Şimdi Ara

İphone Mu İpad Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar konu yanlış yerde ise taşınırsa sevinirim.

Konumuza geçelim arkadaşlar bu yıl mezun oldum dershaneye gidip üniversiteye hazırlanıcam dershane ile evim arası 1 saat kadar yolculuk yapıyorum otobüs ile yolda can sıkıntısını gidericek film,oyun,internet ve yeri gelirse ders çalışmak exel,word vs. programları kullanmak için sizce ipad mi almalıyım yoksa iphone mu ekran boyutu kullanabilirlik olarak ipad ama iphone da heran yanımda olabilecek bir arkadaş gibi yanlız telefonum var SAMSUNG Galaxy (W)onder iphone kadar işimizi görüyo onun kadar akıcı olmasada :D sizden tavsiye bekliyorum neden istediğimi yazdım sizde nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler . . .

NOT # Tavsiyeye göre İphone4 yada İpad2 (Bütçemiz buna el veriyor :) )

• Öncelikle merhaba. Ben telefon olarak Galaxy S3 kullanıyorum. Ayrıca İpad'ım var. Excel , world gibi programları kullanmak ve ders çalışmak için en ideal şey ipad'tir. İphone alırsan bile ekranının küçük olması işini zorlaştırır. Zaten İpad'in tek dezavantajı birini arayamaman. Onun dışında İphone'u açık ara farkla geçer. Fiyat olarak da İpad daha uygun. Dediğin işler için de. Sana ipad öneririm dostum.
  • IPAD ALMANI TAVSIYE EDERIM BEN ANDROID TABLET KULLLANIYORUM AMA MALESEF 3G YOK IPAD DE 3G OLDUGUNUDA GOZE ALIRSAK KESINLIKLE IPAD AL :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasiTaLL

Öncelikle arkadaşlar konu yanlış yerde ise taşınırsa sevinirim.

Konumuza geçelim arkadaşlar bu yıl mezun oldum dershaneye gidip üniversiteye hazırlanıcam dershane ile evim arası 1 saat kadar yolculuk yapıyorum otobüs ile yolda can sıkıntısını gidericek film,oyun,internet ve yeri gelirse ders çalışmak exel,word vs. programları kullanmak için sizce ipad mi almalıyım yoksa iphone mu ekran boyutu kullanabilirlik olarak ipad ama iphone da heran yanımda olabilecek bir arkadaş gibi yanlız telefonum var SAMSUNG Galaxy (W)onder iphone kadar işimizi görüyo onun kadar akıcı olmasada :D sizden tavsiye bekliyorum neden istediğimi yazdım sizde nedeniyle beraber yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler . . .

NOT # Tavsiyeye göre İphone4 yada İpad2 (Bütçemiz buna el veriyor :) )

ipad oyun film word excel gibi şeyler için var

• İpad akıcı stabil ve kullanışlı pdf okumak cok zevklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad video konusunda çok başarılı. Çeşitli uygulamalarla 1080p mkv videolarda bile bana mısın demiyor
  • IPad mini al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $php -- 1 Ağustos 2013; 23:52:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone da ipad de var bende. İphonun eksikliğini çok hissederim ama ipad olsada olur olmasada olur. İphone diyorum hayatı inanılmaz derecede kolaylaştırıyo. Ayrıca dersaneye git gel ipadi yanında taşıyamazsın sürekli öyle otobüslerdede kocaman şeyi çıkarıp kullanamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İphone da ipad de var bende. İphonun eksikliğini çok hissederim ama ipad olsada olur olmasada olur. İphone diyorum hayatı inanılmaz derecede kolaylaştırıyo. Ayrıca dersaneye git gel ipadi yanında taşıyamazsın sürekli öyle otobüslerdede kocaman şeyi çıkarıp kullanamazsın.

+1 Tamamen katılıyorum.
  • Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar kafamda bişeyler şekillendi derken konu 2 ye bölündü ne yapıcagımı bilmiyorum :S şöyle 200-250 liralık android tabletmi alsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Piranha bussines tab 7 var. Çöp. Çay tabağı bile olmaz.

Başka yokmu illa piranha mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

bendeki olan bu denemek için almıştım. Piranha Alma demek istiyorum.

Peki Teşekkürler :)
  • CasiTaLL kullanıcısına yanıt
    ne ypaarsan yap git iphone 4 al ipade girme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.