Bildirim
iphone mu ipad mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanım yerine göre tabiki değişir
mesela ben öğrenciyim okula iPad le gelecek değilim herhalde derslerde iPad ile internetde gezmek olmuyacagına gore iPhone diyorum işiniz geregi yanınızda bir bilgisayar bulundurmanız gerekıyorsa ipad. -
ikisinide al ben oyle yaptim simdi ikisinide yanimdan ayiramiyorum... ama telden vazgecerim ipadden vazgecmem gibime geliyor... -
ikisi de olsun imkan var ise, iphone her yere gider cebinde, ipad ise çanta olmadan taşınmaz ama elbette ipadin koca ekranında takılmak varken iphone ekranı çokta keyifli gelmeyecektir, iphone ile resim çekersin, ipad ile bunlara bakarsın vs vs iyi bir ikili olurlar kesinlikle, böylece hangi application hangisinde olacak zaman içinde gerekli düzenlemelerde yapılır mutlu mesut yaşarsınız ama dersen ki hangisinden vazgeçilmez IPAD -
quote:
Orijinalden alıntı: traumaniac
ikisi de olsun imkan var ise, iphone her yere gider cebinde, ipad ise çanta olmadan taşınmaz ama elbette ipadin koca ekranında takılmak varken iphone ekranı çokta keyifli gelmeyecektir, iphone ile resim çekersin, ipad ile bunlara bakarsın vs vs iyi bir ikili olurlar kesinlikle, böylece hangi application hangisinde olacak zaman içinde gerekli düzenlemelerde yapılır mutlu mesut yaşarsınız ama dersen ki hangisinden vazgeçilmez IPAD
aynen katılıyorum. Iphone dan vazgeçebilirim ama Ipad den.... söylemesi bile çok zor -
IPAD ile yatakta yatarken dergi okumak, biraz poker oynamak, aklına gelen bir iki şey ile ilgili internette araştırma yapmak... güzel şeyler bunlar :) -
Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için. Bende sizler gibi düşünerek ipad aldım zaman içinde gerekirse iphone u da alırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: DEVIL
Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için. Bende sizler gibi düşünerek ipad aldım zaman içinde gerekirse iphone u da alırım...
hayırlı olsun ben olsam da ipad alırdım -
quote:
Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için. Bende sizler gibi düşünerek ipad aldım zaman içinde gerekirse iphone u da alırım...
arkadaşım, nereden nasıl ve kaç liraya aldığını öğrenebilirmiyim. Ben de istiyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: fatto
quote:
arkadaşım, nereden nasıl ve kaç liraya aldığını öğrenebilirmiyim. Ben de istiyorum...
Şikagodan arkadaşıma aldırdım. vergisi ve kılıf dahil 700$ 32 gb ipad wifi. Aklımda iphone vardı bunu aldık bakalım nasıl bişeymiş... -
ben olsam iPhone alırdım. Hayırlı olsun güle güle kullan -
quote:
Orijinalden alıntı: Abzurt Teori
ben olsam iPhone alırdım. Hayırlı olsun güle güle kullan
Teşekkürler -
quote:
quote:
Teşekkürler
hocam kılıftan bir tane daha getirtebilir misiniz?60 lira veririm eğer sizin içinde uygunsa -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan&Merve
quote:
quote:
Teşekkürler
hocam kılıftan bir tane daha getirtebilir misiniz?60 lira veririm eğer sizin içinde uygunsa
Yardımcı olmak isterdim ama arkadaşım döndü Türkiyeye.
-
ben de iphone u terchi ederdim ilk öncelin sonuçta birisi devamlı yanınızda bir cihaz öncelik ondadır diyorum ben
tabiki ipad ekranı vs daha rahat ama her yere ipad ile gitmeniz zor ... -
-
ben ipad diyorum daha büyük ekran daha uzun pil ömrü kamerası da gayet iyi düzeyde tek dezavantajı arama yapamazsın onun içinde eski telefonunu kullanırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X