Şimdi Ara

iphone ölü pixel sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun best buydan iphone 3gs aldım 1 tane ölü pixeli war akşam götürdüm değiştirirz ama elimizde yok glince fln dediler nese ama benim korkum verecekleri cihazdada daha çok olma ihtimali gerçekten çok görülen bir sorun mu yoksa ışık sızma olmayan 1 pixel li cihazla devam edeyim mi.

teşekkürler.

• Yeni verilen cihazda olacağını zannetmem ama alırken aç bak eğer varsa hemen itiraz et.
  • yaşasın tüketici hakları :)
  • Acima valla :)netcede 2 milyar veriyosun
  • dstum git degistir orada bızım burdakı gıbı saatlerce sorgulama yapmıyolar saglam cıhaz ı bulana kadar degıstır ben psp mi 3 kere degıstırdıgımı hatırlıyorum en son verilen psp saglam dı ama onuda da psp den sogudugum ıcın sadece "ben bunu begenmedım" gibi basıt bı acıklamayla iade ettım.. amerıkada aldıgın elektronık bı cıhazı 3 ay ıcınde kımadıgın, cızmedıgın muddetce gerı ıade edebılıyosun iste bızım ulkemızdekı tuketıcı haklarıyla oradakı tuketıcı hakları arasındakı fark bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 23 Aralık 2009; 22:57:06 >
  • ama bizi bu hale getiren art niyetli herşeyin suyunu çıkaran tüketiciler .orda insanlar zevkine ürün geri vermiyor.gerçekten beğenmedi ise geri veriyor.
  • Bencede değiştir hakkını aramassan sürekli aynı şeyi yapmaya devam ederler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Pembe piksel sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya benim de şöyle bi sorunum var telefon kapalıyken bile alt ortada bir pixel beyaz renkte yani çerçeve ile aynı renkte nedir çözemedim kapalıyken ölü piksel gözükmez heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.