Bildirim
iphone ölü pixel sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni verilen cihazda olacağını zannetmem ama alırken aç bak eğer varsa hemen itiraz et. -
yaşasın tüketici hakları :) -
Acima valla :)netcede 2 milyar veriyosun -
dstum git degistir orada bızım burdakı gıbı saatlerce sorgulama yapmıyolar saglam cıhaz ı bulana kadar degıstır ben psp mi 3 kere degıstırdıgımı hatırlıyorum en son verilen psp saglam dı ama onuda da psp den sogudugum ıcın sadece "ben bunu begenmedım" gibi basıt bı acıklamayla iade ettım.. amerıkada aldıgın elektronık bı cıhazı 3 ay ıcınde kımadıgın, cızmedıgın muddetce gerı ıade edebılıyosun iste bızım ulkemızdekı tuketıcı haklarıyla oradakı tuketıcı hakları arasındakı fark bu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 23 Aralık 2009; 22:57:06 > -
ama bizi bu hale getiren art niyetli herşeyin suyunu çıkaran tüketiciler .orda insanlar zevkine ürün geri vermiyor.gerçekten beğenmedi ise geri veriyor. -
Bencede değiştir hakkını aramassan sürekli aynı şeyi yapmaya devam ederler. -
ya benim de şöyle bi sorunum var telefon kapalıyken bile alt ortada bir pixel beyaz renkte yani çerçeve ile aynı renkte nedir çözemedim kapalıyken ölü piksel gözükmez heralde
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone powerbank şarj etmiyor
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X