Şimdi Ara

iPhone Others Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar benim JB'siz iPhone 5'im de others kısmı 521 mb olarak gözüküyor kimileri restore et düzelir dedi restore ettim 630 gibi bir rakamdan 521 e düşt bu gerizekalı others kısmı için ne yapılabilir TELEFONUM JB'SİZ.

18:04 düzenleme 657 MB oldu
    18:32 düzenleme 695 MB oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirky -- 17 Ağustos 2013; 18:33:24 >

• Pardon hocam sonunu okumamışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirky kullanıcısına yanıt
    Bende restore yaptım 950mb dı şimdi 550mb. Hocam o others kısmı tamamen silinmiyor galiba çünkü kuzene de aldık iphone aldıktan sonra itunes e bağladık others kısmı: 480mb civarı bişey yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 17 Ağustos 2013; 19:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Bende restore yaptım 950mb dı şimdi 50mb. Hocam o others kısmı tamamen silinmiyor galiba çünkü kuzene de aldık iphone aldıktan sonra itunes e bağladık others kısmı: 480mb civarı bişey yazıyordu

ya çok garip bir şey bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirky

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Bende restore yaptım 950mb dı şimdi 50mb. Hocam o others kısmı tamamen silinmiyor galiba çünkü kuzene de aldık iphone aldıktan sonra itunes e bağladık others kısmı: 480mb civarı bişey yazıyordu

ya çok garip bir şey bence

Hocam bende bulamadim

• Restore edersen azalır. Uygulama kalıntıları , kullandıkça eklenen dosyalar bilgiler , msjlar vs şişiriyo o bölümü çokda sıkıntı yapmaya gerek yok. O bölüm çok önemliyse senin için sadece alo de kullanma başka bişey şişmez tek çözüm bu yada jb oda yok.

• Ben restore attım hala aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    iPhone SE DFU Mod Sorunu!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • REstore edersen en az 500 mb gelir yine. Benim 1.88 gb idi JB vardı iCleaner yükledim 1.45 gb oldu yani neredeyse hiç birde 1.18 sildim demişti telefon.
  • Bu linkte bir öneri var, iPad bağlandığında iTunes'u aç seçeneği aktifleştirilrilince sorunun düzelebildiğini iddia eden. Ama ben aktifleştiremediğim için deneyemedim:

http://osxdaily.com/2011/10/18/itunes-other-capacity-taking-up-tons-of-space-fix/
  • Cevaplar için teşekkürler hala devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bu linkte bir öneri var, iPad bağlandığında iTunes'u aç seçeneği aktifleştirilrilince sorunun düzelebildiğini iddia eden. Ama ben aktifleştiremediğim için deneyemedim:

http://osxdaily.com/2011/10/18/itunes-other-capacity-taking-up-tons-of-space-fix/

Niye aktifleştiremedin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.