oyun oynarsiniz,Psp ye yaklasan grafiklerinden dolayida şarji çabuk biter.Normaldir
Blackberry de bis sistemi falan var bence iphone alin.Kullanimi çok kolay ve hiç birşey bilmeyen birine bile iphone verseniz 15 dakikada telefonu çözebilir
bb kullanan arkadaşlarım da her gün şarj ediyorlar telefonlarını. Şarj problemi felan yok yani tamamen kullanımla ilgili.
evet ama benim iphone kullanan arkadaşlarımın çoğunda şarj problemi var biliyorum oyunla çabuk biter ama bişey yapmadığında da 1 günde bitiyor. bu kötü kullanmakla mı alakalıdır yoksa tipik iphone sorunu mu??
İphone diger telefonlardan daha cok kullanildigi icin sarji az gidiyor
İphone alin :)
quote:
Orijinalden alıntı: totii evet ama benim iphone kullanan arkadaşlarımın çoğunda şarj problemi var biliyorum oyunla çabuk biter ama bişey yapmadığında da 1 günde bitiyor. bu kötü kullanmakla mı alakalıdır yoksa tipik iphone sorunu mu??
Iphone ile birşey yapmadığınızda 1 günde şarjı bitmez. Biraz araştırma yaparsanız, kullanmadığınız zaman "bildirimler, 3G, wifi" kapalı olursa şarjınız 2-3 gün gider. Benim gördüğüm, en çok batarya kullanan özellik 3G. İhtiyacınız olmadığında kapatırsınız.
Tabi genel kanı, Iphone aldığınıza göre özelliklerini kullanırsınız ve her gün şarj etmeyi de dert etmezsiniz. Ben evde, işte, arabada şarj aleti ve çantamda da harici batarya bulunduruyorum :) harici bataryayı da dealextreme'den 15 TL'ye almıştım, Iphone 4'ü %55 şarj edebiliyor, Iphone 3G'yi ise %80 civarında şarj edebiliyor.
Blackberry ve Iphone farklı amaçlar için kullanılan cihazlar. Hangisinin özelliklerine ihtiyacınız varsa, onu alın. Eğer bu ikisi arasında kaldıysanız, bence ihtiyaç ve beklentilernizi tam belirlememişsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
evet iphone 4 de 3G kapalıysa ve çok sık kullanmazsanız 2 gün rahat gidiyor...
Evet haklısınız ama sanırım ben bir yeri yanlış açıklamışım. İphone un şarjı ilk başlarda iyi gidiyor ama sonra (1 yıl gibi bir süre) batarya süresi çok azalmaya başlıyo benim iphone kullanan bütün arkadaşlarımda geçerli bu ve evdeki duran iphone da öyle. Şarjı 1 güne indiyse telefonun bir şekilde müdahale edebilir miyiz? Garantiye götürmek gibi
adamlar bu cihaz için 2 yıl garanti vermişler.bence alalı bir yıl olduysa garantiyede verebilirsin ancak pek değiştireceklerini ummuyorum...ayrıca şu blackberyy almanıda hiç tavsiye etmiyorum.yazıyazmak çok sorunlu bence.harflere basmak biraz zor.ve alışana kadar zaman geçiyor..ekranıda ufak..oyun uygulama açısından bence çok gelişmiş değil.iş telefonu diye hitap ediyorlar ama iphone u da iş telefonu olarakta kullanabilirsin...bence blackberyy den uzak derim.yazık parana...iphone al bildiğin cihz hem.zorlukta çekmezsin.gönlünde rahat olur...
:) tamam çok teşekkür ederim herkese cevaplarınız için iphone alacağım sanırım
1 ay önce arkadaşım bahsettiğiniz şarjın az gitmeye başlaması sorunu ile 3gs ini servise verdi. 4 gün sonunda pil ömrünün bittiği için pilinin değiştirildiğini söyleyip geri verdiler. bunun içinde hiç bir ücret almadılar. yani pil değişimi garanti kapsamına giriyor. servis aksini idda ederse garanti sözleşmesini açıp onlara okutun ordada açık açık yazıyor. cihazın her aksesuar ve özelliği 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır diye. yani pil konusunda sıkıntınız olmasın pili idare etmeye gelirsekde gece yatarken uçuş moduna alırsanız kullanmadıgınızda 3g/wifi/gps/edge gibi özellikleri kapalı tutarsanız ve normal telefon kullanımı olarak kullanırsanız 3 günü goruyor. (3. günü cıkartamadım ama) ama siz yinede hergün sarj etmeyi göze alıp telefonu hakkıyla kullanın bence
iPhone gerçekten alındığı zaman en çok kullanılan telefon bu bir gerçek onun için de şarjının az gittiği konusu ortaya çıkıyor bunun nedeni de çok kullanılması, pil ömrünün azalması da her cihazda olabilecek bir sorun zaten garanti kapsamında olduğunu söylemişler onun için iPhone almanızı öneriyorum ben de
Iphone alinca her saniye kurcalayacagin icin sarjin 1 gungitmesi normal :)
Çok sağolun şu pil ömrüyle içimi rahatlattınız garantiye giriyormuş ve değşiebiliyormuş. Sanırım Wi-Fi'ın çalışmaması da onun gibi bir sorun?
quote:
Orijinalden alıntı: totii Çok sağolun şu pil ömrüyle içimi rahatlattınız garantiye giriyormuş ve değşiebiliyormuş. Sanırım Wi-Fi'ın çalışmaması da onun gibi bir sorun?
Çalişmiyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Orijinalden alıntı: totii Çok sağolun şu pil ömrüyle içimi rahatlattınız garantiye giriyormuş ve değşiebiliyormuş. Sanırım Wi-Fi'ın çalışmaması da onun gibi bir sorun?
Çalişmiyormu?
çalışımıyorr
quote:
Orijinalden alıntı: totii
quote:
quote:
Çalişmiyormu?
çalışımıyorr
Wifi ye baglanmiyomu yoksa baglanip internetemi girmiyo?
quote:
quote:
quote:
quote:
Çalişmiyormu?
çalışımıyorr
modemimin yanında olmama rağmen bile wi-fi da hiçbir ağı bulmuyor. bu her yerde geçerli. hiçbir ağı bulmuyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Çalişmiyormu?
çalışımıyorr
modemimin yanında olmama rağmen bile wi-fi da hiçbir ağı bulmuyor. bu her yerde geçerli. hiçbir ağı bulmuyor.
Restore denedinizmi hiç?
Ne olur ne olmaz diye bir restore yapin belki problem düzelir